fbpx

Eet gezond, voel je goed

Het platform is eigenlijk ontstaan door een gebrek aan afvalmethode die echt werkt. “Ik wilde na een drukke periode waarin ik iets minder goed voor mezelf had gezorgd mijn lichaam en gewicht weer in balans brengen. Belandde in een praktijk (dat was in 2012), waarbij ik door een eetpatroon het weer aardig op de rit kreeg. Maar zodra ik afweek van dat schema, zag ik dat gelijk weer op de weegschaal. Maar ik houd zo van (lekker) eten, dus methodes waarbij je bijna niets mag eten, koolhydraatarm (zo’n hype), alleen mager en punten of calorien moet tellen waren geen optie meer voor mij. Bovendien merkte ik dat ik echt een goede reset nodig had in mijn lijf, en dat ik dat met echt puur eten wilde doen. Zonder poespas, pillen of poeders. Gewoon eten. De juiste combinaties op mijn bord, weg opgeblazen buik. En dat werkte. Een taartje in het weekend kon bij mijn manier gerust nog steeds. Daar merkte ik dat het niet alles of niets is. 80-20 werkt prima. In die praktijk sprak ik overigens ook mijn wens uit, om zelf een platform te bouwen om mensen te helpen. Omdat ik handig ben met marketing, kwam ik op het idee om al mijn kennis in een online programma te bundelen”.

Dit bleek de perfecte oplossing voor een fitter leven, want niet alleen zijn de combinaties supermakkelijk te maken en de recepten te volgen, ook hoef je niet naar een fysieke coaching praktijk of je te laten wegen om je voortgang te zien. Het gaat vanzelf. Bovendien is de begeleiding vanuit mij, door wekelijkse emailings, zo motiverend dat je het gevoel hebt dat we het samen doen. En je niet achter kan blijven.

Elke dag fit   

Begin 2015 startte mijn grote ondernemersavontuur. Ik gaf mijn baan als marketing manager bij De Telegraaf om mijn passie te volgen. Eerst trakteerde ik mezelf op een mini sabbitical: ik vertrok voor een maand naar Oostenrijk ski les en met 14 kids achter me aan genoot ik dagelijks van de bergen, vervolgens reisde ik door voor drie maanden Azie.

Op Bali leerde ik nog meer naar mijn lichaam te luisteren, ik werkte vanaf afstand (digital nomad) en stond om 6 uur op om het eerste sport of yoga lesje bij te wonen. Vervolgens sportte ik nog eens 1,5 uur in de gym en at ik gezond. Ik voelde me zo lekker in mijn vel. Deze leefstijl wilde ik ook in Nederland leven. Eenmaal weer aan het werk, kwam ik tot de ontdekking dat veel meer vrouwen iets hadden aan mijn expertise. Die energieke lifestyle was namelijk niet alleen op Bali te realiseren, ik sta elke dag fit op en ga energiek door de dag. Door m’n methode te ontwikkelen als e-cursus, is het nu voor jou altijd beschikbaar en bied ik houvast aan iedereen die een fitte leefstijl wenst.

Ook help ik met uitdagingen (jojo-gedrag, zoals haat/liefde verhouding met gezond eten) en aan meer energie in je leven, 24/7. Dit is waar het allemaal begon voor Happy Happy Juliet.

“Balans is iets wat komt en gaat, met Boost je energie heb je altijd een methode om op terug te vallen en je direct goed laat voelen.”

Succesvol lifestyle programma

Vrouwen helpen met hun lifestyle, de health industry, is juist dit moment relevanter dan ooit. Toen ik zelf een periode over m’n grenzen was gegaan was ik op zoek naar een programma wat ik online kon volgen in mijn eigen tijd. Zodat ik niet telkens naar m’n coach hoefde te gaan. Of iets inplannen in mijn drukke agenda. Als marketeer heb ik altijd al een liefde gehad voor online en het creeren van oplossingen om meer mensen te bedienen en helpen. 

Boost je energie is een snel groeiend merk met een succesvol lifestyleprogramma. Met Boost je energie, Slank terwijl je slaapt en de 7 dagen detox challenge biedt Julia een realistische, gezonde en haalbare manier van fit te worden en om te afslanken in een wereld waar overgewicht een steeds groter wordend probleem is. De methode geeft je resultaat en is goedgekeurd door voedingsdeskundigen. Je kunt hierbij snoepen (80-20), je fit voelen en toch afslanken zonder op calorieën te hoeven letten. Mijn methode is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk te volgen in het echte leven.

