fbpx

“Je staat op het punt om te kennismaken met mijn beste programma ooit.”

Fit & lekker in je vel met:

Boost je energie VIP

het complete traject om jouw gezonde leefstijlambities te behalen en blijvend te veranderen

Ik had mij wel ingelezen, maar wist niet goed wat ik moest verwachten. En dat vond ik eigenlijk niet erg. Als ik verwachtingen had gehad, dan heb je ze overtroffen. De week was voor mij energiek en gewoon lekker. Voel mij zo lekker in mijn vel..
Eva K. (27 jaar)

uit Den Haag

Een week van lekker eten met de hele dag een verzadigd gevoel. Geen opgeblazen gevoel meer. Ik voel me energiek, kiplekker en ben ook wat omvang in cm’s kwijt – voor mij zeker een 200% verbetering.
Carmen B. (56 jaar) uit Hilversum

Levensgenieter & fulltime moeder, -/- Taille 11 cm slanker in 3 weken tijd

Het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik heb de hele week thuis met veel energie beleefd en idd me heel fit en happy gevoeld! Ik merk dat ik ben afgevallen (2,2 kg), mijn uniform zakt af! Ik mis koffie en brood geen moment en ik merk dat ik over een drempel heen ben qua gezond eten. Ik neem nu de tijd om verse dingen te bereiden en mee te nemen naar mijn werk. Ik  drink enorm veel water, ik voel me goed!! Ik ben dankbaar voor veel meer dingen dan voorheen. Ik zie in waarom het belangrijk is goed voor mezelf te zorgen. Ik vind verse gerechten bereiden geen ‘gedoe’ meer. Ik heb een aantal goede cijfers gehaald voor het tentamen vlak voor de week. Ik ben flink gepromoveerd op mn werk; doe nu allerlei handelingen zelf en geniet hier ook van.
Marjolein B. (35 jaar)

werkzaam bij een financiële instelling

Dit menu is een aanrader, het werkt snel met goed resultaat en je horizon wordt ruimer door de nieuwe recepten met kruiden en combinaties.
Bert en Gea W. (beide 66 jaar)

uit Westerland, zelfstandig ondernemers

“Het geeft je nieuwe inzichten en ideeën om meer de juiste keuzes qua eten te maken. Ik heb geen hongergevoel tijdens het volgen van de menu’s en mijn behoefte om te snoepen is sterk verminderd. Ik merkte na de start snel al dat ik gewicht aan het verliezen was en na 5 dagen was ik al 2,4 kilo kwijt. Mijn favoriete gerechten zijn: alle smoothies en de fruitsalade, de kokosyoghurt, bananenbrood, hummus, avocado cacao mousse, gewokte groente salade, bietensalade en avocado quinoa salade.”
Isabel (40 jaar)

Zeg eens eerlijk...

Je bent welgeteld 3 dagen bezig met gezond eten en je hebt al het gevoel dat je heel goed bezig bent. Je omgeving moet altijd zo om je lachen als je na 1 dag al trots vertelt hoe gezond je wel niet bezig bent. Groentesapjes, salades voor de lunch en vis bij het diner. Meestal houd je het dus een week vol, voordat je weer brood bij de bakker haalt, verse pizza en wijntjes drink ter ontspanning.

Eerlijk is eerlijk, je wilt dit patroon doorbreken. Want hoewel je enorm veel liefde voor je lichaam hebt, op dit moment pas je nog maar in 1 broek. Nu kan je denken ‘Meid, maak je niet druk, het komt vanzelf een keer wanneer je er tijd voor hebt’. Maar dat is natuurlijk lekker makkelijk kletsen. En eigenlijk uitstelgedrag.

Je weet dat intermitted fasting, My Killer Body motivation, NewFysic meer trends zijn dan oplossingen. Jij bent eigenlijk alle vertrouwen kwijt dat er nog iets is dat jou kan helpen. En je twijfelt of je het weer moet proberen. Omdat je dat al zo vaak hebt gedaan. Lieverd, been there, done that. Echt, dit werkt! Promise!

Herkenbaar? 

 • Het bedenken, maken en koken van eten gaat je vrij makkelijk af, maar toch blijft die #fitgirl en transformatie van je lijf achterwege
 • Je vindt het lastig om te bedenken welke combinaties je op je bord moet maken want er wordt zoveel over gezonde gerechten gezegd en geschreven 
 • Je hoort van andere vrouwen dat zij dankzij hun eetpatroon en workouts geen moeite hebben met op gewicht blijven. JIJ wil dit ook, maar hebt geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt 
 • Je hebt misschien wel soms resultaat, maar je hebt moeite om dat voor langere tijd vast te houden 
 • Je telt calorieën en hebt momenteel geen methode dat werkt zonder dat je je er strict aan houdt. Als je stopt met het dieet, komt er gelijk weer 5 kilo aan en pas je letterlijk nog maar in 1 broek #endezomerkomteraan

En wil je..

