fbpx

Boost je energie

Julia's gezonde favorieten

Mijn favorieten voor een gezonde leefstijl

Ik probeer van alles uit wat bijdraagt aan een gezond leven. Dat doe ik al jaren (bijna alleen met eten en lifestyle), dus het totaal aantal dingen die ik heb getest loopt over. Ik kan geen 1 of 2 tips geven, want daarvoor is iedereen anders en wat voor jou werkt is anders dan wat voor mij werkt. Ik heb onderstaande allemaal toegevoegd aan mijn leefstijl en merkte dat dit waardevol was, me meer energie gaf, of meer in balans bracht. Alles voor een fitter leven. De meeste linkjes zijn affiliate linkjes, dankjewel 😉

Klik op de linkjes als je meer informatie wilt over het product of om deze gelijk online te bestellen zodat je deze zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt.

Veel liefs, Julia

Multivitamine voor Vrouwen

Dit is een speciale multivitamine voor vrouwen van het merk Orthica. Met Strata Fem heb je een voedingssupplement op maat voor de vrouw. Dit kan goed voor jou werken bij veranderingen in je lichaam. Want het leven van een vrouw bevat verschillende fases. Toch lieve vrouw? 😉 Wil je meer weten over deze complete multi voor de vrouw? Klik hier of bestel gelijk de Multi Strata Fem.

Multivitamine voor Mannen

Dit is een speciale multivitamine voor mannen van het merk Orthica. Multi 4 Men is een complete multi voor de man. Complete multi vitamine met selenium, zink en maca. Goed voor hart en bloedvaten. Ideaal voor sporters en mannen met zwaar lichamelijk werk. Helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen. Draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem. Wil je meer weten over deze complete multi voor de man? Klik hier of bestel gelijk de Orthica Multi 4 Men.

Multivitamine Orthica

Multi vitamine van Orthica. De basis die ik elke dag toevoeg aan mijn voedingssuplementen. Klik hier om meer te lezen over deze Multivitamine of te bestellen.

Vitamine D

Experts adviseren om juist in deze tijd Vitamine D te slikken. Vitamine D speelt een belangrijke rol in ons immuunsysteem. Heb jij al vitamine D toegevoegd aan je dagelijkse suppletie? Zelf gebruik ik Orthica Vitamine D75. Klik hier om meer te lezen over vitamine D en bestel deze gelijk.

Vitamine C – Ester C 500

Vitamine C, wie kent het niet? Vitamine C vind je ook in sinaasappels, paprika en kool bevat ook veel vitamine C. Heb jij minder variatie in wat je eet? Kies dan voor een goede Vitamine C in je voedingssuplementen. Bekijk hier meer over de vitamine C 500 en bestel gelijk.

Vitamine C 1500 SR

Speciale vitamine C editie met hoog gedoseerde vitamine C met rozenbottelextract. SR staat voor Slow Release, en staat voor gereguleerde afgifte. Helpt het afweersysteem. Goed voor de huid en bloedvaten. Bekijk hier meer over de vitamine C 1500 SR en bestel gelijk.

Versterk je weerstand met probiotica

Voor mijn werk organiseerde ik eens een evenement met een inspirerende Erasmus arts. Die vertelde dat je weerstand voornamelijk wordt bepaald in je darmen. Orthica heeft hiervoor een voedingssuplement namelijk: probiotica. Deze neem je op een nuchtere maag, ik doe het vaak vlak voor het slapen gaan. Je hebt veel verschillende types probiotica. Wil je het eens proberen? Lees dan meer over de Orthiflor original of bestel hier. 

Visolie 

Visolie bestaat uit de essentiële vetzuren EPA en DHA. Vetten spelen een belangrijke rol bij veel lichaamsfuncties. Het gebruik van de juiste soort en hoeveelheid vet houdt het lichaam gezond. De vetzuren helpen bij het goed blijven functioneren van hart en bloedvaten, een gezonde huid en een goede weerstand. Als ik meer sport of meer van mijn lichaam vraag, dan helpt het in mijn herstel na het sporten. Ik merk het gelijk. Zelf ben ik fan van de visolie van Orthica. Lees hier meer over Visolie of bestel gelijk. 

