fbpx

Uitgelichte Resultaten

Het Is Hun Gelukt. Dat Kan Jij Ook.

Lees wat de vorige deelnemers vertellen en hoe zij hun dromen hebben gerealiseerd door het Boost je energie programma.

Succesvolle Boost je energie deelnemers komen overal vandaan. Vrouwen met allerlei redenen om te starten. Lees verhalen zoals die van jou. 

“Ik vind het eten verrukkelijk en heb de hele dag een verzadigd gevoel. Een opgeblazen buik is verleden tijd.”

Carmen B. (56 jaar) uit Hilversum

Levensgenieter & fulltime moeder, -/- Taille 11 cm slanker in 3 weken tijd

“Als ik verwachtingen had gehad, dan heb je ze overtroffen. De week was voor mij energiek en gewoon lekker. Ik voel mij zo lekker in mijn vel.”

Eva K. (27 jaar)

uit Den Haag, content creator bij www.deargoodmorning.com en adviseur provincie Zuid-Holland

Marjolein (35 jaar) over haar succesverhaal:

“Ik voel me fitter, heb beduidend meer energie. De spiegel bevestigd mijn goede gevoel want ik zie er ook vitaler uit. Door de tips en ondersteunende mailtjes kost het bereiden van de gerechten ook helemaal geen moeite. Ik neem nu de tijd om verse dingen te bereiden en mee te nemen naar mijn werk. Ik drink veel water, ik voel me goed!!

Ik ben dankbaar voor veel meer dingen dan voorheen. Ik zie in waarom het belangrijk is goed voor mezelf te zorgen. Ik vind verse gerechten bereiden geen ‘gedoe’ meer. Ik merk dat ik ben afgevallen (2,2 kg) en mijn uniform zakt af! Ik mis koffie en brood geen moment en ik merk dat ik over een drempel heen ben qua gezond eten. Het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik heb de hele week thuis met veel energie beleefd en me heel fit en happy gevoeld!”

“Het geeft je nieuwe inzichten en ideeën om meer de juiste keuzes qua eten te maken. Ik heb geen hongergevoel tijdens het volgen van de menu’s en mijn behoefte om te snoepen is sterk verminderd. Ik merkte na de start snel al dat ik gewicht aan het verliezen was en na 5 dagen was ik al 2,4 kilo kwijt. Mijn favoriete gerechten zijn: alle smoothies en de fruitsalade, de kokosyoghurt, bananenbrood, hummus, avocado cacao mousse, gewokte groente salade, bietensalade en avocado quinoa salade.” 

Isabel (40 jaar)

-/- 4,5 kg in 4,5 week

Bert en Gea (66 jaar):

Dit menu is een aanrader, het werkt snel met goed resultaat en je horizon wordt ruimer door de nieuwe recepten met kruiden en combinaties.

Marjan (35 jaar):

Houdt ontzettend van koffie in de ochtend en start dan ook graag haar dag hiermee. In de eerste fase, is het advies om een week lang de koffie te laten voor wat het is. “Daar voorzag ze wel wat problemen, alhoewel het viel toch best mee?” Tijdens het programma word je je bewust van bepaalde gewoontes. Het is haar toch gelukt om het eerste deel van de eerste week de koffie te laten staan. Knap!

“Julia is ontzettend betrokken bij Boost je energie Ze denkt hierbij echt met je mee om het voor jou specifiek een succes te maken. Dus zeker geen dertien in een dozijn programma, maar uniek en heel persoonlijk.” 

Marjan (35 jaar)

Accountant (RA) en auteur The Happy Financial, @thehappyfinancial

Ik inspireer je graag met een gezonde en actieve lifestyle, bekijk de video van m’n health retraite 2018:

Het Begint Allemaal Bij Jou.

Als je investeert in je kennis over eten en kiest voor een stukje bewustwording, dan is een energieke lifestyle en het bereiken van je ideale gewicht ook voor jou bereikbaar. Omdat je tijdens het programma volledig wordt gefaciliteerd om te starten, te leren voor de korte en lange termijn.

 

Het is echt lekker. Ik heb nog nooit iets als een dieet gevolgd en dacht als ik het doe, dan moet ik het ook een kans geven. Alles waarbij ik van tevoren dacht van mwahhhh [ iiieuw quinoa, avocado, bietjes, amandelen, bonen ] is echt goed te doen. In de combinatie smaakt het wel heel goed. Zelfs de bieten salade was heerlijk, m’n vrouw was verbaasd omdat ik echt geen bietjes lust. Het allerlekkerste is dat je helemaal geen honger hebt. Sinds dinsdag (dag 2) heb ik veel energie, voel ik me extra fit en dat is niet afgenomen. Ik ben in 7 dagen al 3,9 kilo kwijt, zo houd ik het nog wel een paar weken vol.”

Jeroen, 46 jaar (-3,9 kg)