fbpx

Heb je een paar kleine fixes aan je website en wil je snel door?

Web Editor Support

‘Ik breng je weer op snelheid’

Ja, dit wil ik!

Eén van de dingen die me vaak wordt gevraagd is: hoe komt het dat je zoveel weet? Dat wil ik ook!

Web Support

Van ondernemers krijg ik héél vaak het verzoek of ik even koffie met ze wil doen, of even kan bellen. Vaak eindigt dat ‘koffie’ doen in een ideeën uurtje (of twee), meestal in mijn vrije tijd. Niet lullig bedoeld, maar marketing of website advies geef je vaak tijdens een gesprek, voor de ander lijkt dat ontastbaar en daardoor vergeten ze vaak dat tijd = geld.

Voor mij is dat niet de beste manier om je te helpen. Ik werk graag efficient, zo ga ik het beste met jou en mijn tijd om. Als marketeer kan ik je eindeloos meenemen in de beste oplossingen, maar dat wordt voor jou onbetaalbaar en voor mij onwerkbaar. Ja ik wil je graag helpen, maar wel op mijn manier zodat ik mijn energie en inspiratie het beste kan toepassen in mijn werk.

Wat ik speciaal voor jou heb ontwikkeld, is een website suppport abonnement. Dit abonnement is gericht op jouw uitdagingen van je website, die je niet met je hosting provider kan oppakken. Je geeft per e-mail aan (in 1 bericht) wat je uitdagingen zijn, maakt een lijstje van de fixes die je graag deze maand wilt oppakken en daarmee ga ik aan de slag. Ik informeer je als alles gereed is, ook per e-mail. 

Wil je extra persoonlijk contact en marketing advies op maat? Leuk! Kijk dan ook eens bij mijn persoonlijke coaching calls varierend tussen de 149 en 1.499 euro als tarief. Klik hier voor deze pakketten.

Hoe Het Werkt

Per e-mail bundel jij je vragen

Om je zo goed mogelijk te adviseren, beschrijf je je situatie, de webpagina en je vraag.

3x per maand kan ik je helpen met kleine fixes

Het web abonnement loopt 3 maanden, per maand kan je 3 kleine fixes door mij laten uitvoeren. 

Snel en efficient

Contact hebben we per e-mail, ik houd je op de hoogte wanneer ik je aanvraag heb verwerkt en de aanpassingen zijn doorgevoerd.