fbpx

Boost je energie

Voel je fit en kiplekker door:

Gezond eten & Afvallen    

in 90 dagen* meer energie, weerstand en een paar kilo minder op de weegschaal

E-cursus: schrijf je in voor mijn online programma waarin ik je alles leer over gezond eten op een leuke, snelle en makkelijke manier

Gezond eten zou geen stressvol onderwerp moeten zijn, het is juist heerlijk om mee bezig te zijn. En laten we eerlijk zijn, het leven is te kort om je futloos, moe of ongelukkig te voelen en in de war over wat je nog kan eten.

Ik ben er voor je

Eet gezond,

Voel je goed

Voedingsadvies wat bij jou past en je helpt om je fantastisch te voelen! Leer wat het effect is, als je eet met een slim voedingsschema die elke week anders is en ontvang advies en praktische tips die passende bij jouw wensen. De manier van eten van Boost je energie is altijd lekker, leuk om te doen met een focus op genieten van het leven.

Ben je benieuwd wat je kan doen om je eigen gezondheid te verbeteren?

Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met dit programma help ik je de basis te leggen voor een goed dieet dat voedzaam, gemakkelijk en lekker is, zorgt voor een verzadigd gevoel en dat je suiker cravings stopt. Maar vooral je een energiek, fit en goed gevoel geeft, de hele dag.

Stop JoJo gedrag. F*ck levenslang dieten, toch?

Weet je wat voor mij heel herkenbaar is? Dat ik om me heen allemaal vrouwen constant hoor klagen over diëten. Daar snap ik oprecht alles van, want ik heb letterlijk de afgelopen jaren last gehad van jojo-gedrag en beloftes over afvallen. Totdat ik het begreep. Ik hoor je denken: hoe kan dat? Nou, omdat het mij simpelweg niet uitmaakt wat ik eet, hoeveel ik eet, het aantal wijntjes dat ik drink, brood wat in het weekend naar binnen gehad. Mijn Boost je energie Strategie zorgt er ALTIJD voor dat ik weer in balans kom en op mijn streefgewicht blijf. En als jij ook snapt hoe je jouw eetpatroon en leefstijl een beetje aanpast, ben jij – net als ik – niet afhankelijk van groentesapjes en onmogelijke recepten. 

 

Zeg eens eerlijk, ben jij op dit moment compleet gestresst door door al die Afval-methodes? Ja? Dan wordt het de hoogste tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen. Want je wilt toch niet dat je anderen de regie laat houden? Hoe fijn zou het zijn als jij die gewoon hebt? En dat je met al jouw positieve energie gewoon je leven kan leiden zonder dag je je continue druk maakt over je fit voelen of afvallen. Je kan focussen op belangrijke dingen in het leven, op hetgeen wat jouw leven zo leuk maakt: ETEN en #zorgeloosgenieten. 

Herkenbaar? 

 • Laag in energie 
 • Niet lekker in je vel zitten 
 • Te druk, geen tijd voor sport/ gezond eten 
 • Weeg je al een aantal jaar teveel 
 • Ervaar je schommelingen in je gewicht
 • Stress
 • (Vr)Eetbuiten 
 • Moeite met afvallen 
 • Hormonale schommelingen 
 • Onregelmatig in dieet
 • Teveel focus op je gewicht

En wil je..

 • …leren hoe je dagelijks gezond en gevarieerd eet terwijl je ook nog kan snoepen en genieten van lekkers? 
 • … leren hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw ideale gewicht in balans blijft in plaats van terugvallen naar je oude gewicht
 • …een duurzaam eetpatroon ontwikkelen dat ook doorgaat als je het niet meer het programma volgt met makkelijke recepten?
 • … een goede relatie opbouwen met jezelf, zodat je beter voor jezelf gaat zorgen en vaker NEE zegt tegen anderen omdat dat een JA is tegen jezelf 
 • …praktische handvatten en technieken, zodat je zelfverzekerd jouw FAVORIETE garderobe kunt dragen? Jeweetwel, die ook in je kast hangt. Ennuh, zonder jezelf uit te hongeren…
 • …jouw eetpatroon onder controle krijgt, zodat je letterlijk NIET meer blijft hangen in eetbuien, snaaien en vervalt in ‘het maakt nu toch niet meer uit’   
 • … HET voedingsschema waar je altijd op kan vertrouwen, omdat je weet dat calorien tellen niet voor jou werkt in lange termijn resultaat omdat je blijvend wilt veranderen

 

Als jij bovenstaande vragen volmondig met ‘ja’ hebt weten te beantwoorden, dan is het Boost je energie programma hét antwoord op jouw vraag: “Hoe krijg ik een energiek leven met gewicht in balans via gezond eten?’”

Maak kennis met mijn Boost Je Energie methode

Helaas zie ik nog te veel vrouwen om me heen met een zogenaamde gewicht-haat verhouding of haat-liefde verhouding met gezond eten. Voor sommigen de meest donkere periodes van hun leven, namelijk continue jojo-gedrag, worstelen met eetbuien, met jezelf lelijk vinden, met dieten en met continue de gedachte “Morgen, ga ik echt op dieet!’Stop met calorien tellen. Stop de zelfhaat.

Zonde, want een lichaam zonder energie is uit balans voelt als een zwaar of vermoeid lichaam. Wat als ik je vertel dat ook jij kunt afvallen (of beter gezegd: in balans blijven) met puur eten? Wat als ik je vertel dat het succes van alle slanke vrouwen is gebaseerd op dat ene specifieke aspect, namelijk de sleutel in de combinatie van eten op je bord en per dag, en weer van jezelf houden? Dát noem ik de kracht van een Lichaam in Balans. 

Stel je eens voor dat je dankzij een simpele formule gerechten maakt die jouw ideale figuur ALTIJD maken. Hoe fijn is het dat je dankzij een eenvoudige GERECHT direct voelt dat je buik platter wordt? In de Boost je energie cursus leg ik jou stap voor stap uit wat je moet doen om van jouw eetpatroon, jouw ideale leefstijl te maken. Ik geef je praktische handvatten die ervoor zorgen dat je op je eigen manier, je eigen tempo en vooral vol zelfvertrouwen meer energie  >> geluksgevoel >> streefgewicht krijgt. En dan allemaal vanuit gewoon en puur eten, zonder pakjes en zakjes. Klinkt goed toch? 

Dus genoeg gewacht, getwijfeld en geprobeerd zonder resultaten? Besluit dan vandaag dat je de onweerstaanbare versie van jezelf gaat creëren. Stop met het saboteren van je eigen leefstijl en ga aan de slag. 

Ja dit wil je. En hier is waarom.  

Eindelijk een leefstijl programma wat leuk is, niet streng en waarmee je snel resultaten boekt.

