fbpx

Zit je laag in je energie?

Dan kan het keto eetplan het juiste plan voor jou zijn

Maak kennis met Slank terwijl je slaapt in 4 weken

 

Dit dieet is laag in koolhydraten en verandert je lichaam in een vetverbranding machine en werkt perfect voor afvallen en verbetert je algehele lichaamsenergie.

Meer voordelen voor je zijn:

  • Laag tot geen koolhydraten
  • Hoge hoeveelheid van gezonde vetten
  • Inclusief: verschillende eiwit bronnen, veel goede bronnen voor vet zoals avocados, kaas, noten en zaden
  • Brengt de stofwisseling op gang om vet als energiebron te verbranden
  • Verlaagt de bloedsuikerspiegel

Wat is Slank terwijl je slaapt? 

Dit programma bestaat uit een voedingsschema van 4 weken met ketogene combinaties. Het zorgt in deze vier weken voor het drastisch verminderen van je inname van koolhydraten en het vervangen door vetten en eiwitten. Deze vermindering van koolhydraten brengt je lichaam in een metabolische toestand die “ketose” wordt genoemd.

Ketose is een natuurlijk proces dat het lichaam initieert om ons te helpen overleven als de voedselinname laag is. In deze toestand produceert ons lichaam ketonen, die worden ontwikkeld door de afbraak van vetten in de lever. Hierdoor leert je lichaam efficiënter te worden in het verbranden van vet voor energie.

In deze vier weken breng je je lichaam in deze natuurlijke staat en wordt het een natuurlijke vetverbrander. Slank worden terwijl je slaapt. Je lichaam voor je laten werken. Aanzetten. Slim activeren. 

Herkenbaar? 

Je kookboek doodmoe dichtgeklapt na een dag werk en gedacht: ‘eigenlijk heb ik gewoon zin in iets lekkers’.

Je koelkast niet durven openen omdat je weet dat-ie vol ongezond lekker eten zit.

Je voorgenomen nu écht, écht, écht vroeg op te staan om eerst te sporten, en dan toch geen zin hebben om aan je lichaam te werken?

Netflix gaan kijken in plaats van vroeg naar bed te gaan?

Zoveel nog te doen en te veranderen aan je leefstijl dat je niet weet waar je moet beginnen, en dan maar niks doet?

 

Begin je morgen echt? 

Dan ga je lekker gezond eten en vroeg opstaan om te sporten, niet langer uitstellen, een keer bezig gaan met mezelf wat je al maanden roept.

Maar de volgende dag komen er 100 andere dingen tussen. Of ben je je voor de zoveelste keer opnieuw aan het aanmelden voor de sportschool en denk je: nee, volgende week start ik echt, om elke week weer van voor af aan te beginnen.

Of spreek je eventjes af met die vriendin, om twee uur later je laatste gebakje te eten. Of haal je telkens gezonde dingen in huis, terwijl je toch die ene zak chips niet kan laten liggen en toch als eerste opent.

Als ik verwachtingen had gehad, dan heb je ze overtroffen. De week was voor mij energiek en gewoon lekker. Voel mij zo lekker in mijn vel.

Eva K. (27 jaar)

Den Haag

Geen opgeblazen gevoel meer. Ik voel me energiek, kiplekker en ben ook wat omvang in cm’s kwijt – voor mij zeker een 200% verbetering.

Carmen B. (56 jaar)

Hilversum

Ik  drink enorm veel water, ik voel me goed!! Ik ben dankbaar voor veel meer dingen dan voorheen. Ik zie in waarom het belangrijk is goed voor mezelf te zorgen.

Marjolein B. (35 jaar)

Schagen

Klaar Om Aan De Slag Te Gaan?

De lekkerste ontbijt recepten

Geniet vier weken van volop variatie in je ontbijt. Met simpele ingredienten, maak je deze in een handomdraai zelf thuis.

Ontdek verrassend lekkere tussendoortjes

Leer meer gezonde tussendoortjes kennen. Zoals een blauwe bessen bal. Elke dag zijn er twee tussendoortjes opgenomen in het keto weekmenu.

'De knop moest om'

Het meest moeilijke is dat de knop om moest. Eenmaal om, dan is dat zo fijn. Gezond eten gaat dan vanzelf. Met jouw persoonlijke login, start je met het programma welke je online volgt.