fbpx

afvallen het kan: 

Met gewoon eten en toch kilo’s kwijt 

Afvallen 2,5 Kilo In 7 Dagen 

Het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik heb de hele week thuis met veel energie beleefd en me heel fit en happy gevoeld! Ik merk dat ik ben afgevallen (2,2 kg), mijn uniform zakt af! Ik merk dat ik over een drempel heen ben qua gezond eten.

Marjolein B. (35 jaar)

uit Schagen, werkzaam bij een financiële instelling

Afvallen Doe Je Zo

Afvallen lukt beter in een groep. Boost je energie start elke eerste maandag van de maand als groep met alle deelnemers. Zo vallen zij makkelijk af.

Lekker In Je Vel Door Afvallen

Staat afvallen met stip op nummer een van je goede voornemens?

Elke dag denken mensen zoals jij en ik vaak, morgen start ik echt met afvallen en een gezonder bestaan. Je hebt er nooit echt zin in. Afvallen is nooit leuk, maar als we het met elkaar door wordt het vast een stuk makkelijker voor je. En door het idee om in een week tijd tussen de 1 en 2,5 kilo te afvallen, krijg jij er misschien bijna zin in. 

Bewezen methode om af te vallen

Programma makkelijk te volgen online in je eigen tempo

30 recepten voor succesvol afvallen

Motiverende e-mails als support tijdens het afvallen

Succesvol Afvallen

Honderden mensen gingen je voor en zijn afgevallen.

Afvallen Door Te Eten

Juist blijven eten is belangrijk als je wilt afvallen. 

Afvallen Terwijl Je Slaapt

We weten veel over voeding, maar slaap daar valt nog winst te behalen. 

Complete Gids Voor Afvallen

Met de juiste tips & tricks leer ik je om blijvend af te vallen.

Wat Is Boost je Energie?
Waarom Afvallen?

Vaak zijn we jarenlang ons lichaam aan het vullen in plaats van voeden. Ongezonder eten, stress, een drukke periode of blessures kunnen zorgen dat je nu een reden hebt om te starten met afvallen. Voeding is een belangrijk onderdeel van afvallen. Kies je voor gezonde gerechten in de juiste combinaties dan is afvallen voor jou een eitje. 

Je wilt een paar kilo'tjes kwijt.

Misschien ben je sceptisch over afvallen en denk je dat het voor jou onmogelijk is. Wees gerust met deze methode lukt het jou ook om af te vallen. 

Je wilt je prettig voelen in je kleding en afvallen

Een veelvoorkomende reden. Door de jaren heen past je kleding minder fijn en is het tijd om af te vallen. Zodat je nadat je bent afgevallen je oude garderobe weer past. 

Door afvallen zit je lekker in je vel.

Lekker in je vel zitten en afvallen gaan hand in hand. Je straalt meer en voelt je zeker over je lichaam.

Afvallen met een nieuwe bewezen methode.

Samen met een voedingsexpert heb ik dit programma samengesteld. Zelf had ik ook altijd moeite met afvallen en dan met name daarna in balans te blijven. Doordat je op een verantwoorde manier afvalt, creeer je geen jojo effect.

Afvallen zonder calorien te tellen.

Geloof jij ook niet in een crashdieet en calorien tellen? Er zijn leukere dingen die je kunt bedenken toch? Met deze methode ga je puur en natuurlijk eten. Eerst werken we de gifstoffen uit je lichaam, die een blokkade kunnen zijn voor jou om af te vallen. Daarna krijg je nieuwe tips en recepten om in balans te blijven zodat je niet terugvalt na het afvallen.

Over Mij

Als oprichter van het Boost je energie programma en blog Happy Happy Juliet geloof ik dat afvallen lukt met de juiste tools, kennis en ontwikkeling. Ik hou ervan om vrouwen en mannen zoals jij te helpen om af te vallen, zodat je je weer energiek voelt en je zin hebt om er iets van te maken.

Het gaat niet alleen om afvallen. Ook over een nieuwe weg met het lichaam dat je nu hebt. Maak wat van je leven en voel je goed. Accepteer waar je nu bent. Maak het leuk voor jezelf. Maar ga ook niet bij de pakken neerzitten. Ik help je om de beste resultaten neer te zetten, door jou stap voor stap te laten zien hoe je Boost je energie kunt toepassen op jouw eigen unieke leven.

Afvallen Met Boost Je Energie werkt.

Dit Zijn De Resultaten Van Andere Deelnemers 

 

“Het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik heb de hele week thuis met veel energie beleefd en me heel fit en happy gevoeld! Ik merk dat ik ben afgevallen (2,2 kg), mijn uniform zakt af! Ik mis koffie en brood geen moment en ik merk dat ik over een drempel heen ben qua gezond eten.

Marjolein B. (35 jaar)

uit Schagen, werkzaam bij een financiële instelling

“Ik ben 1,5 kilo afgevallen in een week tijd met Boost je energie”

Gea W. (66 jaar)

uit Westerland, zelfstandig ondernemer en vrijwilliger

“In de eerste week ben ik in 4 dagen 2,5 kilo afgevallen”

Bert W. (66 jaar)

uit Westerland, zelfstandig ondernemer

Boost Je Energie Pakketten

Dagmenu opvragen

Ontvang een e-book met 5 recepten en de juiste combinaties voor 1 dag. Probeer het eens uit om af te vallen.

Boost je energie

Ontvang onbeperkt toegang tot het online programma met meer dan 30 recepten en 12 weken, e-book, e-mail support en boodschappenlijstje.

Boost je energie

12 weken lang een traject om jou in balans te brengen en te voorzien van nieuwe energie.

Afvallen In Je Eigen Tijd. Ideaal Voor Wat Kilo’tjes Kwijt. Afvallen Zonder Sporten.

Wat kilo’tjes kwijt, komt dat je bekend voor? Sommige van ons hebben levenslang als je het hebt over afvallen. Maar afvallen kan ook leuk zijn. Als je maar weet hoe je de juiste combinaties maakt op je bord. Want WAT je eet is belangrijk om te kunnen afvallen. 

Je gaat toch niet afvallen omdat iemand anders dat wil? Als je dit programma volgt dan voelt het niet als afvallen. Het gaat om meer dan dat. Zin hebben om er wat van te maken. Ja, afvallen is fijn en ik garandeer je daarin resultaat. Maar er is zoveel meer dan dat. Door motiverende e-mails vind jij je nieuwe weg om af te vallen.

Heb Je Vragen Over Afvallen?

Stel Hieronder Je Vraag Makkelijk