 • Je krijgt een goed humeur en voelt je vrolijk
 • Binnen 3 weken heb je een zichtbaar slankere taille
 • Je gaat je aantoonbaar (veel) meer energie ervaren, door er minder hard je best voor te doen. Bijvoorbeeld: binnen 5 dagen (anderen gingen je voor!)
 • Je hebt meer zelfvertrouwen, energie, vrijheid en liefde voor jezelf 
 • Je gaat werken met een lifestyle coach die gecommitteerd is en waar je een klik mee hebt. Je voelt je gesteund en gesupport. 
 • Je gaat gemakkelijker & relaxter gezonde keuzes maken & kunt veel beter genieten van sociale ‘snoep’ momenten zonder schuldgevoel. 
 • Je kunt (in veel gevallen) meer rust ervaren in je week, meer vrije tijd (geen stress meer rondom eten). Heb je al bedacht wat je daarmee gaat doen?
 • Je wordt een stralend persoon waarmee je anderen én jezelf  inspireert.
 • Je bouwt aan je lichaam én verandert als persoon door wat je eet. Juist die combinatie zorgt voor grote resultaten.
 • Je ontdekt zelf wat je lekker vindt, gezonde keuzes en eigen voorkeur. En gaat daar voor staan. Wat anderen ook vinden. Je zegt meer ‘ nee’ tegen anderen en ‘ja’ tegen jezelf. (ook als je omgeving sociaal gezien je nu nog leegtrekt qua energie)
 • Je wordt een sterke vrouw, blakend van (zelf)vertrouwen, ongeacht de omstandigheden.
 • Je leert (lifestyle)skills die de rest van je leven waarde blijven opleveren.
 • Je gaat je leven & agenda inrichten naar JOU, in plaats je alleen & continu aan iedereen aan te passen.
 • Je lichaam gaat ten dienste staan van jou, in plaats van dat je je een slaaf voelt van je eigen gemoedstoestand, humeur, gevoel van fitheid.
 • Je werkt aan bloeiende leefstijl die jou vervult, bij jou past en waarmee je een wezenlijk verschil kunt maken in het leven van jezelf en je omgeving (gezin, familie, vrienden: ‘Wat zie jij er goed uit! Vertel eens, hoe heb je dat gedaan?’.
 • Je draagt met je leefstijl mee aan de balans die jij het liefste wilt ervaren.
 • Je krijgt (weer)  volop plezier in het leven. Waarschuwing; succes werkt ook verslavend, je blijft op deze manier eten omdat je je zo lekker voelt

De sleutel is er: Boost Je Energie  

In 90 dagen naar meer energie en balans in je eetpatroon, leer met deze DIY training vanuit huis, effectieve methode 

Maand 1 Boost je energie overzicht

Deze maand neem ik je mee in een aantal methodes over hoe ik in grote lijnen mijn dagen en eten structureer. Ik voeg structuur toe aan mijn eetpatroon en combinaties op mijn bord op het moment dat ik er behoefte aan heb, soms is dat een paar maanden achter elkaar, soms is 2 weken volgens een structuur eten weer genoeg. Soms is het heel lekker om je maaltijden te plannen (zodat je minder ongezonde keuzes maakt), veel groentes te eten, en je koolhydraten en eiwitten in verhouding. Allebei is OK.

Mijn dagen en structuur zijn er voor de momenten waarop ik weet: ik wil nu graag meer energie of wat kilo’s kwijt. En dan doe ik het dus zo met 4 verschillende maaltijd plannen, 1 andere voor elke week. Met dit schema maak jij elke dag zelf verantwoorde keuzes en kies je welk ontbijt, lunch, diner of tussendoortje je wilt eten.

Ik leer je om te luisteren naar jouw lichaam, zodat je een LEKKERE combinatie kunt maken op je bord dat 100% past bij waar jij op zoek naar bent. Volg deze maand elke week een ander IJZERSTERK maaltijdplan om je lichaam te resetten. Mocht je doel afvallen zijn, dan raak je nu de meeste kilo’s kwijt.

Maand 2 Boost je energie balans

Je krijgt 1 maaltijdplan, 1 zelfde opzet voor de vier weken in deze maand. Dit maaltijdplan heeft zo’n 4 tot 14 opties per ontbijt, lunch, diner, tussendoortje. Volop keuze voor jou dus! Ik deel mijn praktische maaltijdplan formule die keer op keer voor waardevolle reacties en oprechte complimenten zorgt. Ook leg ik je deze maand weer precies uit hoe je jouw ontbijt, tussendoortje, lunch, diner het beste kunt samenstellen. Deze maand volg je als formule 1 maaltijdplan, aan jou om te varieren en te kiezen uit de vele keuze opties. Het maaltijd plan is anders dan maand 1, variatie is belangrijk en maakt het aantrekkelijk te blijven volgen. Jij ontdekt nieuwe lekkere combinaties. Ik beloof je, dit gaat heerlijk voelen!

Je merkt in deze fase een verandering op. Je bent je meer bewust van jezelf. Je denkt positief, eten, bewegen, denken en voelen. Je bent de beste versie van jezelf, voelt dat je leeft, energiek.

 

Maand 3 Energiek leven

Ik deel twee van mijn meest waardevolle strategieën (maaltijdplannen, deze volg je deze maand om de week), waardoor je direct kunt vet kwijtraakt door eten in deze combinaties op je bord. Ook leg ik je precies uit hoe je deze leefstijl zonder té veel moeite voortzet en hoe je verleidingen ‘taartjes, wijntjes, koekjes’ makkelijk afslaat.

Elke maand leer je nieuwe combinaties te eten en ontwikkel je jezelf. Zoals altijd: HOEF je die niet te volgen. Kijk zelf of je er zin in hebt. Een programma volgen betekent niet dat je alleen er iets aan ‘hebt’ als je keurig alles van a tot z hebt gedaan. Misschien is voor jou 1 inzicht al genoeg (of zelfs het kopen van het kaartje met toegang tot het programma!) om gemotiveerd aan de slag te gaan.

Ik weet natuurlijk wel dat de maaltijdplannen een shift gaan veroorzaken, anders gaf ik ze niet. Maar nog belangrijker dan dat vind ik dat je zonder schuldgevoel en zorgen en met plezier de cursus volgt, en eruit pikt wat voor jou goed voelt, en niet het gevoel hebt dat je ‘ achter loopt’. Deze maand merk je zoveel impact, hierdoor wil je de eetmethode bljven volgen. Vanuit intrinsieke motivatie.