 • …leren hoe je dagelijks gezond en gevarieerd eet terwijl je ook nog kan snoepen en genieten van lekkers? 
 • … leren hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw ideale gewicht in balans blijft in plaats van terugvallen naar je oude gewicht
 • …een duurzaam eetpatroon ontwikkelen dat ook doorgaat als je het niet meer het programma volgt met makkelijke recepten?
 • … een goede relatie opbouwen met jezelf, zodat je beter voor jezelf gaat zorgen en vaker NEE zegt tegen anderen omdat dat een JA is tegen jezelf 
 • …praktische handvatten en technieken, zodat je zelfverzekerd jouw ZOMERSE garderobe kunt dragen? Zonder jezelf uit te hongeren…
 • …jouw eetpatroon onder controle krijgt, zodat je letterlijk NIET meer blijft hangen in eetbuien, snaaien en vervalt in ‘het maakt nu toch niet meer uit’   

 

Als jij bovenstaande vragen volmondig met ‘ja’ hebt weten te beantwoorden, dan is het Boost je energie programma hét antwoord op jouw vraag: “Hoe krijg ik een energiek leven met gewicht in balans via gezond eten?’”

Maand 1 Boost je energie overzicht

Deze maand neem ik je mee in een aantal methodes over hoe ik in grote lijnen mijn dagen en eten structureer. Ik voeg structuur toe aan mijn eetpatroon en combinaties op mijn bord op het moment dat ik er behoefte aan heb, soms is dat een paar maanden achter elkaar, soms is 2 weken volgens een structuur eten weer genoeg. Soms is het heel lekker om je maaltijden te plannen (zodat je minder ongezonde keuzes maakt), veel groentes te eten, en je koolhydraten en eiwitten in verhouding. Allebei is OK.

Mijn dagen en structuur zijn er voor de momenten waarop ik weet: ik wil nu graag meer energie of wat kilo’s kwijt. En dan doe ik het dus zo met 4 verschillende maaltijd plannen, 1 andere voor elke week. Met dit schema maak jij elke dag zelf verantwoorde keuzes en kies je welk ontbijt, lunch, diner of tussendoortje je wilt eten.

Ik leer je om te luisteren naar jouw lichaam, zodat je een LEKKERE combinatie kunt maken op je bord dat 100% past bij waar jij op zoek naar bent. Volg deze maand elke week een ander IJZERSTERK maaltijdplan om je lichaam te resetten. Mocht je doel afvallen zijn, dan raak je nu de meeste kilo’s kwijt.

Maand 2 Koolhydraatarm

Je krijgt 1 maaltijdplan, 1 zelfde opzet voor de vier weken in deze maand. Dit maaltijdplan heeft zo’n 4 tot 14 opties per ontbijt, lunch, diner, tussendoortje. Volop keuze voor jou dus! Ik deel mijn praktische maaltijdplan formule die keer op keer voor waardevolle reacties en oprechte complimenten zorgt. Ook leg ik je deze maand weer precies uit hoe je jouw ontbijt, tussendoortje, lunch, diner het beste kunt samenstellen. Deze maand volg je als formule 1 maaltijdplan, aan jou om te varieren en te kiezen uit de vele keuze opties. Het maaltijd plan is anders dan maand 1, variatie is belangrijk en maakt het aantrekkelijk te blijven volgen. Jij ontdekt nieuwe lekkere combinaties. Ik beloof je, dit gaat heerlijk voelen!

Je merkt in deze fase een verandering op. Je bent je meer bewust van jezelf. Je denkt positief, eten, bewegen, denken en voelen. Je bent de beste versie van jezelf, voelt dat je leeft, energiek.

 

Maand 3 Energiek leven

Ik deel twee van mijn meest waardevolle strategieën (maaltijdplannen, deze volg je deze maand om de week), waardoor je direct kunt vet kwijtraakt door eten in deze combinaties op je bord. Ook leg ik je precies uit hoe je deze leefstijl zonder té veel moeite voortzet en hoe je verleidingen ‘taartjes, wijntjes, koekjes’ makkelijk afslaat.

Elke maand leer je nieuwe combinaties te eten en ontwikkel je jezelf. Zoals altijd: HOEF je die niet te volgen. Kijk zelf of je er zin in hebt. Een programma volgen betekent niet dat je alleen er iets aan ‘hebt’ als je keurig alles van a tot z hebt gedaan. Misschien is voor jou 1 inzicht al genoeg (of zelfs het kopen van het kaartje met toegang tot het programma!) om gemotiveerd aan de slag te gaan.

Ik weet natuurlijk wel dat de maaltijdplannen een shift gaan veroorzaken, anders gaf ik ze niet. Maar nog belangrijker dan dat vind ik dat je zonder schuldgevoel en zorgen en met plezier de cursus volgt, en eruit pikt wat voor jou goed voelt, en niet het gevoel hebt dat je ‘ achter loopt’. Deze maand merk je zoveel impact, hierdoor wil je de eetmethode bljven volgen. Vanuit intrinsieke motivatie.

