fbpx

De cursussen 

Cursussen die je NU kunt kopen

Slank terwijl je slaapt 

Wat? Ja, je leest het goed. Slank terwijl je slaapt, je ideale gewicht zonder uren in de sportschool.

Het complete traject van 4 weken voor vrouwenen mannen die altijd beach proof willen zijn en makkelijk in je favo outfit past. Dit online programma geeft je 4 weken lang een ketogeen voedingschema waarbij jij in no-time je gewicht in balans krijgt. Handig voor als je net op tijd klaar wilt zijn voor die ene verjaardag, vakantie, borrel of date. 

99,-  //  4 weken plan bestel nu

De cursussen 

Cursussen die je NU kunt kopen

7 dagen detox challenge 

Ons leven word steeds toxischer. Denk aan nepvoedsel (pakjes, zakjes), gifstoffen in de lucht (te hoge concentratie stikstof), pesticiden die (vaak noodzakelijk) worden gebruikt in de landbouw. Maar denk ook aan toxines die je zelf produceert na perioden van stress (covid-19), of gevoelens als haat, boosheid, afgunst, schaamte en angst.

Deze 7 dagen detox is vooral handig om snel een paar kilo te laten vallen en een geweldige manier om over te schakelen van een ongezond naar een beter dieet.

149,-  //  7 dagen plan bestel nu

Boost je energie (bestseller*****)

Klaar voor meer energie? Nooit meer vermoeid door gezond eten in je dagelijks leven, dat is zo belangrijk. Voeden in plaats van vullen. Maar hoe doe je dat nou op een goede manier? Ik leer je in deze cursus hoe ik mijn maaltijden per dag maak. Slimme combinaties, lekkere gerechten, afwisseling en variatie vinden, je lichaam voeden. Durven kiezen voor jezelf. Zodat jouw leven daadwerkelijk vol energie is en je positieve band met jezelf en eten opbouwt, jezelf en de mensen om je heen. 

Krijg meer grip op je gezondheid en voorkom dat je energie gaat dalen door niet dezelfde fouten te maken als 70% van de vrouwen. Win met je voeding om beter in je vel te komen en een fit leven. 

347,-  // 90 dagen plan bestel nu

Nog 25 plekken

Boost je energie – VIP

Persoonlijke begeleiding tijdens het Boost je energie programma. Tijdens het traject ben ik bereikbaar voor al jouw vragen. Lekker in je vel: gezond eten in je dagelijks leven, in je relatie(s), op je werk zo belangrijk. Maar hoe doe je dat nou op een goede manier? Ik leer je in deze cursus hoe ik mijn maaltijden per dag maak. Slimme combinaties, lekkere gerechten, afwisseling en variatie vinden, je lichaam voeden. Durven kiezen voor jezelf. Zodat jouw leven daadwerkelijk vol energie is en je positieve band met jezelf en eten opbouwt, jezelf en de mensen om je heen. 

1497,-  // 365 dagen plan bestel nu

Nog 4 plekken

Premium programma met persoonlijke begeleiding

-Boost je energie VIP 

Ben je helemaal klaar met al die outfits in je kledingkast die je niet meer aantrekt omdat je je er niet lekker in voelt? Heb je al van alles geprobeerd zoals Sonja Bakker, Weight Watchers, Fajah Lourens (MyKillerBodyMotivation), New Fysic, Personal Body Plan en viel je telkens terug op je oude gewicht? 

Kom weer lekker in je vel: gezond eten in je dagelijks leven, in je relatie(s), op je werk zo belangrijk. Maar hoe doe je dat nou op een goede manier? Ik leer je in deze cursus hoe ik mijn maaltijden per dag maak. Slimme combinaties, lekkere gerechten, afwisseling en variatie vinden, je lichaam voeden. Durven kiezen voor jezelf. Zodat jouw leven daadwerkelijk vol energie is en je positieve band met jezelf en eten opbouwt, jezelf en de mensen om je heen. 

Weer gestopt na je zoveelste poging zonder het gevoel dat je iets hebt geleerd of veranderd? Of eindeloos aan het uitstellen? In deze cursus leer ik je hoe ik productief en efficient werk. Met 1-op-1 sessies heb je iemand die met je meedenkt en je nog meer support. Ideaal voor drukke en chaotische vrouwen en mannen die nooit aan hun eigen to do’s voor een gezonde levensstijl toekomen. Ik leer je dat eten vanuit flow en de juiste combinaties je het verste brengt en geef je de lijst met alle gezonde opties voor een leven lang in balans.  

– intakegesprek en uitleg over het online programma

– Boost je energie intentie en contract met jezelf (waar sta je nu & waar wil jij aan werken + jouw persoonlijke verhaal leren kennen) 

– 90 dagen (12 weken) Boost je energie formule met gezonde voedingsschema’s inclusief recepten

– per fase een e-book met daarin alle schema’s, recepten, boodschappenlijstjes 

– totaal e-book met alle voedingsschema’s van de 12 weken inclusief recepten 

– elke maand beweegtips voor thuis, workouts voor als je in de woonkamer wilt starten met bewegen

– toegang tot cursus materiaal zolang de training bestaat

– Bonus: na deze 3 maanden, ontvang je nog 40 weken per e-mail een week voedingsschema (in totaal 52 weken maaltijd plannen) – zo heb je 365 dagen om je nieuwe gewoontes in je leefstijl als patronen in te passen

– Bonus: persoonlijke begeleiding met 2x een coaching call van 30 minuten per maand in fase 1, 2 en 3 (telefonisch of online video bellen; wat jou het beste past) 

– Bonus: persoonlijke begeleiding met in de eerste 3 maanden WhatsApp support 24/7 op de momenten dat het even moeilijk voor je is (pick up chats, uit je valkuil!)

 

1.497,-  //  slechts 4 plekken per maand beschikbaar // klik hier en bestel nu

Let op: omdat ik iedereen persoonlijke begeleiding geef, is er plek voor 4 personen per maand. VOL = VOL.

“Verse gerechten bereiden vond ik altijd een ‘gedoe’ en ik koos vaak voor de makkelijke weg. Met een druk leven, kwam voor mezelf zorgen niet altijd op de eerste plaats en ik drink veel koffie. Ik voel me fitter, heb beduidend meer energie. De spiegel bevestigd mijn goede gevoel want ik zie er ook vitaler uit. Door de tips en ondersteunende mailtjes kost het bereiden van de gerechten ook helemaal geen moeite.”
Marjolein B. (35 jaar)

uit Schagen