 

Investering: 347 euro
Klik hier voor de opbouw

MAAND 1

 • Week 1 – Maaltijd plan detox
 • Week 2 – Maaltijd plan balans
 • Week 3 – Maaltijd plan paleo
 • Week 4 – Maaltijn plan eiwitten

 

MAAND 2

 • Week 1 t/m 4- Maaltijd plan balans

 

MAAND 3

 • Week 1 – Maaltijd plan detox
 • Week 2 – Maaltijd plan balans
 • Week 3 – Maaltijd plan paleo
 • Week 4 – Maaltijn plan eiwitten

 

Ja, ik wil meer dan 1 broek passen!
Na het Boost je energie programma kun jij..

 • … koken en combinaties op je bord maken die jouw ideale gewicht blijvend bereiken
 • … jouw eten op een onweerstaanbare lekkere manier klaarmaken aan de hand van de makkelijke recepten waardoor je nooit meer anders wilt
 • … duidelijke slimme keuzes maken, ook als je buiten de deur eet (bonus tips!), zodat je niet terugvalt in je oude patroon, je hebt een nieuw ritme
 • … keer op keer verleidingen afslaan en saboteurs om je heen herkennen, nee zeggen doe jij met gemak
 • … je ideale gewicht bereiken door puur eten, zodat je goed voor jezelf blijft zorgen en je fit & energiek door het leven gaat 
 • … volop genieten van sociale momenten met lekkers op tafel, omdat je voor jezelf weet dat je de methode zo weer oppakt en je weer in je ritme komt

Voor wie?

Vrouwen 30+ die meer energie willen of balans in gewicht door gewoon puur te eten 

Jij. Ja jij. Je bent er helemaal klaar voor. Klaar om jouw ideale zomerjurkje weer te passen. De slanke lijnen in je figuur komen vanzelf tevoorschijn door eten in plaats van door hard te sporten. Die zichtbaar worden door rust te nemen en te slapen.

Jouw leefstijl staat als een huis en jij bent geen groentje op het gebied van dieten/ afvallen. Regelmatig sta je in de keuken en maak je gezonde keuzes, maar het zorgt er alleen nog niet voor dat je je streefgewicht bereikt en deze op een consistente manier kan behouden. Jojo. Natuurlijk is het superleuk dat je wekelijks gezonde boodschappen in huis haalt, maar diep van binnen weet je dat het ook anders kan. Anders moet. Want jij snapt dondersgoed dat het doelloos koken jou niet per se je streefgewicht en dus een lichaam in balans oplevert. Met dito humeur. 

Jij bent geen startende foodie meer, maar wél op zoek naar hulp. Hulp om jouw ideale gewicht en balans te vinden via je eten. Jij snakt naar praktische tips zonder al te veel poespas. En die bied ik jou met dit DIY Boost je energie programma – van maaltijdplannen die werken en lekker zijn tot slimme beweegtips en blijvende energie – aan. Zodat de tijd die jij spendeert aan jouw eten ook daadwerkelijk resultaat gaat opleveren.

 

“Verse gerechten bereiden vond ik altijd een ‘gedoe’ en ik koos vaak voor de makkelijke weg. Met een druk leven, kwam voor mezelf zorgen niet altijd op de eerste plaats en ik drink veel koffie. Ik voel me fitter, heb beduidend meer energie. De spiegel bevestigd mijn goede gevoel want ik zie er ook vitaler uit. Door de tips en ondersteunende mailtjes kost het bereiden van de gerechten ook helemaal geen moeite.”
Marjolein B. (35 jaar)

uit Schagen

Mijn relatie met eten, sporten, fit voelen en gewicht

Gezond eten, afvallen, shakes, calorien tellen…. gaan je nekharen ook overeind staan als mensen praten over dieten? Ja? Om heel eerlijk te zijn: dat was bij mij vroeger ook zo. Het ging allemaal vanzelf, totdat ik de leeftijd van 30 bereikte. Opeens kon ik niet meer alles eten wat ik wilde, woog m’n sporten niet meer op tegen het eten. M’n verbranding veranderde, net als bij iedereen van 30+…  Ik probeerde van alles om mijn gewicht in balans te houden, maar het was zo lastig. Ik had een HEKEL aan alle aspecten die ze beloofden als je een ‘gewicht in balans’  methode volgde. Weet je waarom?

 1. Ik niet geloof in tussendoortjes zoals kruidkoek, shakes, maximaal 1200 calorien eten, punten tellen, omdat dit tijdelijke oplossingen zijn en vaak niet eens uit echt eten bestaat. Wat ik dan merkte, was dat het een quick fix was. En aan m’n huid zag ik dat ik niet super gezond at. Ik geloofde in dat als het werkt, in balans is, dat je straalt. Mensen op dieet waren tijdelijk bezig en om die reden had ik onbewust een negatieve houding wat gewicht betreft gecreëerd.
 2. In mijn hoofd vulde ik voor mezelf in dat ik een jojo was, waardoor ik na elke methode kilo’s aankwam en het hele effect weg was.
 3. Ik was bang om ooit nog aan een methode te beginnen, en ging zelf ging puzzelen met puur eten en nieuwe trends uit de weg ben gegaan. Er werd zoveel gezegd en geschreven dat ik niet meer wist wat werkte.

Maar guess what? Als ik me niet aan enige structuur en regelmaat houdt, dan ben ik ook niet in balans. En laat dat nou net mijn drijfveer zijn. Hoe je het wendt of keert: met WAT je eet maak je impact. In je eigen leven, naar je familie en naar je omgeving.

Enne.. als vrouw (en man) ben je 100% verantwoordelijk voor je eigen gezondheid. Je wilt je lichaam voeden in plaats van vullen. Na dit programma zeg je nooit meer “Een streefgewicht is niet mijn ding”. Want als je echt weet wie je kan en wilt zijn – voor jezelf en je relaties – is in balans blijven door juist te eten ALTIJD jouw ding. Maar wel op een leuke manier. Zonder moeten en altijd uit een intrinsieke motivatie.

Begin Bij Het Begin  

Zorg dat je eerst stap 1 & 2 onder controle hebt, voordat je verder gaat met stap 3.

Stap 1  

Wat is jouw doel, wat wil je bereiken, waar sta je nu en waar wil je over 3 maanden staan en over 1 jaar. Heb je op dit moment overgewicht? Ga dan niet als een gek sporten, maar pak eerst je voeding aan en bouw het sporten langzaam op. Je knien zijn je dankbaar 😉

Het programma biedt jouw maandelijks een nieuw voedingschema en ook een nieuw schema om vanuit huis te sporten.

Stap 2  

Wat zijn je belemmerende overtuigingen waardoor je telkens terugvalt? Wees eerlijk naar jezelf en kies zorgvuldig de woorden die je helpen om je doel te behalen. Je lichaam is slimmer dan je denkt en luistert altijd met jou mee. Kies voor een mindset die jou dient en die afrekent met je blokkades.

