fbpx

Fit, slank en lekker in je vel

Slank terwijl je slaapt, dat kan met ketogeen eten

DE manier om je lichaam in de vetverbranding modus te brengen…

Wat is Slank terwijl je slaapt? 

Dit programma bestaat uit een voedingsschema van 4 weken met ketogene combinaties. Het zorgt in deze vier weken voor het drastisch verminderen van je inname van koolhydraten en het vervangen door vetten en eiwitten. Deze vermindering van koolhydraten brengt je lichaam in een metabolische toestand die “ketose” wordt genoemd.

Ketose is een natuurlijk proces dat het lichaam initieert om ons te helpen overleven als de voedselinname laag is. In deze toestand produceert ons lichaam ketonen, die worden ontwikkeld door de afbraak van vetten in de lever. Hierdoor leert je lichaam efficiënter te worden in het verbranden van vet voor energie.

In deze vier weken breng je je lichaam in deze natuurlijke staat en wordt het een natuurlijke vetverbrander. Slank worden terwijl je slaapt. Je lichaam voor je laten werken. Aanzetten. Slim activeren. 

Herkenbaar? 

Je kookboek doodmoe dichtgeklapt na een dag werk en gedacht: ‘eigenlijk heb ik gewoon zin in iets lekkers’.

Je koelkast niet durven openen omdat je weet dat-ie vol ongezond lekker eten zit.

Je voorgenomen nu écht, écht, écht vroeg op te staan om eerst te sporten, en dan toch geen zin hebben om aan je lichaam te werken?

Netflix gaan kijken in plaats van vroeg naar bed te gaan?

Zoveel nog te doen en te veranderen aan je leefstijl dat je niet weet waar je moet beginnen, en dan maar niks doet?

 

Begin je morgen echt? 

Dan ga je lekker gezond eten en vroeg opstaan om te sporten, niet langer uitstellen, een keer bezig gaan met mezelf wat je al maanden roept.

Maar de volgende dag komen er 100 andere dingen tussen. Of ben je je voor de zoveelste keer opnieuw aan het aanmelden voor de sportschool en denk je: nee, volgende week start ik echt, om elke week weer van voor af aan te beginnen.

Of spreek je eventjes af met die vriendin, om twee uur later je laatste gebakje te eten. Of haal je telkens gezonde dingen in huis, terwijl je toch die ene zak chips niet kan laten liggen en toch als eerste opent.

Wat Je Eet Is De Kern Van Hoe Je Je Voelt

Natuurlijk, je eet elke dag het liefste je favoriete gerechten.  En het is fantastisch om elke dag met Griekse Yoghurt te beginnen. ‘s Een broodje kaas als lunch. Een stuk fruit tussendoor. 

Maar de juiste hoeveelheid voedingsstoffen van het een en van het ander, uit elke groep, hoort op je nr. 1 prioriteitenlijst  te  staan: dat bepaalt hoeveel energie je door de dag hebt en hoe je je gewicht in balans houdt. Zonder de juiste brandstof, stopt immers je fitte gevoel. 

 

Heb jij.... Altijd alles gegeten wat je kon eten en aangehouden?
Grote kans dat je op een gegeven moment een leeftijd bereikt waarop dit niet meer werkt.
Stiekem gedacht dat slanke mensen vooral veel trainen?
Dat hoeft niet zo te zijn. Je voeding bepaalt voor 80% hoe je er uitziet. Een auto voorzie je ook van de juiste brandstof toch?
Je eetpatroon niet durven noemen.
Sommige dingen niet durven vertellen of er omheen gedraaid omdat je weet dat je eetpatroon eigenlijk wel wat verbetering kan gebruiken.
Bij vlagen hard gesport omdat je dacht dat dat de oplossing was.
En daarna weer een paar maanden niet. Sporten met pieken en dalen. Omdat je daarmee ook niet het gewenste resultaat zag.
Wil jij je eetpatroon aanpassen? Zodat het voor je gaat werken.
Dat je slank wordt terwijl je slaapt en elke ochtend dat je wakker wordt weer meer zicht op die buikspieren hebt?

Wie Is Julia?

En ik wil dat jij écht weet wat je eet voor een gewicht in balans. Daarbij ga ik je helpen! Op deze pagina vind je alles over het programma Slank terwijl je slaapt. Wat? Ja, je leest het goed. Slank terwijl je slaapt, je ideale gewicht zonder uren in de sportschool.

Het complete traject van 4 weken voor vrouwen die klaar willen zijn voor de zomer, weer makkelijk in je kleding wil passen. Dankzij mijn passie voor eten, specialisatie in yoga waarbij voeding een belangrijk deel is van de opleiding én met mijn ervaring in voeding (en als jojo), ben ik dé ideale persoon om jou verder te helpen.

Ik weet als geen ander hoe je van een gewicht uit balans weer in balans komt. Door te weten wat je eet, zonder ingewikkelde recepten en poespas , zorg ik ervoor dat jij ’s ochtends wakker wordt en denkt ‘wow, ik heb een platte buik’. Ik geloof namelijk dat als jij de juiste combinaties op je bord maakt, dat we als vrouwen een gezonde koers kunnen behouden.

Ervaringen 

De beleving van andere vrouwen

Als ik verwachtingen had gehad, dan heb je ze overtroffen. De week was voor mij energiek en gewoon lekker. Voel mij zo lekker in mijn vel.

Eva K. (27 jaar)

Den Haag

Geen opgeblazen gevoel meer. Ik voel me energiek, kiplekker en ben ook wat omvang in cm’s kwijt – voor mij zeker een 200% verbetering.

Carmen B. (56 jaar)

Hilversum

Ik  drink enorm veel water, ik voel me goed!! Ik ben dankbaar voor veel meer dingen dan voorheen. Ik zie in waarom het belangrijk is goed voor mezelf te zorgen.

Marjolein B. (35 jaar)

Schagen

Koop Een Kaartje Voor Het Programma

Voedingsschema's

Ontvang voor vier weken lang een gevarieerd voedingsschema bestaande uit een ketogeen menu.

Tips en recepten

Thuis kook je de gerechten zelf aan de hand van de tips en recepten voor de gerechten. Vijf maaltijden per dag waarvan twee tussendoortjes.

Overal online te volgen

Met jouw persoonlijke login, start je met het programma welke je online volgt.

Resultaten Bereiken

Stap Voor Stap

Zet Nu De Eerste.

Dit zeer koolhydraatarme dieet verandert je lichaam in een vetverbrandingsmachine en is perfect om af te vallen en om de bloedsuikerspiegel te verlagen. De recepten in het programma helpen je om af te vallen:

  • Zeer weinig tot geen koolhydraten
  • Hoog gehalte aan gezonde vetten
  • Bevat: verschillende eiwitbronnen, veel goede vetbronnen zoals avocado’s, kaas, noten en zaden
  • Start het metabolisme om vet te verbranden als energiebron
  • Verlaagt de bloedsuikerspiegel
  • Verbetert de algehele lichaamsenergie
  • Ondersteunt gewichtsverlies