fbpx

"Mensen Op Straat Complimenteren Me Voor Mijn Energieke Uitstraling"

Geef me 7 dagen, en jij voelt je ook weer energiek en fit Schrijf je nu al in en zorg dat je erbij bent

Komt dit jou bekend voor?

Been there, done that. Yup. Het ligt niet aan jou!
Z

Je voelt je moe en futloos

“Het duurt eeuwen voor je je energiek voelt. Het kan letterlijk 30 minuten duren voordat ik überhaupt ben opgestaan. Dan weet ik dat  mijn dag nog lang gaat duren”

Je start morgen met een gezonder bestaan

“Elke dag denk ik, morgen start ik echt met een gezonder bestaan. Ik neem mezelf voor om niet te snaaien. Toch heb ik zo vaak zin in iets lekkers en zwicht ik. Er gaat te vaak iets ongezonds naar binnen als tussendoortje. Maar, morgen begin ik echt!”

Je hebt tig gezonde kookboeken

“Ik heb 3 jaar geleden een health kook boek gekocht en daar staat ie…. in de kast…. naast de reeks dieet- en afvalboeken. Hooguit 1 keer ingekeken en vervolgens nooit gebruikt. Maar ik wil wel verder met gezond eten.”

Je grijpt regelmatig naar kant-en-klaar eten

“Even makkelijk vandaag, want ik heb geen tijd om uitgebreid te koken en moet al zoveel regelen. Bedenken wat ik moet eten, kost echt teveel tijd. Als ik boodschappen doe dan krijg ik vaak keuzestress en neem uiteindelijk iets makkelijks mee uit de supermarkt. ”

We starten op 7 januari, schrijf je nu alvast in en zorg dat je erbij bent

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

JE BENT

NIET ALLEEN
 
Lukt het je gewoon niet om te starten 

Komt Dit Jou Bekend Voor?

Voel jij je regelmatig moe en klinkt energie als iets dat je lange tijd niet hebt gehad? Of herken jij jezelf in het feit dat je bijna alle afslank methodes al hebt gebruikt? Gaat het niet meer zo makkelijk als een paar jaar terug?

Ben jij helemaal klaar met die continue teleurstelling en wil je nu een keer een andere aanpak proberen? Een aanpak waarmee al tientallen mensen zoals jij al blijvend resultaat hebben behaald?

Ben jij klaar om je dagelijks fit te voelen? 

Op basis van jaren kennis en ervaring heb ik in samenwerking met een voedingsexpert een slim menu gemaakt met simpele, maar heerlijke en gezonde gerechten. Alle ingrediënten kun je gewoon in je lokale supermarkt halen en alle gerechten staan binnen 25 minuten of sneller op tafel.   

Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik heb een slim dagmenu voor je gemaakt die je vandaag al kunt downloaden.

Programma om je weer fit te voelen

Energiek en fit door de gezonde en lekkere combinaties op je bord

Gevarieerde menu's en slimme combinaties om je leven makkelijker te maken

Je kan elke dag 5 verschillende gerechten op tafel zetten

Je hebt meer dan 30 heerlijke recepten met handige tussendoortjes voor onderweg

Je ontvangt een handig boodschappenlijstje en e-book

Je kiest voor een bewezen afslankmethode

Jouw motivatie wekelijks in je inbox met tips en instructies, je bent niet alleen

Je volgt het programma online

Als jij gaat voor afvallen in 7 dagen: 0,5 kilo tot 3,9 kilo p/week

Na 3 maanden is het resultaat: 0,5 kilo tot 1 kilo p/week

Verse gerechten bereiden vond ik altijd een ‘gedoe’ en ik koos vaak voor de makkelijke weg. Met een druk leven, kwam voor mezelf zorgen niet altijd op de eerste plaats en ik drink veel koffie”
Marjolein

Het is geen geheim dat de voeding industrie een drukke plek is geworden. Er is meer advies en diëten schieten meer dan ooit tevoren als paddestoelen uit de grond, waardoor het steeds moeilijker is om de juiste keuze te maken.

Ongeacht hoe goed je een voedingsplan volgt, of hoeveel tijd je erin steekt, hoe gezond je eet, een van de meest belangrijke vaardigheden die jij nodig hebt om een gezonde lifestyle te ontwikkelen is dit:

Je moet leren hoe en wat te eten om je ENERGIEK TE VOELEN — anders houd je het niet lang vol.

Als je niet gelijk resultaat ziet van jouw voedingspatroon, nog gezonder gaan eten op een ineffectieve manier is niet het antwoord voor jou. Als je wilt dat je je lichaam voor je laat werken op de lange termijn, dan moet je leren hoe je het beste kunt eten in de juiste combinaties.