Het programma biedt je slimme tips om ervoor te zorgen dat je focus houdt op je intentie en een methode om je belemmerende gedachtes aan te pakken. Mentale weerbaarheid.

Stap 3  

Start met een methode wat je makkelijk kan inpassen in je leefstijl en waarbij je voldoende opties hebt. Eet wat je lekker vindt. Volg een plan. Een structuur passend bij jouw levensfase, niet voor wat even werkt, wel voor een heel leven. Waarbij er ruimte blijft voor geniet momentjes, 80-20 is voldoende ofwel 80% is goed genoeg.

Het programma biedt jou een overzicht van do’s en don’ts waaronder een lijst dikmakers zoals groenten met zetmeel en tips voor uit eten.

Je hoeft geen keuken prinses te zijn, om te beginnen

Hoe vaak heb jij e-mail gehad van zelfbenoemde goeroes die jou wel even leren hoe je buikspieren creeert (lees: “Je hoeft hier echt niks voor te doen”) zonder er iets voor te hoeven doen. Zucht…Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb hier helemaal niks mee. Waarom?

 • Ik geloof niet dat je door het blijven eten van eten met e-nummers, je energiek gaat voelen.
 • Ik geloof niet in elk jaar een kilo erbij en minder energie, want dat is niet zo.
 • Ik geloof niet in jezelf beperken en nooit meer een wijntje, kaasje, toastje, zo werkt het niet in het echte leven.
 • Ik geloof namelijk niet in quick fixes, want die bouwen niet aan een duurzame methode.
 • Ik geloof niet in ‘trucjes’ die ervoor zorgen dat je zogenaamd ‘snel’ op je ideale gewicht komt.
 • Ik geloof niet in slapend je leefstijl in balans brengen, zonder eerst het nodige werk te doen.

Waar geloof ik dan wél in?

Ik geloof in een methode waarin gemotiveerde vrouwen SLIM kiezen in welke combinaties ze eten. In een aanpak waarin echt eten weer belangrijker is dan alleen de calorieën. Waar energiek, balans, en genieten centraal staan wanneer je de beste versie van jezelf ontdekt.

Ik geloof in het principe: Er is een weg, voor iedereen die vooruit wil. Doorbreek je oude patronen. Gebruik de Boost je energie methode als jouw routekaart om steeds weer de juiste keuze te maken met voeding die je in balans houdt. Natuurlijk kom je nog steeds ups en downs tegen, de weg en het proces er naartoe is nodig om je doel te behalen. Uitdagingen zijn onvermijdelijk. De methode helpt jou om daarmee om te gaan en vervolgens weer de juiste route te kiezen.

Als je niks leert binnen 14 dagen, dan krijg je je geld terug

100% TEVREDENHEIDS GARANTIE

Ik ben 100% vastbesloten om jou te helpen met het behalen van geweldige resultaten. De online cursus is zo ontwikkeld dat jij precies ontdekt hoe jij eenvoudig jezelf fit voelt en je ideale gewicht bereikt (zoals afslanken) en dit resultaat vervolgens vast kunt houden.

Als jij iedere week de e-mails hebt gelezen, tips hebt opgevolgd, jouw weekmenu’s gevolgd hebt en mijn adviezen goed gevolgd hebt, dan kan het niet anders dan dat jij RESULTAAT gaat zien. Zie jij geen resultaat, ondanks het volgen van de weekmenu’s, de adviezen en tips, dan krijg jij het complete aanschafbedrag terug.

Laat me dan wel even zien dat je serieus bent gestart…

JIJ VERDIENT EEN FIT LIJF

Er is simpelweg geen andere online voeding cursus dat zo vol verrassende recepten, combinaties, tips, handige trucs en resultaat georienteerd is, die jou helpt om jouw normale energie level terugkrijgt. En je misschien wel energieker dan ooit doet voelen. Start vandaag nog.

Gegarandeerd

Wacht niet langer! Met Boost je energie wil ik jou heel graag helpen om je fit te voelen, of af te slanken zonder gedoe en met veel keuzevrijheid. Ik wil jou leren hoe je dit aanpakt. Vele vrouwen (en mannen!) gingen jou voor. Jij kunt dit ook, dus twijfel niet langer en zet de stap.

Maar he. Ik snap je: dat heb je vast eerder gehoord. Daarom laat ik klanten zelf vertellen.  

Boost je energie werkt.

Dit is het bewijs.

Ik had mij wel ingelezen, maar wist niet goed wat ik moest verwachten. En dat vond ik eigenlijk niet erg. Als ik verwachtingen had gehad, dan heb je ze overtroffen. De week was voor mij energiek en gewoon lekker. Voel mij zo lekker in mijn vel..
Eva K. (27 jaar)

uit Den Haag

Een week van lekker eten met de hele dag een verzadigd gevoel. Geen opgeblazen gevoel meer. Ik voel me energiek, kiplekker en ben ook wat omvang in cm’s kwijt – voor mij zeker een 200% verbetering.
Carmen B. (56 jaar) uit Hilversum

Levensgenieter & fulltime moeder, -/- Taille 11 cm slanker in 3 weken tijd

Het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik heb de hele week thuis met veel energie beleefd en idd me heel fit en happy gevoeld! Ik merk dat ik ben afgevallen (2,2 kg), mijn uniform zakt af! Ik mis koffie en brood geen moment en ik merk dat ik over een drempel heen ben qua gezond eten. Ik neem nu de tijd om verse dingen te bereiden en mee te nemen naar mijn werk. Ik  drink enorm veel water, ik voel me goed!! Ik ben dankbaar voor veel meer dingen dan voorheen. Ik zie in waarom het belangrijk is goed voor mezelf te zorgen. Ik vind verse gerechten bereiden geen ‘gedoe’ meer. Ik heb een aantal goede cijfers gehaald voor het tentamen vlak voor de week. Ik ben flink gepromoveerd op mn werk; doe nu allerlei handelingen zelf en geniet hier ook van.
Marjolein B. (35 jaar)

werkzaam bij een financiële instelling

Dit menu is een aanrader, het werkt snel met goed resultaat en je horizon wordt ruimer door de nieuwe recepten met kruiden en combinaties.
Bert en Gea W. (beide 66 jaar)

uit Westerland, zelfstandig ondernemers

“Het geeft je nieuwe inzichten en ideeën om meer de juiste keuzes qua eten te maken. Ik heb geen hongergevoel tijdens het volgen van de menu’s en mijn behoefte om te snoepen is sterk verminderd. Ik merkte na de start snel al dat ik gewicht aan het verliezen was en na 5 dagen was ik al 2,4 kilo kwijt. Mijn favoriete gerechten zijn: alle smoothies en de fruitsalade, de kokosyoghurt, bananenbrood, hummus, avocado cacao mousse, gewokte groente salade, bietensalade en avocado quinoa salade.”
Isabel (40 jaar)

Je krijgt alles wat je nodig hebt voor fantastische resultaten.  

