fbpx

Ben je sceptisch over detox

Dan heb ik goed nieuws voor je  

Een Gratis Menu Met 5 Recepten 

Het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik heb de hele week thuis met veel energie beleefd en me heel fit en happy gevoeld! Ik merk dat ik ben afgevallen (2,2 kg), mijn uniform zakt af! Ik merk dat ik over een drempel heen ben qua gezond eten.

Marjolein B. (35 jaar)

uit Schagen, werkzaam bij een financiële instelling

Mooiere En Stralende Huid

Ontdek waarom tientallen andere mensen als jij voor mijn detox methode hebben gekozen. Ben jij helemaal klaar met die continue teleurstelling en wil je een andere aanpak proberen? Een mooiere huid, wat kilo’s kwijt, strakker in je vel en meer energie. Doe je ook mee?

Lekker In Je Vel Door Detox

Staat het volgen van een detox met stip op nummer een van je goede voornemens?

Elke dag denken mensen zoals jij en ik vaak, morgen start ik echt met een detox en een gezonder bestaan. Je hebt er nooit echt zin in. Een detox is nooit leuk, maar als we het met elkaar door wordt het vast een stuk makkelijker voor je. En door idee om door deze detox in een week tijd tussen de 1 en 2,5 kilo te afvallen, krijg jij er misschien bijna zin in. 

Succesvolle detox methode

Ontdek waarom tientallen andere mensen als jij voor mijn detox methode hebben gekozen

Detoxen met puur en natuurlijk eten

Detox menu makkelijk te volgen online in je eigen tempo

Ben jij helemaal klaar met die continue teleurstelling en wil je een andere aanpak proberen?

Je fit voelen door de dag

Met 30 gezonde recepten als basis van de detox en opruimen van je gifstoffen

Motiverende e-mails als support tijdens de detox

Succesvolle Detox

Honderden mensen gingen je voor en zijn afgevallen met deze detox.

Juist Eten Tijdens Detox

Juist blijven eten is belangrijk als je wilt afvallen en een detox volgt.

Detox Terwijl Je Slaapt

We weten veel over voeding, maar slaap daar valt nog winst te behalen. Ook daar leer ik je meer over tijdens de detox.

Complete Detox Gids

Met de juiste detox tips & tricks leer ik je om blijvend af te vallen.

Wat Is Boost je Energie?
Waarom Een Detox?

Vaak zijn we jarenlang ons lichaam aan het vullen in plaats van voeden. Ongezonder eten, stress, een drukke periode of blessures kunnen zorgen dat je nu een reden hebt om te starten met een detox. Voeding is een belangrijk onderdeel van een detox. Kies je voor gezonde gerechten in de juiste combinaties dan is deze detox voor jou een eitje. 

Je wilt een paar kilo'tjes kwijt met een detox.

Misschien ben je sceptisch over een detox en denk je dat het voor jou onmogelijk is. Wees gerust met deze methode lukt het jou ook succesvol een detox te volgen. Een mooiere huid, wat kilo’s kwijt, strakker in je vel en meer energie. Doe je ook mee?

Een detox waardoor je je prettig voelt in je kleding

Een veelvoorkomende reden. Door de jaren heen past je kleding minder fijn en is het tijd voor een detox. Zodat je nadat je het detox hebt gevolgt, weer je oude garderobe past.

Door dit dieet zit je straks lekker in je vel.

Lekker in je vel zitten en dit dieet gaan hand in hand. Je straalt meer en voelt je zeker over je lichaam. Een mooiere huid, wat kilo’s kwijt, strakker in je vel en meer energie.

Nieuwe bewezen detox methode.

Samen met een voedingsexpert heb ik dit programma samengesteld. Zelf had ik ook altijd moeite met het volgen van een dieet en dan met name daarna met mij gewicht in balans te blijven. Doordat je op een verantwoorde manier eerst een detox menu volgt, gifstoffen kwijtraakt en daardoor afvalt, creeer je geen jojo effect. Een methode dat werkt!

Detox zonder calorien te tellen.

Geloof jij ook niet in een crashdieet en een detox waarbij je calorien moet tellen? Er zijn leukere dingen die je kunt bedenken toch? Met deze methode ga je puur en natuurlijk eten. Eerst werken we de gifstoffen uit je lichaam, die een blokkade kunnen zijn voor jou om af te vallen en waarom je nu wilt besluiten een dieet te volgen. Daarna krijg je nieuwe tips en recepten om in balans te blijven zodat je niet terugvalt na de detox.

Over Mij

Als oprichter van het Boost je energie programma en blog Happy Happy Juliet geloof ik dat een dieet lukt met de juiste tools, kennis en ontwikkeling. Ik hou ervan om vrouwen en mannen zoals jij te helpen met detoxen, zodat je je weer energiek voelt en je zin hebt om er iets van te maken. Zonder blokkades.

Het gaat niet alleen om afvallen tijdens de detox. Ook over een nieuwe weg met het lichaam dat je nu hebt. Maak wat van je leven en voel je goed. Accepteer waar je nu bent. Maak het leuk voor jezelf. Maar ga ook niet bij de pakken neerzitten. Ik help je om de beste resultaten neer te zetten, door jou stap voor stap te laten zien hoe je Boost je energie als detox kunt toepassen op jouw eigen unieke leven.

De Boost Je Energie Detox Werkt.

Dit Zijn De Resultaten Van Andere Deelnemers 

 

“Het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik heb de hele week thuis met veel energie beleefd en me heel fit en happy gevoeld! Ik merk dat ik ben afgevallen (2,2 kg), mijn uniform zakt af! Ik merk dat ik door dit dieet over een drempel heen ben qua gezond eten.

Marjolein B. (35 jaar)

uit Schagen, werkzaam bij een financiële instelling

“Ik ben 1,5 kilo afgevallen in een week tijd met Boost je energie. Ik voel me fitter.”

Gea W. (66 jaar)

uit Westerland, zelfstandig ondernemer en vrijwilliger

“In de eerste Boost je energie week ben ik in 4 dagen 2,5 kilo afgevallen”

Bert W. (66 jaar)

uit Westerland, zelfstandig ondernemer

Boost Je Energie Pakketten

Probeer een detox dag

Ontvang een e-book met 5 recepten en de juiste combinaties voor 1 dag. Probeer het eens uit om af te vallen.

Boost je energie

Ontvang onbeperkt toegang tot het online programma met 30 recepten en 7 dagmenu’s, e-book, e-mail support en boodschappenlijstje.

Detox in 7 dagen

Alle onderdelen van pakket 2: MEDIUM + een Boost je energie coach call om je te helpen bij afvallen.

Detox In Je Eigen Tijd. Ideaal Om Gifstoffen Kwijt Te Raken. Detox Door Puur Te Eten.

Wat kilo’s kwijt, maar het lukt telkens niet, komt dat je bekend voor? Sommige van ons hebben levenslang als je het hebt over het volgen van een dieet. Maar het kan ook leuk zijn. Als je maar weet hoe je de juiste combinaties maakt op je bord. Want WAT je eet is belangrijk voor het succes van blijvend afvallen. 

Je gaat toch niet starten met een detox omdat iemand anders dat wil? Als je deze aanpak volgt dan voelt het niet als een detox. Het gaat om meer dan dat. Zin hebben om er wat van te maken. Ja, afvallen is fijn door de detox en afvalstoffen kwijt,  ik garandeer je daarin resultaat. Maar er is zoveel meer dan dat. Door motiverende e-mails vind jij je nieuwe weg met deze methode.

Heb Je Vragen Over De Detox?

Stel Hieronder Je Vraag Makkelijk