fbpx

Gezond met 7 dagen detoxen

Heb je ook zin in een echt frisse start van het nieuwe jaar of wil je een periode afsluiten? 

Overweeg je zelf om meer plantaardig te gaan eten en heb je een duwtje in de rug nodig? Wil je meer weten over wat plantaardig eten en detoxen met je gezondheid kan doen? Speciaal voor jou is er de 7 dagen detox challenge. 

Wat is het detox plan?

Met 7 dagen detox challenge ga je in 7 dagen je lichaam effectief ontgiften met een flexibel vegan eetpatroon en recepten die je thuis maakt. Dit alles volgens de nieuwste trends. Ik werk samen met een vrouwelijke voedingsexpert met jarenlange ervaring. 

Wat kun je verwachten van de detox? 

De detox geeft je energie. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat inname van veel plantaardig voedsel het lichaam efficient ontgift en meer energie levert. Daarnaast krijg je een mooiere huid. 

Zichtbaar gewichtsverlies. In de dagen voordat je start bouw je de inname van dierlijke eiwitten af, vervolgens eet je zeven dagen volledig vegan, daarna bouw je de inname van dierlijke eiwitten weer op. Het resultaat is gewichtsverlies.  

Verbeterde weerstand. Flexibel vegan eten, regelmatige bewegen en voor jezelf koken ondersteunt de ontgifting van je lichaam, zorgt voor meer vitaliteit en weerbaarheid tegen welvaartsziektes. 

Waarom zou je detoxen? 

Het meest belangrijke doel van detoxen is om van gifstoffen afkomen, die verzameld zijn in je lichaam, bijvoorbeeld door het drinken van teveel alcohol, sigaretten, vet eten, E-nummers of andere toevoegingen of bepaalde medicijnen. Denk jij bij detoxen aan alleen maar sapjes drinken? Dat deed ik ook, totdat ik deze methode ontdekte. Dit werkt. De recepten bestaan uit: groente, fruit, soep, koolhydraten, plantaardige eiwitten. Ik snap dat je gelijk aan de slag wilt. Daarom heb ik een dit programma voor je gemaakt. Met deze 7 dagmenu’s kun je direct starten. En zorgen voor: 

1. Meer energie

2. Lekker slapen 

3. Mooie huid 

4. Vrolijk humeur

5. Verdwijnen van eetbuien en gifstoffen

Net als Marjolein 

“Ik voel me fitter, heb beduidend meer energie. De spiegel bevestigd mijn goede gevoel want ik zie er ook vitaler uit. Door de tips en ondersteunende mailtjes kost het bereiden van de gerechten ook helemaal geen moeite. Ik neem nu de tijd om verse dingen te bereiden en mee te nemen naar mijn werk. Ik drink veel water, ik voel me goed!!

Ik ben dankbaar voor veel meer dingen dan voorheen. Ik zie in waarom het belangrijk is goed voor mezelf te zorgen. Ik vind verse gerechten bereiden geen ‘gedoe’ meer. Ik merk dat ik ben afgevallen (2,2 kg) en mijn uniform zakt af! Ik mis koffie en brood geen moment en ik merk dat ik over een drempel heen ben qua gezond eten. Het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik heb de hele week thuis met veel energie beleefd en me heel fit en happy gevoeld!”

Marjolein B. (35 jaar)

uit Schagen

Na de 7 Dagen Detox…

 • Is je lichaam ontgift 
 • Kun je een paar kilo afvallen 
 • Voel je je energieker en fitter! 

Deze detox is volg je online in de ledenomgeving van de lifestyle academy van Julia Wiegman. Per e-mail ondersteun ik je met coaching. Schrijf je nu in en start direct!

7 Dagen Detox

DIY programma 149 euro

Dit is wat je krijgt:

 • Toegang tot detox methode met 7 dagmenu’s inclusief recepten
 • Dagmenu’s bestaan uit 5 gerechten per dag: ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje, diner (op basis van groente, fruit, rode rijst)
 • E-book met alle recepten makkelijk te downloaden
 • Toegang tot het online programma, je ontvangt een persoonlijke login om alle informatie vanaf je telefoon of laptop kunt bekijken 24/7

En wat denk je van Eva

“Eva was mee tijdens de Happy Escape France. Dat is een week lang healthy food, gezonde lifestyle, lekker bewegen, lekker vooral tot jezelf komen. Ik ervaar hier dat het ook heel lekker kan zijn om veganistisch te eten (= detox menu) en dat het ook heel makkelijk kan en voor iedereen gewoon goed is om te eten.

Eva K. (27 jaar)

uit Den Haag

Je hoeft geen ervaring te hebben om te beginnen…

Eva begon als leek aan de detox.

Zij zegt erover: “Ik kwam er achter dat veganistisch eten lekker is en ook heel makkelijk om te maken.
En je groeit ook persoonlijk. Ik voel me gewoon heel goed”

Echt enorme stappen gemaakt.

Eerst je eten, dan je energie

Na de 7 dagen detox: 

 • Maak jij binnen een handomdraai makkelijke gezonde gerechten
 • Is jouw energie in balans, zodat je je fit en lekker in je vel voelt
 • Dankzij het volgen van de 7 dagmenu sets gemakkelijk jouw horizon en kennis over eten verhogen
 • In 7 dagen van een lichaam met afvalstoffen, naar balans en stralende huid

Deze detox is zelfstandig te volgen in de beveiligde leeromgeving van de academie van Julia Wiegman. Schrijf je nu in en start direct!

Als ik verwachtingen had gehad, dan heb je ze overtroffen. De week was voor mij energiek en gewoon lekker. Voel mij zo lekker in mijn vel.”

Eva K. (27 jaar)

Den Haag

Geen opgeblazen gevoel meer. Ik voel me energiek, kiplekker en ben ook wat omvang in cm’s kwijt – voor mij zeker een 200% verbetering.”

Carmen B. (56 jaar)

Hilversum

Ik  drink enorm veel water, ik voel me goed!! Ik ben dankbaar voor veel meer dingen dan voorheen. Ik zie in waarom het belangrijk is goed voor mezelf te zorgen.”

Marjolein B. (35 jaar)

Schagen

Troostwijntjes en coronakilo’s?

Nu weer fit & gezond doen.

Kleine stapjes voor een groots effect.

Het gewichtsverlies hangt af van je lichaamstype, maar uit ervaring kan ik je zeggen dat je voornamelijk overtollig lichaamswater verliest om de gifstoffen weg te spoelen. Een detox werkt niet voor een langdurig gewichtsverlies, maar het is een geweldige manier om over te schakelen van een ongezond dieet naar een beter voedingspatroon en leefstijl.

Ik raad je aan om een detox niet langer dan 7 dagen te doen. Het programma die ik je aanbied bestaat uit 7 dagen en ik geef je tips in de voorbereiding met wat je het beste wel en niet kan eten en drinken voordat je begint.