Sterke en de juiste voeding combinaties maken is een VEREISTE VAARDIGHEID als je impact wil hebben met lange termijn succes.

Ik weet dit omdat eten op een goede manier, in de juiste effectieve combinaties hebben mij geholpen om mijn energie terug te krijgen en weer in balans te komen. Met een positieve mindset en een frisse uitstraling welke iedereen om me heen opvalt.

Na langer dan 3 jaar op deze manier eten, is het de manier die me nooit in de steek laat om snel in balans te komen en resultaat te halen. Eten heeft mij simpelweg geholpen om mijn ideale lifestyle te bereiken. 

Elke dag, maak ik heerlijke gerechten waardoor ik mijn lichaam voor me laat werken. Door middel van e-books en een online training kan ik jou helpen om hetzelfde te bereiken.

In het voorjaar van 2018, had ik de eer om mijn eigen health retraite te organiseren en 10 vrouwen te helpen weer in balans te komen met hun lifestyle met nieuwe energie. En weet je wat het meest leerzame was:

Daar zag ik welke aangeleerde (eet)gewoontes en gebrek aan inspiratie voor gezond eten in de juiste combinaties zorgden voor hun energiegebrek, slechte huid, opgeblazen gevoel, overgewicht, buikpijn na het eten en matte uitstraling. 

En dat is exact waarom ik wil helpen. Ik ben gaan werken aan een programma en systeem dat jou stap voor stap gaat leren, hoe je voeding voor je laat werken, eten in de juiste combinaties, welke krachtige gerechten er zijn die ervoor zorgen jou weer de unieke beste versie van jezelf te laten zijn.

Want goed en slim eten maakt het verschil tussen het zijn van een slap aftreksel en schim of de beste expressie en versie van je energieke zelf. Je moet al zoveel regelen op een dag, grote kans dat je kleine maar toch heel belangrijke zaken (zoals jouw gezondheid) vergeet. Om nog maar te zwijgen over variatie in je eetpatroon. Maak jouw leven eenvoudiger met een gevarieerd voedingsschema dat werkt.

Vol energie – stralen en van binnenuit voor jezelf zorgen – maakt dat iedereen vraagt, “Vertel, hoe heb je dat gedaan”. En “Oh, dat heb ik ook nodig”. En “Wat zie jij er stralend uit”

De juiste voeding is een wonder voor jouw energie

EN JA, DAT KUN JIJ OOK

Je kunt eten maken dat jij lekker vindt smaken, met een verzadigd gevoel en waar je je fit door voelt.

Je kunt lekker eten op een makkelijke manier, passend bij jouw lifestyle, voedzaam en zonder dat je honger hebt.

Geloof je het niet?

PROBEER EEN DAG OM EEN PAAR VERSCHILLENDE MAALTIJDEN EN SNACKS VAN HET MENU TE ZIEN.

 

Dit zou jij kunnen zijn…

Mijn energie is nog nooit zo goed geweest

“Elke keer als ik eet, dan voel ik me super goed. Ik sta fit op uit bed en kijk uit naar de nieuwe dag”

Ik maak mijn eten het liefste gewoon zelf

“Elke dag maak ik met veel plezier de maaltijden, ik kook gewoon het liefste zelf. Geen afhaal meer voor mij, ik ben zelf de beste kok”

Twee keer zo veel maaltijden en snacks

“Ik kook twee keer zo veel maaltijden, in de helft van de tijd

200% meer energie

“Mijn energie is met 200% verbeterd. OMG!”

Complimenten voor mijn uitstraling

“Mensen op werk die ik nooit sprak beginnen tegen me te praten en te complimenteren voor mijn looks

Met mijn positieve mindset kan ik alles aan

“Ik kom eindelijk toe aan het afmaken van mijn to do lijst – met een positieve mindset kan ik alles aan

…en allemaal in minder tijd dan een avond bankhangen en kijken naar je favoriete Netflix serie (en zeker met een oneindige dosis ENERGIE).

IK INTRODUCEER VOOR JOU

Boost je energie

 

Alles wat je nodig hebt om meer energie te krijgen en je fit te voelen – Gegarandeerd

Boost Je Energie is een online e-cursus ontworpen om jou meer gevarieerd en voedzaam te laten eten, in jouw eigen keuken – SNEL.

Na het volgen van het programma, heb jij…

2 tot 3 keer zoveel energie

Stop met je af te vragen of anderen ook moeite hebben met opstaan. Na 7 dagen sta je uitgerust op en heb jij zin in de dag. Het leven is te kort om niet fit te zijn. Veel plezier met jouw nieuwe energie!