En waarschijnlijk nog een beetje meer smile

Wat kun je verwachten?

 • Met de Boost je energie methode kun je gewicht verliezen zonder een streng dieet te volgen. Je kiest zelf wat je eet uit het duidelijke weekmenu. Hierin is wekelijks of maandelijks variatie voor het beste resultaat voor de fitte versie van jezelf. Je past die op een 80-20 manier toe, zodat je kan blijven ‘snoepen’  of genieten van dat lekkere wat jij niet kan laten staan en weerstaan.
 • Toepassing van de 80-20 regel in je leefsstijl, 80-20 is kortweg: het aanleren van een gezonde levensstijl met zo nu en dan ook ruimte voor de wat ongezondere keuzes
 • Persoonlijke begeleiding en betrokkenheid. Je wordt gezien en gehoord. Ik ken jou, je uitdaging en zie jouw ontwikkeling van dichtbij. Je ontvangt wekelijks (en soms als ik denk dat je het nodig heb iets meer) persoonlijke e-mails, hierdoor heb je het gevoel dat je het samen met mij doet en er niet alleen voor staat. Ik ben betrokken bij jou. 
 • Een liefdevolle schop onder je kont om te gaan doen en niet eindeloos te blijven rommelen met je gezondheid en leefstijl. 
 • Een strategie voor wat je in je mond stopt. Voedingadvies op maat, passend bij jouw voorkeuren en doelstellingen. Want geen lichaam is hetzelfde. En geen persoon is hetzelfde.
 • Een kritisch én meedenkend sparring partner die met je overal lifestyle en eetpatroon meedenkt. En door jouw persoonlijke bullshit heen prikt. Speciaal voor degene die daar behoefte aan heeft, of vaak jojo-gedrag ervaart heb ik een speciale module inclusief opdrachten voor meer: Weerbaarheid
 • Een warm bad aan energie van de andere supertoffe andere vrouwelijke deelnemers. Die net als jij fitte plannen hebben. Waar je succes je gegund wordt. Waar je aan een half woord genoeg hebt. Ook al heb je geen direct contact, is het leuk om in de e-mails over resultaten van anderen te lezen en dat inspireert jou weer om door te gaan. Want die ander snapt waar je tegenaan loopt en door hier eerlijk over te zijn voel je je gesteund, omdat ze zelf ook diezelfde behoefte hebben en gaan voor een fit leven. Dus tegelijkertijd is dit een plek waar je gestimuleerd wordt en altijd een eerlijke spiegel krijgt. Je bent niet de enige. 
 • De diepte in qua gezond eten én persoonlijk vlak. Wij gaan voor verandering, in je energie en jou als mens. Want als jij niet aan jezelf werkt, heb je hier echt helemaal niets te zoeken. 

Wat is dit zeker NIET?

 • Een cursus Boost je energie en alles komt vanzelf goed (alhoewel, het komt goed als jij de tips volgt uit het programma)
 • Een training waarbij je alleen maar leest, informatie opzuigt en vervolgens niets hoeven doen (natuurlijk is kennisoverdracht wel onderdeel van het programma)
 • Eindeloos mediteren, dromen over je doelen en hopen dat het allemaal uitkomt (we staan met beide benen op de grond, maar ik geef je wel de tools om met het binnenwerk bezig te zijn, innerwork zorgt voor meer dan je denkt)
 • Een kindercrèche waar ik continu je handje vasthoud. (Maar natuurlijk ben ik er voor jou om met je mee te denken als je ergens niet uitkomt, ja daarin zet ik met plezier een stap extra voor klanten)
 • Een massale en onpersoonlijke aanpak waarbij je geen idee hebt wat er gebeurt en of je het goed doet.

Dit Ben Jij.

 • Je bent al jaren bezig met jouw gewicht, maar het lukt je niet om de kilo’s blijvend kwijt te raken
 • Je denkt de hele dag aan eten
 • Je leven wordt beheerst door het getalletje op de weegschaal
 • Je eet enorm weinig, maar valt nog steeds niet af
 • Je wilt geen punten of calorieën tellen, maar gewoon een eenvoudig te volgen gezonde levensstijl
 • Je lust graag een wijntje of een stuk chocolade op zijn tijd
 • Je wilt dat je gezin gewoon mee kan eten
 • Bij een uitschieter denk je direct ‘Het is verpest’ en je kunt dan moeilijk weer in de goede flow komen
 • Je ziet door de bomen het bos niet meer met al die informatie over gezond leven op internet
 • Je hebt weinig zelfvertrouwen, omdat je keer op keer faalt in het behalen van je afslankdoel

Stel jezelf eens voor dat:

 • Jij jouw afslankdoel behaald en behoud
 • Jouw leven niet meer beheerst wordt door de weegschaal
 • Jij geen wekelijkse, of zelfs dagelijkse, eetbuien meer hebt
 • Jij veel zelfvertrouwen hebt, waardoor je VEEL MEER geniet van het leven
 • Jij eindelijk leuke kleding aan kunt waar jij jezelf zelfverzekerd in voelt
 • Je barst van de energie
 • Je dagelijks toegang hebt tot jouw persoonlijke Boost je energie omgeving met tips die jou helpen om jouw ongezonde gewoontes te veranderen
 • Dat je vanaf vandaag niet meer verder hoeft te zoeken naar ‘wat dan wel vol te houden is’, want Boost je energie gaat voor jou werken..

347,- euro excl btw

De cursus #boostjeenergie

De populaire cursus over bewustwording en gezond eten via je telefoon of laptop, zodat je méér energie, balans en daarmee vertrouwen en een vrolijk humeur krijgt. Leer hoe je door gezonde combinaties en simpelweg te eten de beste versie van jezelf wordt, met uitstraling en complimenten van je omgeving.

Ontdek de kunst van slim eten, efficiente weekmenu’s, combinaties op de je bord met direct effect op je lichaam!

Stap-voor-stap online training:

Praktische weekschema’s en recepten

Handouts en downloads

Altijd antwoord op vragen

 

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze hier!

Wat ontvang ik precies?

De Boost je energie online cursus ‘in 12 weken succesvol fit en afslanken’ bestaat uit het volgende programma:

♥ Het meest eenvoudige dieet van Nederland: De Boost je energie leefstijlmethode.

♥ Jij ontvangt het complete overzicht van de succesvol bewezenDe Boost je energie leefstijlmethode.

