fbpx

Fase 2

Uitleg fase

Boost je energie  

Fase 2 – toelichting

Voor een energieke lifestyle in balans

 • Deze fase bestaat uit in totaal 4 weken
 • Je vindt voor de gehele periode, 1 menu met voldoende opties 
 • Aan jou om per week je eigen maaltijdplan samen te stellen en voldoende te varieren
 • Per dag vind je de maaltijd combinaties
 • Wisselen mag, maar wissel dan een dag voor een dag zodat je altijd voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt

   

  Eten vanuit gewoontes is moeilijk te veranderen, dus neem jouw eigen gewoontes onder de loep

  Veel van onze voedselinname komt van wanneer je gewend bent om puur genot te eten, uit verveling, voor de lol. Jezelf losmaken van die gewoontes (koekje bij de koffie, een kaasje bij een glas wijn) is het meest moeilijk, niet de voedselkeuze of hongergevoel want met dit voedingsschema zit je deze 4 weken helemaal goed.

  In deze fase zijn de ontbijtopties speciaal ontworpen om je dag op de juiste manier te beginnen. Elke optie bevat de juiste hoeveelheid macrovoedingsstoffen om overtollig gewicht weg te werken en de spiergroei te ondersteunen. Het lichaam begint de dag met de brandstof uit complexe koolhydraten, magere eiwitten en gezonde vetten. Deze gezonde ontbijtkeuzes ondersteunen je lichaam met vetverbranding, droge spiergroei, verhoogde energie en een sterker cardiovasculair systeem.

  Er zijn zelfs opties voor veganisten en vegetariërs, zodat je elk niet-melkproduct kunt kiezen (bijv. noten, rijst of sojaproduct).

  In deze fase zijn er veel opties om uit te kiezen, om je menu interessant te houden en voor de afwisseling. Te weinig variate zorgt voor verveling en dat leidt weer tot ongezonde tussendoortjes of andere suiker verlangens. Zorg voor voldoende variatie. 

  Veel succes in deze fase!

  Julia