 

VIP bonus: maand 4 t/m 12 

De eerste drie maanden volg je Boost je energie online vanuit huis bereid jij je eigen gezonde maaltijden + ontvang je 24/7 online coaching vanuit mij op de momenten dat je het nodig hebt. 

Daarna vervolg je het traject doordat je 40 weken lang nog een gezond weekmenu in je inbox ontvangt inclusief recepten. 

Verandering duurt namelijk soms iets langer dan 3 maanden. Afhankelijk van hoe lang jij al struggelt met je gewicht, doordat je er 12 maanden lang voor uittrekt, krijg je sneller resultaat. 

Boost je energie VIP

Boost je energie is een methode die jou leert hoe je weer energiek en fit door het leven gaat. Verwacht niet de gebruikelijke tips zoals gezonder eten, meer bewegen en vermijden van snoep, brood, suikers. Afvallen door je calorien te tellen met apps als myfitness pal ken je ook al. Dat heb je waarschijnlijk zelf allang ervaren. Of misschien denk je dat je gezonde keuzes maakt, maar zijn die eigenlijk niet zo gezond. Door de makkelijke stappen van Boost je energie leer je juist wat je wel kan eten. Als je dan toch gezonder wilt eten,  dan is het handig dat de gezonde combinaties die je eet op een dag bij elkaar aansluiten en dat je daardoor ook je gewicht in balans houdt en niet weer een maatje groter moet uitwijken in je kledingkast. De methode zorgt ervoor dat je fit voelen iets natuurlijks is. Jouw lichaam kan dat en jij krijgt door Boost je energie weer vertrouwen en het geeft je rust en ruimte. Zodat jij je weer kiplekker voelt en elke dag energiek uit je bed stapt. 

Tijdens het VIP traject geef ik je persoonlijke begeleiding en ben ik er voor jou! Ik help jou 12 weken lang met het bereiken van je doelen en on track blijven. Na afloop van deze 12 weken, houd jij deze lifestyle vol omdat je jezelf nieuwe patronen hebt aangeleerd. We gaan aan de slag met jouw persoonlijke verhaal. Waardoor je sneller je valkuilen te herkennen en stap je daar niet meer in. Je mindset is verandert na Boost je energie en dat zorgt ervoor dat jojo gedrag verleden tijd is. Zo fijn!

Het programma is ideaal voor vrouwen en mannen van 35 jaar en ouder. Omdat jij als geen ander hebt ervaren dat je lichaam is verandert en je niet meer wegkomt met broodjes hagelslag, pizza en McDonalds. 

Stop JoJo gedrag. F*ck levenslang dieten, toch?

Weet je wat voor mij heel herkenbaar is? Dat ik om me heen allemaal vrouwen constant hoor klagen over diëten. Daar snap ik oprecht alles van, want ik heb letterlijk de afgelopen jaren last gehad van jojo-gedrag en beloftes over afvallen. Totdat ik het begreep. Ik hoor je denken: hoe kan dat? Nou, omdat het mij simpelweg niet boeit wat ik eet, hoeveel ik eet, het aantal wijntjes dat ik drink, brood wat in het weekend naar binnen gehad. Mijn Boost je energie Strategie zorgt er ALTIJD voor dat ik weer in balans kom en op mijn streefgewicht blijf. En als jij ook snapt hoe je jouw eetpatroon en leefstijl een beetje aanpast, ben jij – net als ik – niet afhankelijk van groentesapjes en onmogelijke recepten. 

 

Zeg eens eerlijk, ben jij op dit moment compleet gestresst door door al die Afval-methodes? Ja? Dan wordt het de hoogste tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen. Want je wilt toch niet dat je anderen de regie laat houden? Hoe fijn zou het zijn als jij die gewoon hebt? En dat je met al jouw positieve energie gewoon je leven kan leiden zonder dag je je continue druk maakt over je fit voelen of afvallen. Je kan focussen op belangrijke dingen in het leven, op hetgeen wat jouw leven zo leuk maakt: ETEN en #zorgeloosgenieten. 

Maak kennis met mijn Boost Je Energie methode

Helaas zie ik nog te veel vrouwen om me heen met een zogenaamde gewicht-haat verhouding of haat-liefde verhouding met gezond eten. Voor sommigen de meest donkere periodes van hun leven, namelijk continue jojo-gedrag, worstelen met eetbuien, met jezelf lelijk vinden, met dieten en met continue de gedachte “Morgen, ga ik echt op dieet!’Stop met calorien tellen. Stop de zelfhaat.

Zonde, want een lichaam zonder energie is uit balans voelt als een zwaar of vermoeid lichaam. Wat als ik je vertel dat ook jij kunt afvallen (of beter gezegd: in balans blijven) met puur eten? Wat als ik je vertel dat het succes van alle slanke vrouwen is gebaseerd op dat ene specifieke aspect, namelijk de sleutel in de combinatie van eten op je bord en per dag, en weer van jezelf houden? Dát noem ik de kracht van een Lichaam in Balans. 