♥ Jij ontvangt de complete verantwoorde tussendoortjes, weekmenu’s en do’s en dont’s als je buiten de deur gaat eten, wilt afvallen of gaat eten bij vrienden 

♥ Jij ontvangt nieuwe inspiratie & een boost voor je motivatie.

♥ Jij ontvangt van mij één mailing per week (en in fase 2, maandelijks) een nieuw gevarieerd weekmenu samengesteld door mijn voedingsdeskundige, per e-mail log je eenvoudig in en lees je meer over je aankomende weekschema zodat je je boodschappen lijstje kan samenstellen (de mailings ontvang je op donderdag)

♥ Jij ontvangt van mij de exclusieve toegang tot de cursuspagina’s.

♥ Jij ontvangt in het programma een ‘Start en ready at home’ motivatie en afslanktips.

♥ Jij ontvangt een cursus die met veel liefde is samengesteld door founder Julia Wiegman

En nog veel meer:

♥ Ervaringsdeskundige Julia Wiegman deelt haar ervaring en kennis met jou.

♥ Jij leert over jouw lichaam. Hoe boost je jouw stofwisseling? Zijn emoties te beïnvloeden door voeding? Waarom val jij niet af? Ik geef je alle antwoorden!

♥ Gouden regels van deelnemers die reeds succes boekte!

♥ 12 weken lang Boost je energie, fit voelen en afslanken met plezier.

♥ Wekelijks lekker snoepen en wijntjes kunnen drinken (80-20 methode!), wie wil dat nou niet! Psstt…en toch afslanken.

EXTRA BONUS VOOR JOU CADEAU!

♥ Exclusieve toegang tot de thuis workouts, een training schema en bijbehorende uitleg en video’s (voor als je aan je conditie wilt werken). Ik sta klaar om jou met enthousiasme te motiveren en antwoord te geven op al jouw vragen in de FAQ sectie!

♥ GRATIS: 3x het E-book per fase (per maand) met alle weekschema’s, tussendoortjes en recepten.

♥ NIEUW: de Weerbaarheid module, met tips om je fit, gelukkig en in balans bent en blijft & een mindset programma inclusief opdrachten

Wordt de cursus ook opgestuurd?

Nee, de cursus is alleen online te volgen. Je ontvangt van mij gedurende de cursus wekelijks een inspirerende e-mail met daarin de reminder dat jouw nieuwe cursusonderdeel met weekmenu voor je klaarstaat.

Wat als de cursus niets voor mij is?

Geen probleem! Ik weet zeker dat je veel voordeel gaat beleven aan de Boost je energie methode. Mocht het uiteindelijk toch niks voor jou zijn.. dan kan je mij binnen 14 dagen een berichtje sturen en dan storten ik zonder pardon je geld terug.

Hoe gaat de cursus in z'n werk?

Zodra jij de cursus gekocht hebt, kom je op een pagina met daarop een button. Volg de instructie, klik op de button en vervolgens bevind je je de online cursus omgeving. Na aankoop, ontvang je binnen enkele minuten ook een e-mail met daarin de link om in te loggen bij de cursus. Door daar simpelweg op te klikken, log je automatisch in. Bij Boost je energie is je persoonlijke login gegevens gekoppeling in de e-mailings die je ontvangt, volg de instructies vanuit de e-mails en het wijst zich allemaal vanzelf. Je hoeft dus geen login gegevens en wachtwoorden zelf te onthouden, dat onthoudt mijn technische systeem voor jou. Fijn toch? Mocht je toch vragen hebben, stuur me dan een bericht, ik sta voor je klaar. Een link naar een pagina met veelgestelde vragen door deelnemers is ook onderdeel van de cursus, hier kan je ook terecht. En bovendien vind je mijn contact gegevens ook in de e-mail. Deze e-mail ontvang je automatisch als je de cursus hebt gekocht, hier hoef je zelf verder niets voor te doen. 

Heb ik maar 12 weken toegang tot de cursus?

Nee, je blijft altijd toegang houden tot de cursus zolang deze bestaat en natuurlijk ook tot de gratis bonussen. Zo kan je bijvoorbeeld de recepten altijd nog eens terugzoeken om inspiratie op te doen. En je kan het programma keer op keer herhalen in je eigen tijd.

Ik weet niet of ik er klaar voor ben en tijd voor heb

Herken jij je in “Morgen begin ik echt” of “Ik begin ermee als ik er klaar voor ben”? Het perfecte moment om te starten komt niet vanzelf. Maak één moment perfect. Leef nu. De Boost je energie online cursus “in 12 weken fit voelen en succesvol afslanken” is zo ontwikkeld, dat het jou zo min mogelijk tijd kost. In dit programma gaan ik jou 12 weken lang begeleiden met eenvoudige week -en dagmenu’s inclusief keuzelijstje en alternatieven. Je hoeft straks helemaal niet meer na te denken, laat je verassen door de lekkere en eenvoudige Boost je energie menu’s en voedingschema’s. Boost je energie is niet voor niets de meest unieke methode van Nederland.

Ga ik ook echt meer energie krijgen door het programma?

Dat is natuurlijk wel de bedoeling van het programma. Ik deel mijn methode die ervoor hebben gezorgd dat 80% van mijn gewicht in balans blijft. Wel is het belangrijk dat je de maaltijdplannen volgt en de technieken uitvoert. Ken jij iemand die vanaf het begin slapend iets heeft bereikt? 😉

Hoeveel tijd kost het om dit programma te volgen?
Het programma is niet een cursus die je binnen een uur afrond!

Per week ben je twee keer zo’n 1,5 uur kwijt om de maaltijden vooruit te koken en te plannen, zegmaar de theorie in praktijk te brengen. Ik raad je aan om op twee dagen per week ‘groot’ te koken – bijvoorbeeld zondag en donderdag – en je maaltijden vooruit te plannen. Ik raad niet aan om de gerechten van de weekplannen zelf te combineren en door elkaar te laten lopen, per week volg je één plan – dit is een zorgvuldig afgewogen. Verspreid de kookmomenten over een paar dagen,  of vries gerechten in zodat je ook echt de tijd hebt om alle voorgeschreven combinaties te volgen. Want ja, als je de Boost je energie methode uitvoert, zal jouw ideale gewicht en energie bij jou op de deur aankloppen. Echt, ik beloof het je.

Is het programma ook interessant als ik geen streefgewicht wil bereiken?

Ja zeker. Dankzij mijn Boost je energie methode kun je zowel afvallen als meer energie krijgen. Zo komen ook je hormonen weer in balans bijvoorbeeld. En krijg je een vrolijker humeur. Je gaat vanzelf positief denken, doordat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en puur eet.

