fbpx

Bedankt voor het aanvragen van mijn gratis E-book.

Binnen 5 minuten ontvang je een e-mail. Let ook op je SPAM folder, soms komen ze daar helaas terecht.
Mocht je tijd hebben, dan ben ik benieuwd naar de reden dat je je vandaag hebt ingeschreven.
Scroll naar beneden om de enquete, bestaande uit 1 vraag, in te vullen.
powered by Typeform

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog heel even te wachten en onderstaand filmpje te bekijken terwijl je wacht op het E-book… In het filmpje deel ik namelijk meer over lifestyle en je fit voelen. 

Je hebt nu mijn E-book gedownload waar ik oprecht hele waardevolle tips in heb gedeeld. Veel daarvan zijn ook nog eens direct toepasbaar. Echter…

Er is nog nooit iemand succesvol geworden van een E-book. 

Maar omdat je mijn E-book hebt aangevraagd weet ik dat iets in jou klaar is voor de volgende stap. Iets in jou is klaar voor de volgende stap met je leefstijl.

Om die reden wil ik je naast mijn E-book ook nog mijn 4 weken durende Boost je energie training aanbieden. In die training krijg je 4 weken lang elke week een ander voedingsschema inclusief recepten, gezonde tussendoortjes en tips waarin je leert:

1. Hoe je ervoor zorgt dat je je consistent fit voelt via wat je eet. Hierin deel ik niet alleen hele praktische tips, maar ik leer je echt hoe je de juiste combinaties op je bord maakt waardoor je je lichaam optimaal laat werken.

2. Hoe je een gezond tussendoortje kiest waar je geen nee tegen kan zeggen, zo lekker.

3. Hoe ik als vrouw van 35+ jarenlang met mijn gewicht stoeide en na dit unieke voedingsschema in mijn eerste jaar direct 10 kilo wist af te vallen en mijn ideale streefgewicht wist te behouden.

4. Hoe ik elke maand 80% gezond eet, en 20% lekker en sociaal (borrelen, wijntje, brood, taartje, op z’n tijd ahum – het kan) en hiermee mijn energie en gewicht in balans houdt dankzij deze te gekke voedingsschema’s (die jij nu kan bestellen) en leert hoe jij dat ook kunt doen.

5. Bonus: je krijgt ook nog eens toegang tot mijn meest waardevolle tips die ik gebruik om mij fit te voelen, wat ik eet te plannen in plaats van aanrommelen.

De komende 30 minuten betaal je geen €99 voor dit e-book, maar slechts €29 inclusief BTW.

 

Bekijk hieronder het filmpje waarin ik kort m’n verhaal deel en je meer vertel over de achtergrond van het e-book, genaamd: Boost je energie.

Boost je energie

probeer eens iets nieuws

Kan je wel wat meer energie gebruiken omdat je je lange tijd niet meer de meest fitte persoon voelt terwijl je zelf gerust gezond wilt eten maar nu nog niet leker in je vel zit, want je wilt ook de vrijheid hebben om van een wijntje of taartje te blijven genieten?

Maar heb jij nu het gevoel dat…

  • Je lange dagen maakt dan je had gehoopt en meer de mensen om je heen helpt dan je had gewild? Je zorgt meer voor een ander dan voor jezelf, en merkt dat wat je doet aan het einde van de rit niet altijd een bak aan energie oplevert. Je bent veel aan het doen op het gebied van afvallen en gezond eten, maar twijfelt of je wel het juiste doet.

  • Soms ben je gewoon kapot, je energie is laag. Te moe om ook nog eens voor jezelf te zorgen en kes je iets makkelijks om te eten die avond. Variatie is de laatste tijd ver te zoeken. Uitgeput plof je erna op de bank om  niet meer op te staan. Misschien nog wel een keertje voor die thee met chocolade of een schaaltje chips (kan toch wel) om vervolgens weer met schuldgevoelens te eindigen 

  • Je langere dagen maakt dan je had gehoopt en minder mensen helpt dan je had gewild?  Je wilde slim werken en niet hard, maar nu ben je toch vooral hard aan het werk en het werk wat je doet levert je niet voldoende klanten op. Je bent veel aan het doen, maar twijfelt of je wel het juiste doet.
  • Je maar wat aanrommelt als het gaat om het eten op een dag of tussendoortje waardoor het je niet lukt om een consistente stroom aan energie en fit gevoel in je leven lijkt te genereren?
  • Je hebt zovaak plannen om morgen te beginnen met gezonder eten en zoveel inspiratie of meegedaan met methodes dat je vaak blokkeert en niet meer weet wat je vandaag moet doen en mee moet beginnen om je fitte leefstijl te realiseren. Waar moet je beginnen met het creëren van een consistente stroom aan energie?! En ligt het nou aan je leeftijd of aan de diverse dingen die je probeert, is er een zogenaamde strategie?
  • Je weet dat je een goede huiskok bent, maar inmiddels besef je dat goed zijn in de keuken niet voldoende is om een goede kok te zijn die ook in de juiste combinaties kookt om je gewicht in balans te houden. Je beseft dat combinaties maken op een dag óók een vak is en weet dat het tijd is om je (verder) te verdiepen in eten, combinaties en wat je eet na je 30e (en echt voor je lichaam te gaan zorgen).

Ben jij er klaar mee en wil je nu echt eens een blijvende verandering realiseren?

Maak de vertaalslag van aanrommelen naar een voedingsadvies dat voor altijd werkt. Voor de rest van je leven.