Stel je eens voor dat je dankzij een simpele formule gerechten maakt die jouw ideale figuur ALTIJD maken. Hoe fijn is het dat je dankzij een eenvoudige GERECHT direct voelt dat je buik platter wordt? In de Boost je energie cursus leg ik jou stap voor stap uit wat je moet doen om van jouw eetpatroon, jouw ideale leefstijl te maken. Ik geef je praktische handvatten die ervoor zorgen dat je op je eigen manier, je eigen tempo en vooral vol zelfvertrouwen meer energie  >> geluksgevoel >> streefgewicht krijgt. En dan allemaal vanuit gewoon en puur eten, zonder pakjes en zakjes. Klinkt goed toch? 

Dus genoeg gewacht, getwijfeld en geprobeerd zonder resultaten? Besluit dan vandaag dat je de onweerstaanbare versie van jezelf gaat creëren. Stop met het saboteren van je eigen leefstijl en ga aan de slag. 

Effectieve methode & effiente maaltijden: Boost Je Energie  

In 90 dagen naar meer energie en balans in je eetpatroon, leer met deze VIP training vanuit huis

Na de eerste 3 maanden intensieve begeleiding vanuit mij, ontvang je nog 40 weken een gezond weekmenu per e-mail.

Binnen 1 jaar bereik jij je ideale gewicht en behoud je je streefgewicht moeiteloos.

1497 euro excl btw Boost je energie VIP
Klik hier voor de opbouw

MAAND 1

 • Week 1 – Maaltijd plan detox
 • Week 2 – Maaltijd plan balans
 • Week 3 – Maaltijd plan paleo
 • Week 4 – Maaltijn plan eiwitten

 

MAAND 2

 • Week 1 t/m 4- Maaltijd plan balans

 

MAAND 3

 • Week 1 – Maaltijd plan detox
 • Week 2 – Maaltijd plan balans
 • Week 3 – Maaltijd plan paleo
 • Week 4 – Maaltijn plan eiwitten

 

MAAND 4 – 12

 • Wekelijks: gezond menu inclusief recepten per e-mail 
Ja, ik wil meer dan 1 broek passen!
Na het Boost je energie programma kun jij..

 • … koken en combinaties op je bord maken die jouw ideale gewicht blijvend bereiken
 • … jouw eten op een onweerstaanbare lekkere manier klaarmaken aan de hand van de makkelijke recepten waardoor je nooit meer anders wilt
 • … duidelijke slimme keuzes maken, ook als je buiten de deur eet (bonus tips!), zodat je niet terugvalt in je oude patroon, je hebt een nieuw ritme
 • … keer op keer verleidingen afslaan en saboteurs om je heen herkennen, nee zeggen doe jij met gemak
 • … je ideale gewicht bereiken door puur eten, zodat je goed voor jezelf blijft zorgen en je fit & energiek door het leven gaat 
 • … volop genieten van sociale momenten met lekkers op tafel, omdat je voor jezelf weet dat je de methode zo weer oppakt en je weer in je ritme komt

Voor wie?

Vrouwen en vrouwen van 35+ die meer energie willen of balans in gewicht door gewoon puur te eten 

Jij. Ja jij. Je bent er helemaal klaar voor. Klaar om jouw ideale zomerjurkje weer te passen. De slanke lijnen in je figuur komen vanzelf tevoorschijn door eten in plaats van door hard te sporten. Die zichtbaar worden door rust te nemen en te slapen.

Jouw leefstijl staat als een huis en jij bent geen groentje op het gebied van dieten/ afvallen. Regelmatig sta je in de keuken en maak je gezonde keuzes, maar het zorgt er alleen nog niet voor dat je je streefgewicht bereikt en deze op een consistente manier kan behouden. Jojo. Natuurlijk is het superleuk dat je wekelijks gezonde boodschappen in huis haalt, maar diep van binnen weet je dat het ook anders kan. Anders moet. Want jij snapt dondersgoed dat het doelloos koken jou niet per se je streefgewicht en dus een lichaam in balans oplevert. Met dito humeur. 

Jij bent geen startende foodie meer, maar wél op zoek naar hulp. Hulp om jouw ideale gewicht en balans te vinden via je eten. Jij snakt naar praktische tips zonder al te veel poespas. En die bied ik jou met dit DIY Boost je energie programma – van maaltijdplannen die werken en lekker zijn tot slimme beweegtips en blijvende energie – aan. Zodat de tijd die jij spendeert aan jouw eten ook daadwerkelijk resultaat gaat opleveren.