Recepten om zelf te koken

Niet meer uitschuiven of stress over wat je nu weer gaat eten. Koken is eenvoudig voor jou en je staat graag in de keuken – zonder dat je een innerlijke kritische stemmetje zegt dat je beter voor kant-en-klaar kunt gaan. Gezond is top-of-mind bij jou.

Een gelukkig gevoel

Je bent de meest gelukkige persoon op aarde die een gezonde manier van eten hebt gevonden, waar je zo van houdt, dat je het ook doet zelfs als het niet nodig is. Je eet niet meer uit verveling en kiest voor gezonde tussendoortjes. Met dit verzadigde gevoel, wil je nooit meer anders. PS ook je humeur wordt vrolijker van dit menu 😉

Innerlijke harmonie

Een cadeau aan jezelf, met deze tools heb jij innerlijke harmonie omdat je in staat bent altijd weer de beste versie van jezelf te creeeren.  Je bent flexibel en hebt het onder controle over hoe je je voelt, je energie en hoe je er uitziet.

Succes verhaal! 

Het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik heb de hele week thuis met veel energie beleefd en idd me heel fit en happy gevoeld! Ik merk dat ik ben afgevallen (2,2 kg), mijn uniform zakt af! Ik mis koffie en brood geen moment en ik merk dat ik over een drempel heen ben qua gezond eten.

Ik neem nu de tijd om verse dingen te bereiden en mee te nemen naar mijn werk. Ik drink enorm veel water, ik voel me goed!! Ik ben dankbaar voor veel meer dingen dan voorheen.

Ik zie in waarom het belangrijk is goed voor mezelf te zorgen. Ik vind verse gerechten bereiden geen ‘gedoe’ meer. Ik heb een aantal goede cijfers gehaald voor het tentamen vlak voor de week.

Ik ben flink gepromoveerd op m’n werk; doe nu allerlei handelingen zelf en geniet hier ook van.

- Marjolein uit Anna Paulowna (35 jaar)

Wat is er inbegrepen?

Je volgt een online programma waarbij jouw tempo centraal staat. Je ontvangt dagelijks tips om zelf toe te passen. Natuurlijk kun je voor het beste resultaat alle 7 dagen achter elkaar volgen zodat je lichaam in balans brengt en voorziet van nieuwe energie.

Wil jij geen tijd verspillen? Dan heb ik goed nieuws voor jou. Zodra je je hebt ingeschreven voor de training, ontvang je de inlog gegevens voor de online leeromgeving. En kun je van start. Alles staat al voor klaar: de recepten, tips en instructies, dagmenu’s en handige downloads als een boodschappenlijstje.

Dagmenu’s

Een uitgebalanceerd programma van 7 dagen. Voor elke dag ontvang je een speciaal voedingsschema per dag. Deze bestaat uit vijf eetmomenten: ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.

Recepten

Onderaan elke dag staat overzichtelijk weergegeven welke ingrediënten er nodig zijn met de instructies en recepten om de maaltijden te bereiden.

Lijstjes

Met een handig overzicht van welke boodschappen je per dag en voor de hele week nodig hebt. En ook welke voorraadkast benodigdheden handig zijn.

Boost je energie programma

Boost Je Energie bestaat uit een voedingsschema voor 7 dagen die de basis leggen voor jouw energieke balans. Praktisch, inspirerend met goede recepten. Elke component uit de training is ontworpen om je weer super fit te voelen. Om de persoon te worden die jij wilt zijn, de beste versie van jezelf.

Hoe werkt het en hoe lang duurt het?

Gelijk na aankoop ontvang je de gegevens voor de training. Hiermee kun jij na aankoop met een registratie e-mail inloggen in de online leeromgeving en heb je toegang tot alle info. 

Wat staat er in het week menu?

In het weekmenu staat kort en bondig alle info die je nodig hebt voor het weekmenu. De ingrediënten en de boodschappen shop je zelf bij de lokale winkel. In de gids vind je voorbeeldfoto’s van de menu’s en extra uitleg over hoe je de gerechten maakt. 

Hoeveel tijd kost het programma?

Het programma zelf volg je in je eigen tempo. Als je alle 7 dagen achter elkaar wilt volgen, dan adviseer ik je een goede voorbereiding.  

Schrijf Je Nu In 

Happy 2019

Speciaal voor wie een gezonde start wilt maken met graag wat kilo’s kwijt, een frisse blik en mooie huid, ontvang je toegang tot dit speciale programma. Hoe maak jij slimme keuzes als je eet? Wat kies jij voor ontbijt? En hoe zorg je ervoor dat je een gezonde lunch kiest?