Snoepen en een wijntje of biertje drinken mogen in het dieetplan: dat hoort namelijk ook bij jouw leven. Je verliest gemiddeld 0,5 tot 1 kilo en 1 cm per week. Het is simpel, haalbaar en biedt veel keuzevrijheid.

Het doel is om met Boost je energie een eetpatroon te ontwikkelen dat je je leven lang vol kan houden.Boost je energie wil graag handvaten aanreiken die mensen elke dag ondersteunen in hun leefstijl en afslankproces zonder dat zij hierbij hun dagelijkse leven op hoeven te geven. Alle voedingswaren die in de methode en het plan voorkomen, liggen gewoon in de schappen van de supermarkt. Je bent hierdoor geen extra geld kwijt en hoeft niet te zoeken naar aparte producten.

Julia Wiegman, bedenkster van de Boost je energie Afslankmethode, was zelf ook een periode aan het struggelen met haar gewicht (ik had even te hard gewerkt…). Toen viel ik van het ene in het andere dieet, om de balans weer te herstellen. Vaak zonder blijvend resultaat. En vaak stak de strijd tegen de kilo’s de kop op. Totdat ze de Boost je energie methode ontwikkelde. Ze is energieker, fitter, slanker en positiever dan ooit tevoren!

Samen met een gediplomeerde voedingsdeskundige is de methode samengesteld. Sinds 2020 is Julia bovendien gediplomeerd yoga instructrice (Vinyasa & Yin RYT200 hours). Alle kennis rondom eten volgens het seizoen en het lichaam is intussen ook toegevoegd aan het online programma. Met haar expertise op dit gebied heeft ze de afgelopen jaren vele vrouwen en mannen naar een gezond gecoacht. 

Met Boost je energie heeft Julia als persoonlijk doel heel veel vrouwen te helpen fitter te worden, helpen af te slanken zonder gedoe met veel keuzevrijheid. Ik wil jou leren hoe je dit aanpakt. 

BOOST JE ENERGIE!

Missie

Vrouwen en mannen van 30 jaar en ouder inspireren (weer) een gezonde koers te varen.

Zoveel mogelijk mensen weer rust geven door een gezonde leefstijl te volgen. Ik wil een nieuwe standaard neerzetten in de wereld van lifestyle waarin balans in je week (leefstijl) weer belangrijker wordt dan alleen maar hard je best doen om je fit en energiek te voelen. En waar efficiëntie, eenvoud, energie, balans en groei centraal staan aan de kant van je dagelijks leven. Door simpelweg te eten en te leren vanuit een voedingsschema dat werkt.

Ik help vrouwen en (sinds kort ook) mannen om zich echt fit & energiek te voelen, zodat je jezelf weer gaat herkennen, in plaats van je met anderen te vergelijken. Om echt jezelf te zijn.

Ben je klaar om er samen voor te gaan?

Als ik niet werk, dan vind je me hier…

 

Buiten fietsen of wandelen.

Ik houd van de buitenlucht, mountainbiken en wandelen. Liefst door het bos, langs de zee of het water. Mijn ideale dag start met beweging voor het ontbijt, vroeg in de ochtend terwijl iedereen aan het wakker worden is en buiten alles rustig is. 

In een wereldstad, liefst zo ver mogelijk.

Geweldig om in het buitenland te zijn met een instant vakantiegevoel. Ik houd ervan op te gaan in een andere cultuur en een stad te ontdekken. Praten en ontmoeten van locals en luisteren naar hun verhaal. 

Trainen in de gym vlakbij Fifth Avenue.

September 2019 bezocht ik mijn lieve vriendin Nina in New York. In de ochtenden bezocht ik de luxe gym van Tracey Anderson en volgde daar de sportlessen waar de Amerikaanse dames zo’n 900 dollar per maand betalen voor hun abonnement. Inclusief Gwyneth Paltrow, zij vindt het te gek. En dat snap ik!

In Den Haag een toffe jeans en jurkje shoppen.