 

“Verse gerechten bereiden vond ik altijd een ‘gedoe’ en ik koos vaak voor de makkelijke weg. Met een druk leven, kwam voor mezelf zorgen niet altijd op de eerste plaats en ik drink veel koffie. Ik voel me fitter, heb beduidend meer energie. De spiegel bevestigd mijn goede gevoel want ik zie er ook vitaler uit. Door de tips en ondersteunende mailtjes kost het bereiden van de gerechten ook helemaal geen moeite.”
Marjolein B. (35 jaar)

uit Schagen

Mijn relatie met eten, sporten, fit voelen en gewicht

Gezond eten, afvallen, shakes, calorien tellen…. gaan je nekharen ook overeind staan als mensen praten over dieten? Ja? Om heel eerlijk te zijn: dat was bij mij vroeger ook zo. Het ging allemaal vanzelf, totdat ik de leeftijd van 30 bereikte. Opeens kon ik niet meer alles eten wat ik wilde, woog m’n sporten niet meer op tegen het eten. M’n verbranding veranderde, net als bij iedereen van 30+…  Ik probeerde van alles om mijn gewicht in balans te houden, maar het was zo lastig. Ik had een HEKEL aan alle aspecten die ze beloofden als je een ‘gewicht in balans’  methode volgde. Weet je waarom?

 1. Ik niet geloof in tussendoortjes zoals kruidkoek, shakes, maximaal 1200 calorien eten, punten tellen, omdat dit tijdelijke oplossingen zijn en vaak niet eens uit echt eten bestaat. Wat ik dan merkte, was dat het een quick fix was. En aan m’n huid zag ik dat ik niet super gezond at. Ik geloofde in dat als het werkt, in balans is, dat je straalt. Mensen op dieet waren tijdelijk bezig en om die reden had ik onbewust een negatieve houding wat gewicht betreft gecreëerd.
 2. In mijn hoofd vulde ik voor mezelf in dat ik een jojo was, waardoor ik na elke methode kilo’s aankwam en het hele effect weg was.
 3. Ik was bang om ooit nog aan een methode te beginnen, en ging zelf ging puzzelen met puur eten en nieuwe trends uit de weg ben gegaan. Er werd zoveel gezegd en geschreven dat ik niet meer wist wat werkte.

Maar guess what? Als ik me niet aan enige structuur en regelmaat houdt, dan ben ik ook niet in balans. En laat dat nou net mijn drijfveer zijn. Hoe je het wendt of keert: met WAT je eet maak je impact. In je eigen leven, naar je familie en naar je omgeving.

Enne.. als vrouw (en man) ben je 100% verantwoordelijk voor je eigen gezondheid. Je wilt je lichaam voeden in plaats van vullen. Na dit programma zeg je nooit meer “Een streefgewicht is niet mijn ding”. Want als je echt weet wie je kan en wilt zijn – voor jezelf en je relaties – is in balans blijven door juist te eten ALTIJD jouw ding. Maar wel op een leuke manier. Zonder moeten en altijd uit een intrinsieke motivatie.

Begin Bij Het Begin  

Zorg dat je eerst stap 1 & 2 onder controle hebt, voordat je verder gaat met stap 3.

Stap 1  

Wat is jouw doel, wat wil je bereiken, waar sta je nu en waar wil je over 3 maanden staan en over 1 jaar. Heb je op dit moment overgewicht? Ga dan niet als een gek sporten, maar pak eerst je voeding aan en bouw het sporten langzaam op. Je knien zijn je dankbaar 😉

Stap 2  

Wat zijn je belemmerende overtuigingen waardoor je telkens terugvalt? Wees eerlijk naar jezelf en kies zorgvuldig de woorden die je helpen om je doel te behalen. Je lichaam is slimmer dan je denkt en luistert altijd met jou mee. Kies voor een mindset die jou dient en die afrekent met je blokkades.

Stap 3  

Start met een methode wat je makkelijk kan inpassen in je leefstijl en waarbij je voldoende opties hebt. Eet wat je lekker vindt. Volg een plan. Een structuur passend bij jouw levensfase, niet voor wat even werkt, wel voor een heel leven. Waarbij er ruimte blijft voor geniet momentjes, 80-20 is voldoende ofwel 80% is goed genoeg.

Neem het heft in handen,

alles met aandacht groeit

Hoe vaak heb jij e-mail gehad van zelfbenoemde goeroes die jou wel even leren hoe je buikspieren creeert (lees: “Je hoeft hier echt niks voor te doen”) zonder er iets voor te hoeven doen. Zucht…Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb hier helemaal niks mee. Waarom?

 • Ik geloof niet dat je door het blijven eten van eten met e-nummers, je energiek gaat voelen.
 • Ik geloof niet in elk jaar een kilo erbij en minder energie, want dat is niet zo.
 • Ik geloof niet in jezelf beperken en nooit meer een wijntje, kaasje, toastje, zo werkt het niet in het echte leven.
 • Ik geloof namelijk niet in quick fixes, want die bouwen niet aan een duurzame methode.
 • Ik geloof niet in ‘trucjes’ die ervoor zorgen dat je zogenaamd ‘snel’ op je ideale gewicht komt.
 • Ik geloof niet in slapend je leefstijl in balans brengen, zonder eerst het nodige werk te doen.

Waar geloof ik dan wél in?

Ik geloof in een methode waarin gemotiveerde vrouwen SLIM kiezen in welke combinaties ze eten. In een aanpak waarin echt eten weer belangrijker is dan alleen de calorieën. Waar energiek, balans, en genieten centraal staan wanneer je de beste versie van jezelf ontdekt.

