fbpx

werkelijk elk dieet geprobeerd? 

Probeer een dieet dat werkt 

Dieet Voor 2 Kilo Per Week 

Het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik heb de hele week thuis met veel energie beleefd en me heel fit en happy gevoeld! Ik merk dat ik ben afgevallen (2,2 kg), mijn uniform zakt af! Ik merk dat ik over een drempel heen ben qua gezond eten.

Marjolein B. (35 jaar)

uit Schagen, werkzaam bij een financiële instelling

Dieet Voor De Laatste 5 Kilo

Een dieet volgen lukt beter in een groep. Boost je energie start elke eerste maandag van de maand als groep met alle deelnemers. Zo volgen zij makkelijk het dieet en houden zij vol. Ontdek waarom tientallen andere mensen als jij voor mijn afslankmethode hebben gekozen.

Lekker In Je Vel Door Dit Dieet

Staat het volgen van een dieet met stip op nummer een van je goede voornemens?

Elke dag denken mensen zoals jij en ik vaak, morgen start ik echt met een dieet en een gezonder bestaan. Je hebt er nooit echt zin in. Een dieet is nooit leuk, maar als we het met elkaar door wordt het vast een stuk makkelijker voor je. En door idee van dit dieet in een week tijd tussen de 1 en 2,5 kilo te afvallen, krijg jij er misschien bijna zin in. 

Succesvolle dieet methode

Ontdek waarom tientallen andere mensen als jij voor mijn afslankmethode hebben gekozen

Dieet makkelijk te volgen online in je eigen tempo

Ben jij helemaal klaar met die continue teleurstelling en wil je een andere aanpak proberen?

Je fit voelen door de dag

Met 30 gezonde recepten als basis van het dieet

Motiverende e-mails als support tijdens het dieet

Succesvol Dieet

Honderden mensen gingen je voor en zijn afgevallen met dit dieet.

Juist Eten Tijdens Dieet

Juist blijven eten is belangrijk als je wilt afvallen en een dieet volgt.

Dieet Terwijl Je Slaapt

We weten veel over voeding, maar slaap daar valt nog winst te behalen. Ook daar leer ik je meer over tijdens het dieet.

Complete Dieet Gids

Met de juiste dieet tips & tricks leer ik je om blijvend af te vallen.

Wat Is Boost je Energie?
Waarom Een Dieet?

Vaak zijn we jarenlang ons lichaam aan het vullen in plaats van voeden. Ongezonder eten, stress, een drukke periode of blessures kunnen zorgen dat je nu een reden hebt om te starten met een dieet. Voeding is een belangrijk onderdeel van een dieet. Kies je voor gezonde gerechten in de juiste combinaties dan is dit dieet voor jou een eitje. 

Je wilt een paar kilo'tjes kwijt met een dieet.

Misschien ben je sceptisch over dieet en denk je dat het voor jou onmogelijk is. Wees gerust met deze methode lukt het jou ook succesvol een dieet te volgen. Een mooiere huid, wat kilo’s kwijt, strakker in je vel en meer energie. Doe je ook mee?

Een dieet waardoor je je prettig voelt in je kleding

Een veelvoorkomende reden. Door de jaren heen past je kleding minder fijn en is het tijd voor een dieet. Zodat je nadat je het dieet hebt gevolgt, weer je oude garderobe past.

Door dit dieet zit je straks lekker in je vel.

Lekker in je vel zitten en dit dieet gaan hand in hand. Je straalt meer en voelt je zeker over je lichaam. Een mooiere huid, wat kilo’s kwijt, strakker in je vel en meer energie.

Dieet met een nieuwe bewezen methode.

Samen met een voedingsexpert heb ik dit programma samengesteld. Zelf had ik ook altijd moeite met het volgen van een dieet en dan met name daarna met mij gewicht in balans te blijven. Doordat je op een verantwoorde manier afvalt, creeer je geen jojo effect. Een dieet dat werkt!

Dieet zonder calorien te tellen.

Geloof jij ook niet in een crashdieet en een dieet waarbij je calorien moet tellen? Er zijn leukere dingen die je kunt bedenken toch? Met deze methode ga je puur en natuurlijk eten. Eerst werken we de gifstoffen uit je lichaam, die een blokkade kunnen zijn voor jou om af te vallen en waarom je nu wilt besluiten een dieet te volgen. Daarna krijg je nieuwe tips en recepten om in balans te blijven zodat je niet terugvalt na het dieet.

Over Mij

Als oprichter van het Boost je energie programma en blog Happy Happy Juliet geloof ik dat een dieet lukt met de juiste tools, kennis en ontwikkeling. Ik hou ervan om vrouwen en mannen zoals jij te helpen met een dieet, zodat je je weer energiek voelt en je zin hebt om er iets van te maken. Zonder blokkades.

Het gaat niet alleen om afvallen tijdens het dieet. Ook over een nieuwe weg met het lichaam dat je nu hebt. Maak wat van je leven en voel je goed. Accepteer waar je nu bent. Maak het leuk voor jezelf. Maar ga ook niet bij de pakken neerzitten. Ik help je om de beste resultaten neer te zetten, door jou stap voor stap te laten zien hoe je Boost je energie als dieet kunt toepassen op jouw eigen unieke leven.

Het Boost Je Energie Dieet Werkt.

Dit Zijn De Dieet Resultaten Van Andere Deelnemers 

 

“Het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik heb de hele week thuis met veel energie beleefd en me heel fit en happy gevoeld! Ik merk dat ik ben afgevallen (2,2 kg), mijn uniform zakt af! Ik merk dat ik door dit dieet over een drempel heen ben qua gezond eten.

Marjolein B. (35 jaar)

uit Schagen, werkzaam bij een financiële instelling

“Ik ben 1,5 kilo afgevallen in een week tijd met het dieet van Boost je energie”

Gea W. (66 jaar)

uit Westerland, zelfstandig ondernemer en vrijwilliger

“In de eerste dieet week ben ik in 4 dagen 2,5 kilo afgevallen”

Bert W. (66 jaar)

uit Westerland, zelfstandig ondernemer

Boost Je Energie Dieet Pakketten

Test een dag gratis

Ontvang een e-book met 5 recepten en de juiste combinaties voor 1 dag. Probeer het eens uit om af te vallen.

Boost je energie

Ontvang onbeperkt toegang tot het online programma met 30 recepten en 12 weekmenu’s, e-book, e-mail support en boodschappenlijstje.

Boost je energie

Boost je energie helpt bij voor nieuwe energie en je gewicht in balans.

Dieet In Je Eigen Tijd. Ideaal Voor Wat Kilo’tjes Kwijt. Dieet Zonder Sporten.

Wat kilo’s kwijt, komt dat je bekend voor? Sommige van ons hebben levenslang als je het hebt over het volgen van een dieet. Maar een dieet kan ook leuk zijn. Als je maar weet hoe je de juiste combinaties maakt op je bord. Want WAT je eet is belangrijk voor het succes van een dieet. 

Je gaat toch niet starten met een dieet omdat iemand anders dat wil? Als je deze aanpak volgt dan voelt het niet als een dieet. Het gaat om meer dan dat. Zin hebben om er wat van te maken. Ja, afvallen is fijn door het dieet en ik garandeer je daarin resultaat. Maar er is zoveel meer dan dat. Door motiverende e-mails vind jij je nieuwe weg met het dieet.

Heb Je Vragen Over Dit Dieet?

Stel Hieronder Je Vraag Makkelijk