Mijn favoriete maaltijden, die jij eenvoudig thuis kunt maken, helpen jou om de beste versie van jezelf te worden.

ECHT! 

BEGIN VANDAAG NOG 

Kies hier je programma. Ben jij bereidt om in jezelf te investeren zodat je energie kunt verdriedubbelen?

Reserveer dan je ticket om dit te kunnen realiseren.

 

Boost je energie - probeer gratis 1 dag

Volg 1 dag de methode bestaande uit 5 recepten met gezonde combinaties voor meer energie. Je ontvang het dagmenu digitaal. Alle recepten en ingrediënten zijn overzichtelijk opgenomen, samen met de instructies hoe te bereiden.

€ 0,-

Meer informatie

Probeer het programma, ik daag je uit om het daarbij te laten...  Na een dag ervaar je al verschil. Bekijk of het menu bij je past. Later kun je altijd starten met het complete programma .

Boost je energie - 12 weken

Programma voor drie maanden met weekmenu’s en inspirerende tips. Recepten voor nieuwe energie en het bereiken van je ideale gewicht.

Meer informatie

Je kunt starten en ontvangt de inlog gegevens per e-mail binnen 24 uur na aanmelding wanneer je de betaling voldoet via de website.

PayPal Acceptatie Logo
Probeer Boost je energie voor 14 dagen met de

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Boost je energie heeft een 100% Tevredenheidsgarantie. Ik hoop dat jouw energie balans en gevoel van fit zijn voor altijd wijzigen door de vaardigheden die je leert in mijn training. Ik verwacht dan ook dat jij je op de allerbeste manier inzet. Om in aanmerking te komen voor de 14 dagen Tevredenheidsgarantie, moet je bewijs inleveren van je inspanning.

Als je alle cursus inspanning hebt gedaan en je hebt niet het gevoel dat het voor jou heeft gewerkt en je levert jouw bewijs van inspanning binnen 14 dagen na je aankoop in, dan betaal ik het cursus bedrag terug. Om helder te zijn, als je niet al je cursus inspanningen inlevert en kan aantonen binnen de 14 dagen periode, dan wordt er geen terugbetaling gedaan.

Boost je energie werkt.

Dit is het bewijs.

Ik had mij wel ingelezen, maar wist niet goed wat ik moest verwachten. En dat vond ik eigenlijk niet erg. Als ik verwachtingen had gehad, dan heb je ze overtroffen. De week was voor mij energiek en gewoon lekker. Voel mij zo lekker in mijn vel..
Eva uit Den Haag

Een week van lekker eten met de hele dag een verzadigd gevoel. Geen opgeblazen gevoel meer. Ik vond het een topweek waarbij aan alles gedacht was.

Ik voel me energiek, kiplekker en ben gemiddeld 3 cm buikomvang kwijt – voor mij zeker een 200% verbetering.

Carmen uit Hilversum

Het heeft me ontzettend goed gedaan. Ik heb de hele week thuis met veel energie beleefd en idd me heel fit en happy gevoeld! Ik merk dat ik ben afgevallen (2,2 kg), mijn uniform zakt af! Ik mis koffie en brood geen moment en ik merk dat ik over een drempel heen ben qua gezond eten. Ik neem nu de tijd om verse dingen te bereiden en mee te nemen naar mijn werk. Ik  drink enorm veel water, ik voel me goed!! Ik ben dankbaar voor veel meer dingen dan voorheen. Ik zie in waarom het belangrijk is goed voor mezelf te zorgen. Ik vind verse gerechten bereiden geen ‘gedoe’ meer. Ik heb een aantal goede cijfers gehaald voor het tentamen vlak voor de week. Ik ben flink gepromoveerd op mn werk; doe nu allerlei handelingen zelf en geniet hier ook van.
Marjolein uit Anna Paulowna

LAAT IK HET NOG EENS VOOR JE SAMENVATTEN – 

Dit is alles wat je krijgt in Boost je energie:

De Pilaren van Je Fit Eten
Zonder te overdrijven, wat je gaat leren, is cruciaal om ervoor te zorgen dat je je lichaam weer in balans komt.  

(€ 25 waarde)
Zonder te overdrijven, wat je gaat leren, is cruciaal om
ervoor te zorgen dat je je lichaam weer in balans komt.

Eten in de juiste combinaties
De juiste combinaties zijn het resultaat van meer dan honderden uren testen en proberen. Pak deze voorbeelden erbij, met deze menu’s, maaak jij in een handomdraai een gezond ontbijt, lunch of diner (al die ongezonde suikers laat je staan).