Ik geloof in het principe: Er is een weg, voor iedereen die vooruit wil. Doorbreek je oude patronen. Gebruik de Boost je energie methode als jouw routekaart om steeds weer de juiste keuze te maken met voeding die je in balans houdt. Natuurlijk kom je nog steeds ups en downs tegen, de weg en het proces er naartoe is nodig om je doel te behalen. Uitdagingen zijn onvermijdelijk. De methode helpt jou om daarmee om te gaan en vervolgens weer de juiste route te kiezen.

JE BENT NIET ALLEEN

Fitter en meer energie, voor meer rust, zekerheid & vertrouwen in je dagelijks leven
Precies volgende week kunnen we dan al samen bezig zijn, kopje thee erbij en gezellig!

Als je niks leert binnen 14 dagen, dan krijg je je geld terug

100% TEVREDENHEIDS GARANTIE

Laat me dan wel even zien dat je serieus bent gestart…

Voor wie is het WEL?

 • Je wilt meer energie omdat je je vaak moe voelt
 • Je wilt je streefgewicht bereiken, je merkt dat de kilo’s er minder makkelijk afgaan dan voor je 30e
 • Je bent nieuwsgierig naar deze nieuwe methode, want je hebt eerder eens programma’s geprobeerd zoals Sonja Bakker, De Voedselzandloper, Personal Body Plan, New Fysic, Weight Watchers, The Green Happiness, My Killer Body Motivation, OERsterk, Amber Alberda, Powerfoodies of Kayla Itsines. Dat werkte korte termijn en je hebt eigenlijk geen vertrouwen meer in dit soort methodes
 • Je wilt een methode dat werkt
 • Je hebt vaak een opgeblazen gevoel, of opgeblazen buik
 • Je hebt geen, gemiddeld of gevorderde kennis over voeding en wilt aan balans in je lichaam werken
 • Je makkelijk opstaan en je de hele dag fit voelen
 • Je vindt het fijn om aan de hand van recepten en een lijst combincaties een weekmenu te volgen
 • Je houdt van een lijstje met lekkere tussendoortjes en gezonde keuzes
 • Je wilt een recept voor bananenbrood waar je elke ochtend verantwoord mee zou kunnen ontbijten
 • Dromers die hun eigen platte buik willen creëren (bij effect kan zijn dat je overtollige kilo’s kwijtraakt)
 • Je wilt iets aanpassen in je levensstijl en je hebt al van alles hebt geprobeerd zonder blijvend succes
 • Als je op zoek bent naar energie voor 10 en je zeker weet dat je je beter kunt voelen dan dat je nu doet
 • Je vindt een voedingsschema handig en praktisch, want je moet al zoveel regelen op een dag!
 • Voor bewuste eters die meer inspiratie willen voor gezonde recepten en zich graag laten verrassen

Voor wie NIET?

 • Als je niet de beste energieke versie van jezelf wilt worden
 • Je wilt een crash dieet met shakes, poeders, en je telt liever de hele dag je calorien
 • Als je denkt dat je moet stoppen met eten om gewicht te verliezen
 • Je gelooft dat maaltijdvervangers bestaan (het menu in het programma uit echte voeding, normaal eten, zoals het bedoeld is door de natuur)
 • Als je geen zin hebt in plezier en een leuke tijd
 • Als je al bent gestart met een ander programma, maak eerst af waar je aan begonnen bent. Werkt dat niet? Kom dan nog eens terug.

JIJ VERDIENT EEN FIT LIJF

Er is simpelweg geen andere online voeding cursus dat zo vol verrassende recepten, combinaties, tips, handige trucs en resultaat georienteerd is, die jou helpt om jouw normale energie level terugkrijgt. En je misschien wel energieker dan ooit doet voelen. Start vandaag nog.

Gegarandeerd

Boost je energie werkt. Dit is het bewijs.

Kijk mee met deelnemers tijdens een live 7-daagse:

1497,- euro excl btw

De VIP editie van #Boostjeenergie

De populaire cursus over bewustwording en gezond eten via je telefoon of laptop, zodat je méér energie, balans en daarmee vertrouwen en een vrolijk humeur krijgt. Leer hoe je door gezonde combinaties en simpelweg te eten de beste versie van jezelf wordt, met uitstraling en complimenten van je omgeving. Inclusief persoonlijke begeleiding.

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze hier!

Ga ik ook echt blijvend afvallen door het programma?

Dat is natuurlijk wel de bedoeling van het programma. Ik deel mijn methode die ervoor hebben gezorgd dat 80% van mijn gewicht in balans blijft. Wel is het belangrijk dat je de maaltijdplannen volgt en de technieken uitvoert. Ken jij iemand die vanaf het begin slapend iets heeft bereikt? 😉

Hoeveel tijd kost het om dit programma te volgen?

Het programma is niet een cursus die je binnen een uur afrond!