Kurkuma de wonderwortel 

Misschien heb je al veel van mijn recepten gelezen waarin je kurkuma kan verwerken. Het ondersteunt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen. Dit voedingssupplement is met zwarte peper, dan wordt de werkzame stof beter opgenomen. Deze tip geef ik je ook in het recept voor een gezonde Kurkuma Juice. Ben je niet zo’n juicer? Lees dan hier meer over Curcuma van mijn andere favoriete merk AOV. 

Triggerpoint foam roller

Kan je wel wat souplesse gebruiken in je lichaam? Heb je het idee dat er meer vast zit in je rug, nek, schouders? Dan is deze foam roller echt iets voor jou. Gebruik deze dagelijks en rol je onderrug, bovenrug, schouders, bovenbenen en billen helemaal los. Ging je voor corona naar de masseur en zit dat er even niet meer in? Dan is dit jouw oplossing voor thuis. Bekijk hier mijn favoriete foam roller van het merk Triggerpoint en bestel gelijk.

Vinyl Dumbells 2x 1.5 kg

Doe je actief mee aan het Boost je energie programma? Dan heb je intussen ontdekt dat je als bonus elke maand een schema krijgt om meer te bewegen. In maand 3 heb je een workout die je thuis met je eigen lichaamsgewicht kan doen. Bestel deze gewichten hier online en train mee.

Kaytan – Zachte Dumbells 2x 2 kg

Ik weet niet wat je voorkeur is, zelf vind ik het prettig om mijn zwaardere gewichten vast te houden in deze textuur. Iets stroever, dat geeft me meer grip. Bestel deze gewichten hier online en train mee.

Kaytan – Zachte Dumbells 2x 3 kg

De verschillende oefeningen, vragen verschillende gewichten. Soms is het beter om op te bouwen met een licht gewicht, om je kleinere spieren te trainen. Andere oefeningen train je beter iets zwaarder. Bestel deze gewichten van 2x 3 kg hier online en train mee.

Fitbit Charge 4

Wil je meer bewegen en zien wat je dagelijks aantal stappen is geweest? Dit horloge meet je hoe actief je bent geweest. Ook zie je hoeveel uren slaap je hebt gehad, en met welke kwaliteit je slaapt. Ideaal als je wilt starten met een gezondere en fitte leefstijl. Het aantal stappen motiveert je. Elke dag. Klik hier voor meer over de Fitbit Charge 4.

Courgette spaghettti keukenhulp: spirelli

Heb je weleens courgette spaghetti gegeten? Ik keek er altijd naar en dacht hoe maken ze die slierten nu zo mooi? Het is super eenvoudig, als je eenmaal het keukengereedschap in huis hebt. Met deze spirelli snijder, maak jij de mooiste courgette slierten. Op de een of andere manier, smaakt het ook lekkerder op je bord. Op het plaatje hiernaast snijden ze er bietjes mee, ikzelf gebruik de spirelli snijder voor mijn courgett spaghetti. Bekijk hier mijn favoriete courgette spirelli snijder. 

Dagelijks meer groente en fruit: juice meer!

Meer groente en fruit eten, we weten allemaal wat we kunnen doen om gezonder te leven. Maarja, als je er niet zo van houdt, wat dan? Denk in oplossingen. Want misschien vind je het niet zo lekker op je bord, maar wel als je het drinkt als een juice, smoothie of gezond sapje. Ik heb zelf de Versapers jaren terug ontdekt. Eens gekocht, kon ik het eerste half jaar niet meer stoppen met juicen. En zag ik er fitter uit dan ooit. Wat een verschil en boost voor je lichaam. Bekijk hier mijn favoriete slowjuicer of bestel gelijk als jij ook gezonder wilt leven en je fit wilt voelen. Ik heb hiernaast een afbeelding van het 3G model, deze heb ik destijds aangeschaft en werkt top. Intussen zijn er ook nieuwere modellen uitgebracht, je kan het dus zo duur of goedkoop maken als je wilt. Natuurlijk zal Versapers Slow Juicer 5G meer doorontwikkeld zijn dan het oudere 3G model.

Koptelefoon voor je favoriete muziek, podcasts, geluid: Bose Quiet Comfort 35

Als je van rust en stilte houdt…. Heerlijk om in je eigen bubbel naar je favo muziek of podcasts te luisteren. Fantastisch geluid en noise cancelation. Bekijk hier meer over de koptelefoon Bose Quiet Comfort 35.