(€ 25 waarde)
De extra bonussen zijn het resultaat van meer dan honderden euro’s besteedt in restaurants. Pak deze voorbeelden erbij, met deze sheets bestel jij in 1 keer het juiste gerecht in een restaurant en bespaar je veel tijd, twijfel, energie, extra kosten (want al die ongezonde suikers bestel je niet meer).

Eetschema voor gevorderden
Je gaat leren van een van de beste voeding experts uit Amerika en Azië en zoveel meer. Deze training is nergens anders verkrijgbaar en voor de beste voeding experts ter wereld die nog steeds klanten aannemen (de meeste doen dat niet meer), beginnen de tarieven bij€ 300,00/uur.

(€ 25 waarde)
Je gaat leren van een van de beste voeding experts uit Amerika en Azië en zoveel meer. Deze training is nergens anders verkrijgbaar en voor de beste voeding experts ter wereld die nog steeds klanten aannemen (de meeste doen dat niet meer), beginnen de tarieven bij€ 300,00/uur.

Extra support
Met handige tips, leer je meer over jouw valkuilen en hoe je deze kunt voorkomen. Verander je gedrag en kom niet meer in de verleiding op zwakke momenten.

(€ 25 waarde)
Leer meer over jouw valkuilen en hoe je deze kunt voorkomen. Verander je gedrag en kom niet meer in de verleiding op zwakke momenten.

Totale waarde Boost je energie € 100,-

Totale investering Boost je energie nu slechts 27 euro

_________________

Het is belangrijk dat je de enorme waarde van het programma begrijpt. Deze cijfers zijn eerlijk en een goede inschatting omdat je deze programma onderdelen van Boost je energie niet los kunt verkrijgen.

Boost je energie - probeer gratis 1 dag

Volg 1 dag de methode bestaande uit 5 recepten met gezonde combinaties voor meer energie. Je ontvang het dagmenu digitaal. Alle recepten en ingrediënten zijn overzichtelijk opgenomen, samen met de instructies hoe te bereiden.

€ 0,-

Meer informatie

Probeer het programma, ik daag je uit om het daarbij te laten...  Na een dag ervaar je al verschil. Bekijk of het menu bij je past. Later kun je altijd starten met het complete programma .

Boost je energie - 12 weken

Programma voor drie maanden met weekmenu’s en inspirerende tips. Recepten voor nieuwe energie en het bereiken van je ideale gewicht.

Meer informatie

Je kunt starten en ontvangt de inlog gegevens per e-mail binnen 24 uur na aanmelding wanneer je de betaling voldoet via de website.

JOUW ALTERNATIEF:
HUUR EEN DIETISTE 

Er zijn over het algemeen twee scenario’s wanneer je een dietiste jouw voedingsschema laat maken:

Je kunt een dure diëtiste inhuren.

Goed opgeleide voedingsadviseurs kunnen ergens tussen de € 500,00 of meer rekenen voor een reeks aan consult, en alle extra’s, shakes, supplementen vereist een additioneel bedrag aan out-of-pocket kosten. (Ja – ze sturen je een rekening voor elke keer dat je langskomt op consult.) Dat is simpelweg niet haalbaar voor de meesten van ons. Niet alleen vanwege het geld (soms wordt dit vergoed door je zorgverzekeraar), maar qua tijd en werkt het überhaupt?

Je huurt een personal trainer in die focust op meer bewegen.

Die rekenen vaak tussen de € 75,00 en€ 250,00 per uur of meer. Veel van mijn studenten hebben die weg al eerst afgelegd, tijd en geld geïnvesteerd en toch niet blij met de (vaak tijdelijke) resultaten. Dit was natuurlijk niet de schuld van de personal trainer. Maar het is gewoon heel moeilijk om iemand te vinden die: 

 • Traint & ook nog eens goede voedingsadviezen geeft
 • Jouw vermoeidheid begrijpt – inclusief de moeite die je hebt om gezonde maaltijden te blijven bedenken en reeks aan recepten die je nodig hebt en wilt horen
 • Die je helpt op momenten waarop je het nodig hebt (en niet alleen tijdens de trainings uurtjes)
 • Je kunt veroorloven en voor langere tijd kunt inschakelen, voor wat er nodig is om jouw ideale niveau te bereiken en behouden

Begrijp me niet verkeerd, ik HOUD van voeding adviseurs en diëtisten
(ik geef zelf ook advies!), maar stel je eens voor dat je nooit meer op iemand anders hoeft te wachten die jouw weekschema maakt of vertelt wat jij het beste kunt eten.