Per week ben je twee keer zo’n 1,5 uur kwijt om de maaltijden vooruit te koken en te plannen, zegmaar de theorie in praktijk te brengen. Ik raad je aan om op twee dagen per week ‘groot’ te koken – bijvoorbeeld zondag en donderdag – en je maaltijden vooruit te plannen. Ik raad niet aan om de gerechten van de weekplannen zelf te combineren en door elkaar te laten lopen, per week volg je één plan – dit is een zorgvuldig afgewogen. Verspreid de kookmomenten over een paar dagen,  of vries gerechten in zodat je ook echt de tijd hebt om alle voorgeschreven combinaties te volgen. Want ja, als je de Boost je energie methode uitvoert, zal jouw ideale gewicht en energie bij jou op de deur aankloppen. Echt, ik beloof het je. 

Is het programma ook interessant als ik geen streefgewicht wil bereiken?

Ja zeker. Dankzij mijn Boost je energie methode kun je zowel afvallen als meer energie krijgen. Zo komen ook je hormonen weer in balans bijvoorbeeld. En krijg je een vrolijker humeur. Je gaat vanzelf positief denken, doordat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en puur eet.

Tot wanneer kun je meedoen aan het programma?

Registratie voor het VIP programma Boost je energie kan tot en met 22 uur, woensdag 13 januari 2021. Je ontvangt gelijk een e-mail met de login gegevens. De eerste dagen vullen we in met voorbereiding, daar coach ik je ook bij. De eerste dag waarop je start met het volgen van het eerste weekschema is maandag 18 januari 2021.

Komt er telkens weer een keertje om mee te doen in 2021? Ik heb nog alleen deze periode in de agenda gepland, dus ik weet niet of het nog eens beschikbaar is. Dus als je aan je energie wilt werken, dan is nu het moment! Eenmaal het programma gekocht, dan houd je onbeperkt toegang.

Wat is inbegrepen in de training?

Voor de duur van het programma (7 dagen tot 3 maanden) ontvang je een voedingsschema voor nieuwe energie bestaande uit een dagmenu: 5 maaltijden waarvan 2 lichte snacks. Voor maand 1, maand 2 en maand 3 is naast de online pagina’s ook een ebook beschikbaar, deze download jezelf vanuit het programma en print je bijvoorbeeld uit zodat het in je keuken kan liggen.

Na de eerste 3 maanden ontvang je nog wekelijks per e-mail een weekschema om je gewicht in balans te houden inclusief recepten.

Bovendien houd je toegang tot de modules van het online Boost je energie programma zolang het bestaat.

Waaruit bestaat een dagmenu?

De beschrijving van een dagmenu: 5 maaltijden waarvan 2 lichte snacks. Voor het grootste deel van de dagmenu’s ontvang je recepten om de gerechten te maken, andere kun je zelf eenvoudig maken aan de hand van de opgegeven ingrediënten.

Voor wie is het programma precies?

Voor iedereen die op zoek is naar energie en zich fit wilt voelen. En het vertrouwen is kwijtgeraakt door de jaren heen. Voor jou als je veel programma’s hebt gevolgd maar nooit blijvend resultaat hebt behaald. Deelnemers bestaat uit vrouwen en mannen, jong en oud, van front office bank medewerkers tot bloggers, psychologen, marketeers, archeologen en social media editors.

Vele anderen hebben we geholpen met…

 • meer energie
 • een gevoel alsof je lichaam gereset is
 • lekker in je vel (kiplekker!)
 • buikpijn vrije week eten
 • heerlijk en gezond eten die voor veel inspiratie zorgen, in deze dagen gelukkiger geworden
 • gewichtsverlies van 2,2 kg in 7 dagen
 • buikomvang reductie van 3,1 cm in 7 dagen

Boost je energie is een programma waarbij je je fit voelt door gezond te eten.

Universeel geschikt voor iedereen.

Is dit een goede cursus als je niet perse nieuwe energie wilt, maar wel wilt afvallen?
Inmiddels hebben al honderden mensen zoals jij dit dagmenu geprobeerd en resultaat behaald met afvallen. Dus ja, zeker als je wilt afvallen, fijne bijkomstigheid toch 😉
Zijn echte maaltijden, voeding en ingrediënten inbegrepen?
Je gaat zelf de boodschappen doen om de gerechten te bereiden. Aan de hand van het boodschappenlijstje voor een week, heb ik voor jou al een overzicht gemaakt van alle ingredienten die je nodig hebt.

Ik bekijk nu een paar programma's, wat maakt die van jou anders?
De juiste combinaties van voeding is het allerbelangrijkste in je weer fit voelen. Een gouden formule, waarbij als je deze in handen krijgt, je in staat bent je lichaam kunt resetten en voorzien van nieuwe energie. Zelf was ik jarenlang op zoek naar de juiste combinaties, want ik merkte dat alleen maar het stapelen van gezonde gerechten niet werkte voor mij. Te veel van het een, te weinig van het andere. Bij dit programma en voedingsschema is alles in de juiste balans, al na 2 dagen merk jij verschil.