Tot wanneer kun je meedoen aan het programma?

Registratie voor het online programma Boost je energie kan 24/7, je kan dus starten wanneer het jou uitkomt. Dit is gelijk ook het gevaar, voor jou als je dingen altijd uitstelt… Ga eens na bij jezelf, ben jij het type ‘ morgen begin ik echt’, om het vervolgens nooit meer te doen? Dan is dit programma juist voor jou. Omdat je actief de e-mailings MOET openen, om toegang te krijgen tot je volgende weekmenu. Ook stuur ik je een reminder als je inactief gedrag vertoond…

Wat is inbegrepen in de DIY online cursus?

Voor de duur van het programma (7 dagen tot 3 maanden) ontvang je een voedingsschema voor nieuwe energie bestaande uit een dagmenu: 5 maaltijden waarvan 2 lichte snacks. Inclusief de benodigde recepten en al mijn tips & tricks voor een fitte levensstijl.

Wat is inbegrepen in een dagmenu recept?
Het e-book bestaat uit de beschrijving van een dagmenu: 5 maaltijden waarvan 2 lichte snacks. Voor het grootste deel van de dagmenu’s ontvang je recepten om de gerechten te maken, andere kun je zelf eenvoudig maken aan de hand van de opgegeven ingrediënten.
Voor wie is het programma precies?
Voor iedereen die op zoek is naar energie en zich fit wilt voelen. Deelnemers bestaat uit vrouwen en mannen, jong en oud, van front office bank medewerkers tot bloggers, psychologen, marketeers, archeologen en social media editors.

Vele anderen hebben we geholpen met…

 • meer energie
 • een gevoel alsof je lichaam gereset is
 • lekker in je vel (kiplekker!)
 • buikpijn vrije week eten
 • heerlijk en gezond eten die voor veel inspiratie zorgen, in deze dagen gelukkiger geworden
 • gewichtsverlies van 2,2 kg in 7 dagen
 • buikomvang reductie van 3,1 cm in 7 dagen

Boost je energie is een programma waarbij je je fit eet.

Universeel geschikt voor iedereen.

Is dit een goede cursus als je niet perse nieuwe energie wilt, maar wel wilt afvallen?
Inmiddels hebben al honderden mensen zoals jij dit dagmenu geprobeerd en resultaat behaald met afvallen. Dus ja, zeker als je wilt afvallen, fijne bijkomstigheid toch 😉
Zijn echte maaltijden, voeding en ingrediënten inbegrepen?
Je gaat zelf de boodschappen doen om de gerechten te bereiden. Aan de hand van het boodschappenlijstje voor een week, heb ik voor jou al een overzicht gemaakt van alle ingredienten die je nodig hebt.

Ik bekijk nu een paar programma's, wat maakt die van jou anders?
De juiste combinaties van voeding is het allerbelangrijkste in je weer fit voelen. Een gouden formule, waarbij als je deze in handen krijgt, je in staat bent je lichaam kunt resetten en voorzien van nieuwe energie. Zelf was ik jarenlang op zoek naar de juiste combinaties, want ik merkte dat alleen maar het stapelen van gezonde gerechten niet werkte voor mij. Te veel van het een, te weinig van het andere. Bij dit programma en voedingsschema is alles in de juiste balans, al na 2 dagen merk jij verschil.

Ik ben al best goed met voeding, is Boost je energie alleen voor beginners?
Het programma is voor elk niveau, van beginner tot gevorderde. Voor bijna 100% word jij verrast door de maaltijd combinaties en de resultaten die je kunt behalen. Zelfs als gevorderde foodie. Maar, als jij je als de allerbeste, overtuigende, slimste eter ziet, sla het dan over. Wanneer je zoals mij bent en altijd open om iets te leren, kom erbij en doe mee!

Ik voel me niet op mijn best in de keuken, zijn de maaltijden moeilijk te maken?
Zeker niet! De gerechten zijn makkelijk te maken en bestaan uit normale ingrediënten welke je bij de (Turkse) supermarkt of lokale groente boerderij kunt verkrijgen. Elk gerecht is door ieder niveau van kok te maken.

Laat angst je niet tegenhouden om met het menu te starten en je energie terug te krijgen. Ik beloof je, dat ook jij dit kunt zonder dat je moedeloos wordt.

Ik heb een etentje gepland in de week waarin ik wil starten, behaal ik nog steeds resultaten dan?
Natuurlijk! Je hebt een sociaal leven en het is helemaal prima om uit eten te gaan, daarmee is het hele resultaat niet in 1 keer weg. Probeer geen alcohol te drinken en kies voor licht verteerbare maaltijden. Of begin gelijk de dag na je etentje en houd de hele week vrij om het menu goed te volgen.

Ik eet veganistisch, vegetarisch of andere wensen, kan ik meedoen?
Jazeker, het menu is geschikt voor jou.

Nog één ding

Maak geen fouten, de juiste voeding is het enige dat tussen jou en nieuwe energie staat. Je bent het aan jezelf verplicht om goed voor jezelf te zorgen. Met krachtige tools die echt werken.

Je hebt niets te verliezen en alles te winnen. 

 

Boost je energie heeft een 100% tevredenheidsgarantie. Pas toe wat je leert en je merkt heel snel – dat er geen limiet zit aan dat fitte gevoel waar jij zelf voor kunt zorgen.

 

Samenvattend kan je dit verwachten

Je gaat leren om gezonde keuzes te maken op het gebied van eten, zodat je je altijd fit voelt, met je gewicht in balans, energiek, je een vrolijker humeur hebt en complimenten aantrekt.

Ook ga je leren:

 • Welke do’s en dont’s er zijn voor eten, zodat je geen ongezonde keuzes meer maakt en je jojo patroon doorbreekt 
 • Hoe je met plezier & gemak je kleding met gemak weer past   
 • Hoe je jezelf energiek door het leven ziet gaan en veranderen in de ‘beste versie‘ van jezelf
 • De eetskills  die je moet hebben om next level combinaties op je bord te maken voor de komende jaren
 • Gezond eten op het terras en in een resturant en de tips wat je dan kan kiezen
 • Echt jezelf zijn zoals je gewicht en energie level bedoelt is en zo meer plezier in je dagelijks krijgen
 • 25 recepten en ruim 100 ideeën en combinaties om zelf te maken

Duurzame methode 

Geniet van lange termijn resultaat, een aanpak die je toepast in jouw ideale leefstijl

⊗ Geen shakes of andere kunstmatige middelen
⊗ Geen dure ingredienten om de recepten te maken, puur eten
⊗ Geen hongergevoel of (vr)eetbuien

⊗ Geen beperkte keuzes
⊗ Geen jojo-effect

 Je fit voelen, meer energie en goede gezondheid
 Je gewicht in balans, bereik je ideale gewicht (dit gaat vanzelf)
 Een voedingsschema voor 3 maanden die je telkens opnieuw kan gebruiken
 Volop ruimte voor sociaal: 80- 20 is goed genoeg, dus borrelen en tafelen zonder schuldgevoel

347,- excl btw

Ja, ik doe mee

De populaire cursus over bewustwording en gezond eten via je telefoon of laptop, zodat je méér energie, balans en daarmee vertrouwen en een vrolijk humeur krijgt. Leer hoe je door gezonde combinaties en simpelweg te eten de beste versie van jezelf wordt, met uitstraling en complimenten van je omgeving.