En, zal ik je iets vertellen? Ik (Julia) kies zelf wat ik ga eten en kook! Ik houd ervan om zelf te kunnen bedenken wat ik uit de koelkast klaarmaak en wat er nodig is om me weer energieker te voelen, ter plekke.

De mensen die iets hebben aangepast in hun lifestyle en er nu stukken beter uitzien, zijn degenen die hebben leren eten in de juiste combinaties (in veel gevallen, met behulp van dit menu). Ze zijn niet allemaal begonnen als foodies. Sommigen zullen jou zelf vertellen, dat ze in het begin maar een beetje wat deden en zelf probeerden (zonder het ultieme resultaat).

Toen zij meer vertrouwen kregen in de formule met de juiste voedingscombinaties, met behulp van deze unieke dag recepten, de manier van eten, de impact die ze maakten voor hun eigen fitheid, zagen ze er in no-time superfit uit met een oneindige dosis energie.

Jij verdient een energiek lichaam

Slim online programma

Op basis van jaren kennis en ervaring heb ik in samenwerking met een voedingsexpert een slim dagmenu gemaakt met simpele, maar heerlijke en gezonde gerechten. Alle ingrediënten kun je gewoon in je lokale supermarkt halen en alle gerechten staan binnen 20 minuten op tafel.

i

Unieke dagmenu's met verrassende recepten

Denk je er al een tijdje over om bewuster om te gaan met je voeding? Dan is dit programma een bron van inspiratie voor jou door de unieke dagmenu’s. Een aanpak waarmee al honderden mensen zoals jij al blijvend resultaat hebben behaald.

Ben jij klaar om te shinen en om die skinny jeans te rocken?

Als je lekker in je vel zit, merk je dat alles om je heen ook beter gaat.  Je voelt je na het programma energiek en dat straal je uit. Een positieve instelling waarmee je elke dag fit opstaat. Bereik jouw doelen!

START NU

 

 

Boost je energie -probeer 1 uit de serie van 7 dagmenu’s

Kies één van de dagmenu’s, ik daag je uit om het bij 1 te laten… Met een dagmenu vanuit het programma, kun je al na een dag verschil ervaren. Ontvang een e-book met daarin de 5 maaltijden en bijbehorende recepten voor de desbetreffende dag.

€9,50

Meer informatie
Kies zelf jouw dag uit in de shop. Je kunt de schema’s van dag 1 t/m 7 los verkrijgen.

Boost je energie – betaal met PayPal

Volg 7 dagen lang het volledige online programma. Naast de dagmenu’s als e-book, ontvang je een boodschappenlijstje, voorraadkast benodigdheden en alles wat je moet weten om jouw energie weer op peil te brengen.

Meer informatie
Je kunt gelijk starten en ontvangt de inlog gegevens per e-mail binnen enkele minuten na aanmelding wanneer je je aanmeld via het veilige betaalplatform PayPal. Ben je nog niet bekend hiermee? Lees hier meer over PayPal.

Boost je energie – betaal met iDEAL

Volg 7 dagen lang het volledige online programma. Naast de dagmenu’s als e-book, ontvang je een boodschappenlijstje, voorraadkast benodigdheden en alles wat je moet weten om jouw energie weer op peil te brengen.

Meer informatie
Je start binnen een dag en ontvangt de inlog gegevens per e-mail binnen 24 uur na aanmelding wanneer je de betaling voldoet via je eigen bank en het betaalplatform iDEAL. Ben je nog niet bekend hiermee? Lees hier meer over iDEAL.

Nog steeds niet besloten?

Dit zeggen anderen over het Boost je energie programma: 

Hier bestaat geen spijt

“Voldoet aan alle verwachtingen, er komt je niks te kort en de vrijheid is je overal toegereikt. Bij twijfel gewoon doen, spijt bestaat hier niet.”

Hét ultieme cadeau voor jezelf!

“De afgelopen week was werkelijk fantastisch. Ik kan het niet anders omschrijven dan hét ultieme cadeau voor jezelf! Echt een aanrader!”

De hele dag een verzadigd gevoel

“Een week van lekker eten. Mijn opgeblazen gevoel is weg en voel me verzadigd.”

Er is simpelweg geen andere online voeding cursus dat zo vol verrassende recepten, combinaties, tips, handige trucs en resultaat georienteerd is, die jou helpt om jouw normale energie level terugkrijgt. En je misschien wel fitter dan ooit doet voelen. 