Ik ben al best goed met voeding, is Boost je energie alleen voor beginners?
Het programma is voor elk niveau, van beginner tot gevorderde. Voor bijna 100% word jij verrast door de maaltijd combinaties en de resultaten die je kunt behalen. Zelfs als gevorderde foodie. Maar, als jij je als de allerbeste, overtuigende, slimste eter ziet, sla het dan over. Wanneer je zoals mij bent en altijd open om iets te leren, kom erbij en doe mee!

Ik voel me niet op mijn best in de keuken, moet ik een keukenprins(es) zijn?
Zeker niet! De gerechten zijn makkelijk te maken en bestaan uit normale ingrediënten welke je bij de (Turkse) supermarkt of lokale groente boerderij kunt verkrijgen. Elk gerecht is door ieder niveau van kok te maken.

Laat angst je niet tegenhouden om met het menu te starten en je energie terug te krijgen. Ik beloof je, dat ook jij dit kunt zonder dat je moedeloos wordt.

Ik heb een etentje gepland in de week waarin ik wil starten, behaal ik nog steeds resultaten dan?

Natuurlijk! Je hebt een sociaal leven en het is helemaal prima om uit eten te gaan, daarmee is het hele resultaat niet in 1 keer weg. Probeer geen alcohol te drinken en kies voor licht verteerbare maaltijden. Of begin gelijk de dag na je etentje en houd de hele week vrij om het menu goed te volgen. Mijn methode is juist voor levensgenieters (ik ben zelf echt zo’n liefhebber van etentjes en lekkers op gezellige momenten). Met de 80-20 methode is dit ook mogelijk. Je geniet echt op dat soort avonden en de volgende dag, pak jij de draad weer op.

Ik eet veganistisch, vegetarisch of andere wensen, kan ik meedoen?

Jazeker, het menu is geschikt voor jou. In elk gerecht zijn er opties weergeven voor elke leefstijl.

Nog één ding

Maak geen fouten, de juiste voeding is het enige dat tussen jou en nieuwe energie staat. Je bent het aan jezelf verplicht om goed voor jezelf te zorgen. Met krachtige tools die echt werken.

Je hebt niets te verliezen en alles te winnen. 

 

Boost je energie heeft een 100% tevredenheidsgarantie. Pas toe wat je leert en je merkt heel snel – dat er geen limiet zit aan dat fitte gevoel waar jij zelf voor kunt zorgen.

 

Samenvattend kan je dit verwachten

Je gaat leren om gezonde keuzes te maken op het gebied van eten, zodat je je altijd fit voelt, met je gewicht in balans, energiek, je een vrolijker humeur hebt en complimenten aantrekt.

Ook ga je leren:

 • Welke do’s en dont’s er zijn voor eten, zodat je geen ongezonde keuzes meer maakt en je jojo patroon doorbreekt 
 • Hoe je met plezier & gemak je kleding met gemak weer past   
 • Hoe je jezelf energiek door het leven ziet gaan en veranderen in de ‘beste versie‘ van jezelf
 • De eetskills  die je moet hebben om next level combinaties op je bord te maken voor de komende jaren
 • Gezond eten op het terras en in een resturant en de tips wat je dan kan kiezen
 • Echt jezelf zijn zoals je gewicht en energie level bedoelt is en zo meer plezier in je dagelijks krijgen
 • 101 recepten en ideeën om zelf te maken

Begin Bij Het Begin  

Zorg dat je eerst stap 1 & 2 onder controle hebt, voordat je verder gaat met stap 3.

Stap 1  

Wat is jouw doel, wat wil je bereiken, waar sta je nu en waar wil je over 3 maanden staan en over 1 jaar. Heb je op dit moment overgewicht? Ga dan niet als een gek sporten, maar pak eerst je voeding aan en bouw het sporten langzaam op. Je knien zijn je dankbaar 😉

Stap 2  

Wat zijn je belemmerende overtuigingen waardoor je telkens terugvalt? Wees eerlijk naar jezelf en kies zorgvuldig de woorden die je helpen om je doel te behalen. Je lichaam is slimmer dan je denkt en luistert altijd met jou mee. Kies voor een mindset die jou dient en die afrekent met je blokkades.

Stap 3  

Start met een methode wat je makkelijk kan inpassen in je leefstijl en waarbij je voldoende opties hebt. Eet wat je lekker vindt. Volg een plan. Een structuur passend bij jouw levensfase, niet voor wat even werkt, wel voor een heel leven. Waarbij er ruimte blijft voor geniet momentjes, 80-20 is voldoende ofwel 80% is goed genoeg.

1497,- euro excl btw

Ja, ik doe mee

Het populaire VIP traject met persoonlijke begeleiding over bewustwording en gezond eten, zodat je méér energie, balans en daarmee rust in je leven, vertrouwen en een vrolijk humeur krijgt. Leer hoe je door gezonde combinaties en simpelweg te eten de beste versie van jezelf wordt, met uitstraling en complimenten van je omgeving.

Ik ga je álles geven wat ik heb geleerd over dit onderwerp, en kan niet wachten om je erbij te hebben.