fbpx

Ben je sceptisch over dieten

Dan heb ik goed nieuws voor je

Een Mooiere En Stralende Huid 

Het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik heb de hele week thuis met veel energie beleefd en me heel fit en happy gevoeld! Ik merk dat ik ben afgevallen (2,2 kg), mijn uniform zakt af! Ik merk dat ik over een drempel heen ben qua gezond eten.

Marjolein B. (35 jaar)

uit Schagen, werkzaam bij een financiële instelling

Je fit voelen door de dag

Dieten volgen lukt beter in een groep. Boost je energie start elke eerste maandag van de maand als groep met alle deelnemers. Zo dieten zij makkelijk en houden zij vol. Ontdek waarom honderden andere mensen als jij voor dieten met mijn afslankmethode hebben gekozen.

Lekker In Je Vel Door Dieten

Staat dieten met stip op nummer een van je goede voornemens?

Elke dag denken mensen zoals jij en ik vaak, morgen start ik echt dieten en een gezonder bestaan. Je hebt er nooit echt zin in. Dieten is nooit leuk, maar als we het met elkaar door wordt het vast een stuk makkelijker voor je. En door idee om te dieten en in een week tijd tussen de 1 en 2,5 kilo te afvallen, krijg jij er misschien bijna zin in. 

Succesvolle methode om te dieten

Ontdek waarom tientallen andere mensen als jij voor kiezen voor dieten met mijn afslankmethode

Dieten in je eigen tempo en makkelijk te volgen online

Ben jij helemaal klaar met die continue teleurstelling en wil je een andere aanpak proberen?

Je fit voelen door de dag

Een mooiere huid, wat kilo’s kwijt, strakker in je vel en meer energie. Doe je ook mee?

Met 30 gezonde recepten als basis van dieten

Motiverende e-mails als support als je aan het dieten bent helpen je op weg

Succesvol Dieten

Honderden mensen gingen je voor en zijn afgevallen door zo te dieten.

Juist Eten Tijdens Dieten

Juist blijven eten is belangrijk als je wilt afvallen en dieten.

Dieten Terwijl Je Slaapt

We weten veel over voeding, maar slaap daar valt nog winst te behalen. Ook daar leer ik je meer over tijdens het dieten.

Complete Gids Om Te Dieten

Met de juiste tips & tricks leer ik je om te afvallen en te dieten.

Wat Is Boost je Energie?
Waarom Dieten?

Vaak zijn we jarenlang ons lichaam aan het vullen in plaats van voeden. Ongezonder eten, stress, een drukke periode of blessures kunnen zorgen dat je nu een reden hebt om te starten met dieten. Voeding is een belangrijk onderdeel van dieten en afvallen. Kies je voor gezonde gerechten in de juiste combinaties dan is zo dieten voor jou een eitje. 

Je wilt een paar kilo'tjes kwijt en starten met dieten.

Misschien ben je sceptisch over dieten en denk je dat het voor jou onmogelijk is. Wees gerust met deze methode lukt het jou ook succesvol kunt dieten. Een mooiere huid, wat kilo’s kwijt, strakker in je vel en meer energie. Doe je ook mee?

Dieten om je weer prettig te voelen in je kleding

Een veelvoorkomende reden. Door de jaren heen past je kleding minder fijn en is het tijd om te dieten. Zodat je nadat je bent begonnen met dieten, weer je oude garderobe past.

Na het dieten, zit je straks lekker in je vel.

Lekker in je vel zitten en dieten gaan hand in hand. Je straalt meer en voelt je zeker over je lichaam. Een mooiere huid, wat kilo’s kwijt, strakker in je vel en meer energie.

Dieten met deze nieuwe bewezen methode.

Samen met een voedingsexpert heb ik dit programma samengesteld. Zelf had ik ook altijd moeite met dieten en dan met name daarna met mij gewicht in balans te blijven. Zo frustrerend als je weer terugvalt. Doordat je op een verantwoorde manier gaat dieten, creeer je geen jojo effect. Dieten op een manier dat werkt!

Dieten zonder calorien te tellen.

Geloof jij ook niet in een crashdieet en dieten waarbij je calorien moet tellen? Er zijn leukere dingen die je kunt bedenken toch? Met deze methode ga je puur en natuurlijk eten. Eerst werken we de gifstoffen uit je lichaam, die een blokkade kunnen zijn voor jou om te dieten en waarom je nu wilt besluiten een dieet te volgen. Daarna krijg je nieuwe tips en recepten om in balans te blijven zodat je niet terugvalt na het dieten.

Over Mij

Als oprichter van het Boost je energie programma en blog Happy Happy Juliet geloof ik dat dieten lukt met de juiste tools, kennis en ontwikkeling. Ik hou ervan om vrouwen en mannen zoals jij te helpen dieten, zodat je je weer energiek voelt en je zin hebt om er iets van te maken. Zonder blokkades.

Het gaat niet alleen om afvallen tijdens het dieten. Ook over een nieuwe weg met het lichaam dat je nu hebt. Maak wat van je leven en voel je goed. Accepteer waar je nu bent. Maak het leuk voor jezelf. Maar ga ook niet bij de pakken neerzitten. Ik help je om de beste resultaten neer te zetten, door jou stap voor stap te laten zien hoe je kunt dieten met Boost je energie en dit kunt toepassen op jouw eigen unieke leven.

Dieten Met Boost Je Energie Werkt.

Dit Zijn Resultaten Van Andere Deelnemers 

 

“Het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik heb de hele week thuis met veel energie beleefd en me heel fit en happy gevoeld! Ik merk dat ik ben afgevallen (2,2 kg), mijn uniform zakt af! Ik merk dat ik door deze manier van dieten over een drempel heen ben qua gezond eten.

Marjolein B. (35 jaar)

uit Schagen, werkzaam bij een financiële instelling

“Ik ben 1,5 kilo afgevallen in een week tijd het dieten met Boost je energie”

Gea W. (66 jaar)

uit Westerland, zelfstandig ondernemer en vrijwilliger

“In de eerste week dieten, ben ik in 4 dagen 2,5 kilo afgevallen”

Bert W. (66 jaar)

uit Westerland, zelfstandig ondernemer

Dieten Met Boost Je Energie Dieet Pakketten

Probeer gratis

Ontvang een e-book met 5 recepten en de juiste combinaties voor 1 dag. Probeer het eens uit om af te vallen.

Boost je energie

Ontvang onbeperkt toegang tot het online programma met 30 recepten en 12 weekmenu’s, e-book, e-mail support en boodschappenlijstje.

Boost je energie werkt

Boost je energie helpt je aan nieuwe energie en het bereiken van je ideale gewicht.

Dieten In Je Eigen Tijd. Ideaal Voor Wat Kilo’tjes Kwijt. Dieten Zonder Sporten.

Dieten en wat kilo’s kwijt, komt dat je bekend voor? Sommige van ons hebben levenslang als je het hebt over dieten. Maar dieten kan ook leuk zijn. Als je maar weet hoe je de juiste combinaties maakt op je bord. Want WAT je eet is belangrijk voor het succes van dieten. 

Je gaat toch niet starten met dieten omdat iemand anders dat wil? Als je deze aanpak volgt dan voelt het niet als dieten. Het gaat om meer dan dat. Zin hebben om er wat van te maken. Ja, afvallen is fijn door dieten en ik garandeer je daarin resultaat. Maar er is zoveel meer dan dat. Door motiverende e-mails vind jij je nieuwe weg met dieten.

Heb Je Vragen Over Dieten?

Stel Hieronder Je Vraag Makkelijk