Gegarandeerd

BEGIN VANDAAG NOG

Kies het plan dat het beste past bij jou

Boost je energie – probeer 1 uit de serie van 7 dagmenu’s

Kies één van de dagmenu’s, ik daag je uit om het bij 1 te laten… Met een dagmenu vanuit het programma, kun je al na een dag verschil ervaren. Ontvang een e-book met daarin de 5 maaltijden en bijbehorende recepten voor de desbetreffende dag.

€9,50

Meer informatie
Kies zelf jouw dag uit in de shop. Je kunt de schema’s van dag 1 t/m 7 los verkrijgen.

Boost je energie – betaal met PayPal

Volg 7 dagen lang het volledige online programma. Naast de dagmenu’s als e-book, ontvang je een boodschappenlijstje, voorraadkast benodigdheden en alles wat je moet weten om jouw energie weer op peil te brengen.

Meer informatie
Je kunt gelijk starten en ontvangt de inlog gegevens per e-mail binnen enkele minuten na aanmelding wanneer je je aanmeld via het veilige betaalplatform PayPal. Ben je nog niet bekend hiermee? Lees hier meer over PayPal.

Boost je energie – betaal met iDEAL

Volg 7 dagen lang het volledige online programma. Naast de dagmenu’s als e-book, ontvang je een boodschappenlijstje, voorraadkast benodigdheden en alles wat je moet weten om jouw energie weer op peil te brengen.

Meer informatie
Je start binnen een dag en ontvangt de inlog gegevens per e-mail binnen 24 uur na aanmelding wanneer je de betaling voldoet via je eigen bank en het betaalplatform iDEAL. Ben je nog niet bekend hiermee? Lees hier meer over iDEAL.

Nog één ding

Maak geen fouten, de juiste voeding is het enige dat tussen jou en nieuwe energie staat. Je bent het aan jezelf verplicht om goed voor jezelf te zorgen. Met krachtige tools die echt werken.

Je hebt niets te verliezen en alles te winnen. 

 

Boost je energie heeft een 100% tevredenheidsgarantie. Pas toe wat je leert en je merkt heel snel – dat er geen limiet zit aan dat fitte gevoel waar jij zelf voor kunt zorgen.

 

Vragen? Vraag maar raak!

Zit het antwoord er niet bij? Mail me jouw vraag even.

Tot wanneer kun je meedoen aan het programma?
Registratie voor het online programma Boost je energie kan nu. Komt er nog een keertje? Waarschijnlijk wel, maar dat weet ik niet zeker. Ik heb nog geen volgende editie in de agenda gepland, dus ik weet niet of het nog eens beschikbaar is. Dus als je aan je energie wilt werken, dan is nu het moment!

Wat is inbegrepen in de complete online cursus van 7 dagen?

Voor 7 dagen ontvang je een voedingsschema voor nieuwe energie bestaande uit een dagmenu: 5 maaltijden waarvan 2 lichte snacks. 

Wat is inbegrepen in een dagmenu recept?

Het e-book bestaat uit de beschrijving van een dagmenu: 5 maaltijden waarvan 2 lichte snacks. Voor het grootste deel van de dagmenu’s ontvang je recepten om de gerechten te maken, andere kun je zelf eenvoudig maken aan de hand van de opgegeven ingrediënten. 

Voor wie is het programma precies?
Voor iedereen die op zoek is naar energie en zich fit wilt voelen. Deelnemers bestaat uit vrouwen en mannen, jong en oud, van front office bank medewerkers tot bloggers, psychologen, marketeers, archeologen en social media editors.

Vele anderen hebben we geholpen met…

 • meer energie
 • een gevoel alsof je lichaam gereset is
 • lekker in je vel (kiplekker!)
 • buikpijn vrije week eten
 • heerlijk en gezond eten die voor veel inspiratie zorgen, in deze dagen gelukkiger geworden
 • gewichtsverlies van 2,2 kg in 7 dagen
 • buikomvang reductie van 3,1 cm in 7 dagen

Boost je energie is een programma waarbij je je fit eet.

Universeel geschikt voor iedereen.

Is dit een goede cursus als je niet perse nieuwe energie wilt, maar wel wilt afvallen?

Inmiddels hebben al honderden mensen zoals jij dit dagmenu geprobeerd en resultaat behaald met afvallen. Dus ja, zeker als je wilt afvallen, fijne bijkomstigheid toch 😉

Zijn echte maaltijden, voeding en ingrediënten inbegrepen?
Je gaat zelf de boodschappen doen om de gerechten te bereiden. Aan de hand van het boodschappenlijstje voor een week, heb ik voor jou al een overzicht gemaakt van alle ingredienten die je nodig hebt.