Ik ga je álles geven wat ik heb geleerd over dit onderwerp, en kan niet wachten om je erbij te hebben. 

Wat denk je ervan? Ga je je ‘energieke versie van jezelf’ blijven uitstellen? Of gaan we in de actie nu? Jij wilde je fitter voelen toch?

Boost je energie is een levensstijl die vol te houden is.

ENERGIEKER, FITTER, SLANKER EN POSITIEVER DAN OOIT TEVOREN!

Julia Wiegman, bedenkster van de Boost je energie Afslankmethode, was zelf jarenlang aan het struggelen met haar gewicht. Ze viel van het ene in het andere dieet, maar de strijd tegen de kilo’s bleef. Totdat ze de Boost je energie methode ontwikkelde. Ze is energieker, fitter, slanker en positiever dan ooit tevoren!

Samen met een gediplomeerde voedingsdeskundige is de methode samengesteld. Sinds 2020 is Julia bovendien gediplomeerd yoga instructrice (Vinyasa & Yin RYT200 hours). Alle kennis rondom eten volgens het seizoen en het lichaam is toegevoegd aan het online programma. Met haar expertise op dit gebied heeft ze de afgelopen jaren vele vrouwen en mannen naar een gezond gecoacht. 

 Met Boost je energie heeft Julia als persoonlijk doel heel veel vrouwen te helpen fitter te worden, helpen af te slanken zonder gedoe met veel keuzevrijheid. Ik wil jou leren hoe je dit aanpakt. 

 

BOOST JE ENERGIE!

Voor wie is het WEL?

 • Je wilt meer energie omdat je je vaak moe voelt
 • Je wilt je streefgewicht bereiken, je merkt dat de kilo’s er minder makkelijk afgaan dan voor je 30e
 • Je bent nieuwsgierig naar deze nieuwe methode, want je hebt eerder eens programma’s geprobeerd zoals Sonja Bakker, De Voedselzandloper, Personal Body Plan, New Fysic, Weight Watchers, The Green Happiness, My Killer Body Motivation, OERsterk, Amber Alberda, Powerfoodies of Kayla Itsines. Dat werkte korte termijn en je hebt eigenlijk geen vertrouwen meer in dit soort methodes
 • Je wilt een methode dat werkt
 • Je hebt vaak een opgeblazen gevoel, of opgeblazen buik
 • Je hebt geen, gemiddeld of gevorderde kennis over voeding en wilt aan balans in je lichaam werken
 • Je makkelijk opstaan en je de hele dag fit voelen
 • Je vindt het fijn om aan de hand van recepten en een lijst combincaties een weekmenu te volgen
 • Je houdt van een lijstje met lekkere tussendoortjes en gezonde keuzes
 • Je wilt een recept voor bananenbrood waar je elke ochtend verantwoord mee zou kunnen ontbijten
 • Dromers die hun eigen platte buik willen creëren (bij effect kan zijn dat je overtollige kilo’s kwijtraakt)
 • Je wilt iets aanpassen in je levensstijl en je hebt al van alles hebt geprobeerd zonder blijvend succes
 • Als je op zoek bent naar energie voor 10 en je zeker weet dat je je beter kunt voelen dan dat je nu doet
 • Je vindt een voedingsschema handig en praktisch, want je moet al zoveel regelen op een dag!
 • Voor bewuste eters die meer inspiratie willen voor gezonde recepten en zich graag laten verrassen

Voor wie NIET?

 • Als je niet de beste energieke versie van jezelf wilt worden
 • Je wilt een crash dieet met shakes, poeders, en je telt liever de hele dag je calorien
 • Als je denkt dat je moet stoppen met eten om gewicht te verliezen
 • Je gelooft dat maaltijdvervangers bestaan (het menu in het programma uit echte voeding, normaal eten, zoals het bedoeld is door de natuur)
 • Als je geen zin hebt in plezier en een leuke tijd
 • Als je al bent gestart met een ander programma, maak eerst af waar je aan begonnen bent. Werkt dat niet? Kom dan nog eens terug.

 

Ben je helemaal klaar met je niet fit voelen en al die outfits in je kledingkast die je niet meer aantrekt omdat deze niet lekker zitten (te strak…)? Heb je geen idee meer waar je moet beginnen met gezond eten, al talloze dingen geprobeerd en zit je weer terug op je oude gewicht of misschien nog wel meer?

Jouw gezondheid ligt aan de basis van alles, dus ook van je gewicht. In dit programma ligt de focus daarom niet alleen op je gewicht maar ook op je gezondheid. Een gezond lichaam wat optimaal functioneert gaat namelijk vanzelf naar een gezond gewicht toe werken.

 

Samenvattend kan je dit verwachten

Je gaat leren hoe je zelf een leefstijl vormgeeft wat je energie, fit laat voelen en plezier geeft.
 • Je valkuilen herkennen en vaker nee zeggen om gezonde keuzes te maken
 • Omgaan met jouw eigen favoriete tussendoortjes en energieboosters
 • Wat je moet doen als je uit balans bent
 • Snappen waar jij je fitter door voelt
 • Wat te kiezen op sociale momenten, saboteurs en wat je moet kiezen als je uit eten gaat
 • Omgaan met momenten waarop je normaal gesproken toe zou geven aan ongezond eten
 • Ja zeggen tegen jezelf en je gezondheid
 • Inspiratie video’s om thuis te sporten met je eigen lichaamsgewicht
 • Checklists en een handleiding wat je per week kan eten om in balans te blijven

Je bent het waard om te kiezen voor jezelf.

347,- excl btw

Ja, ik doe mee

De populaire cursus over bewustwording en gezond eten via je telefoon of laptop, zodat je méér energie, balans en daarmee vertrouwen en een vrolijk humeur krijgt. Leer hoe je door gezonde combinaties en simpelweg te eten de beste versie van jezelf wordt, met uitstraling en complimenten van je omgeving.

Ik ga je álles geven wat ik heb geleerd over dit onderwerp, en kan niet wachten om je erbij te hebben.