Ik bekijk nu een paar programma's, wat maakt die van jou anders?
De juiste combinaties van voeding is het allerbelangrijkste in je weer fit voelen. Een gouden formule, waarbij als je deze in handen krijgt, je in staat bent je lichaam kunt resetten en voorzien van nieuwe energie. Zelf was ik jarenlang op zoek naar de juiste combinaties, want ik merkte dat alleen maar het stapelen van gezonde gerechten niet werkte voor mij. Te veel van het een, te weinig van het andere. Bij dit programma en voedingsschema is alles in de juiste balans, al na 2 dagen merk jij verschil.

Ik ben al best goed met voeding, is Boost je energie alleen voor beginners?
Het programma is voor elk niveau, van beginner tot gevorderde. Voor bijna 100% word jij verrast door de maaltijd combinaties en de resultaten die je kunt behalen. Zelfs als gevorderde foodie. Maar, als jij je als de allerbeste, overtuigende, slimste eter ziet, sla het dan over. Wanneer je zoals mij bent en altijd open om iets te leren, kom erbij en doe mee!

Ik voel me niet op mijn best in de keuken, zijn de maaltijden moeilijk te maken?
Zeker niet! De gerechten zijn makkelijk te maken en bestaan uit normale ingrediënten welke je bij de (Turkse) supermarkt of lokale groente boerderij kunt verkrijgen. Elk gerecht is door ieder niveau van kok te maken.

Laat angst je niet tegenhouden om met het menu te starten en je energie terug te krijgen. Ik beloof je, dat ook jij dit kunt zonder dat je moedeloos wordt.

Ik heb een etentje gepland in de week waarin ik wil starten, behaal ik nog steeds resultaten dan?
Natuurlijk! Je hebt een sociaal leven en het is helemaal prima om uit eten te gaan, daarmee is het hele resultaat niet in 1 keer weg. Probeer geen alcohol te drinken en kies voor licht verteerbare maaltijden. Of begin gelijk de dag na je etentje en houd de hele week vrij om het menu goed te volgen.

BEGIN VANDAAG NOG

Kies het plan dat het beste past bij jou

");

Boost je energie – probeer 1 uit de serie van 7 dagmenu’s

Kies één van de dagmenu’s, ik daag je uit om het bij 1 te laten… Met een dagmenu vanuit het programma, kun je al na een dag verschil ervaren. Ontvang een e-book met daarin de 5 maaltijden en bijbehorende recepten voor de desbetreffende dag.

€9,50

Meer informatie
Kies zelf jouw dag uit in de shop. Je kunt de schema’s van dag 1 t/m 7 los verkrijgen.

Boost je energie – betaal met PayPal

Volg 7 dagen lang het volledige online programma. Naast de dagmenu’s als e-book, ontvang je een boodschappenlijstje, voorraadkast benodigdheden en alles wat je moet weten om jouw energie weer op peil te brengen.

Meer informatie
Je kunt gelijk starten en ontvangt de inlog gegevens per e-mail binnen enkele minuten na aanmelding wanneer je je aanmeld via het veilige betaalplatform PayPal. Ben je nog niet bekend hiermee? Lees hier meer over PayPal.

Boost je energie – betaal met iDEAL

Volg 7 dagen lang het volledige online programma. Naast de dagmenu’s als e-book, ontvang je een boodschappenlijstje, voorraadkast benodigdheden en alles wat je moet weten om jouw energie weer op peil te brengen.

Meer informatie
Je start binnen een dag en ontvangt de inlog gegevens per e-mail binnen 24 uur na aanmelding wanneer je de betaling voldoet via je eigen bank en het betaalplatform iDEAL. Ben je nog niet bekend hiermee? Lees hier meer over iDEAL.

Klanten testimonials. Zoals bij elk voedingsprogramma, dieet en schema, kunnen jouw resultaten door gebruik van Boost je energie anders zijn. Jouw resultaten zijn gebaseerd op verschillende variabelen, zoals het niveau van hoeveel tijd je er in stopt, hoeveel water je drinkt, hoe je slaapt, ervaring van stress in je leven op andere vlakken en een reeks aan andere factoren. Aangezien al deze factoren anders zijn bij elke persoon, kan ik je geen succes garanderen, noch ben ik verantwoordelijk voor jouw resultaten, succes of terugvallen in oude patronen. Boost je energie is geen “word snel slank schema”. Daarvoor is tijd, inzet en toewijding nodig. Ik geloof dat ik je voorzie in een geweldige toolbox om jouw gewenste resultaten te bereiken, en de testimonials laten dit ook zien.