Noem het maar ouderwets, ik winkel het liefste in een winkelstraat. Als ik een kledingstuk pas in een winkel, dan pas zie ik of het goed staat. Zonde toch om eerst 5 verschillende broeken te bestellen en er vervolgens 4 terug te sturen? Bovendien geloof ik erin dat ik zo een bijdrage lever aan het voortbestaan van de lokale ondernemers in een stad. Over spijkerbroeken gesproken. Vrouwen verdienen de mooiste jeans. Mijn favorieten zijn Seven 4 all Mankind en Dondup, een iets minder bekend maar oh zo mooie Italiaanse merk. Wil je indruk maken? Koop een van deze jeans, een complimenten-magneet…

In de keuken lekkere appeltaart bakken.

Mijn liefde voor (uit)eten begon toen ik kind was. For the record, niet met gezond eten maar met het bakken van appeltaart. Vaak bakte ik er twee tegelijk. Tijdens het voorbereiden de hele familie net als ik gretig het deeg proefde en we net genoeg overhadden voor 1 taart. Later ben ik gestart met de hotelschool en kon ik los in de professionele keuken met chocolade schotsen, ontbijtjes en meer culinaire verrassingen. Later bedacht ik me, dat ik liever gast ben en me laat verwennen in een goed restaurant met een scale aan mondvermaakjes dan dat ikzelf in de horeca werk. Dus maakte ik de switch naar een marketing studie. 

Uit eten met de leukste vriendin in Parijs.

Samen met mijn vriendin Rianne deel ik een voorliefde voor lekker eten. Liefst bij een restaurant uit de Lekker. Of in Parijs, als we een weekendje weg zijn. Heerlijk vinden we dat. 

Aan het opletten tijdens de zoveelste timmerklus.

Als dochter van een aannemer hielp ik mijn vader van kleins af aan met klusjes. Eerst in de werkplaats en later wanneer hij weer een huis bouwde. Tegelijkertijd schaamde ik me dood voor vrienden, om daar in mijn oh zo niet fashionable kleding rond te lopen en er een bekende voorbij reed.

Toen ik mijn vader als kind hielp met een deur schaven, schaafde ik bijna mijn duim eraf…. De les die hij ons thuis leerde was, “om altijd ‘erg’ te hebben in je leven”. Gelukkig was er slechts een stukje van mijn duim af, een harde les. Aandacht houden bij alles wat je doet dus. 

Fikkie stoken op het land.

Vroeger speelde ik amper met poppen, ik ging op avontuur en fikkie stoken op het land. Vlakbij ons huis hadden mijn ouders een prachtig land waar ik hutten bouwde, met stenen bouwde ik een oven, en met oude kranten maakte ik met mijn vriendin of buurjongen een vuurtje. Zelfs toen was ik al met eten bezig, het lekkerste was namelijk als we een plakje ham en kaas in een gourmet pannetje meekregen van mijn moeder en zelf bakten in ‘onze keuken’.

Skiles geven en genieten van de sneeuw.

Nog meer houd ik van wintersport, de hele dag buiten in de bergen. Om vaker in die witte omgeving te zijn, geef ik skiles bij een school in Oostenrijk. Daar ski ik dan met 10 kids achter me aan, maken we lol, eten we Haribo’s en bouwen we sneeuwpoppen van de verse sneeuw. Zo leuk!

Trainen voor een sport uitdaging voor de fun.

Mijn eerste ‘echte’ bijbaan was op een kartbaan in de horeca en receptie. Fantastisch om de gasten een gezellig avondje uit te bezorgen. Bij het jaarlijkse personeelsuitje genoot ik volop van het winnen van een grand prix om vervolgens als 2e te eindigen in de mannen league. Ja, een beetje competitief ben ik wel. Op het handbalveld trok ik 13 jaar lang sprintjes. En liep ik daarna halve marathons uit en reed ik de Alp D’Huez samen met NOC*NSF. Fietsen, hardlopen, suppen, you name it.    

Bedrijven helpen met online marketing.

Naast eten en gezond, heb ik nog een andere grote passie, marketing. Ik kan er uren over praten, bedenk ik een handomdraai een oplossing voor een uitdaging van een bedrijf zodat ze verder kunnen groeien. Ik vind het zo leuk om anderen daarin te inspireren, dat het vaak voorkomt dat iemand met een supergoed idee de deur uitloopt. 

Digital savvy for life!

Ik werk ook als marketeer en help bedrijven te groeien. Eerst bij de Telegraaf en bezocht WK’s over de hele wereld, later werkte ik in de tech en IT. Nog meer plezier haal ik uit het maken van mijn eigen websites en trainingen voor iedereen die gezonder en slimmer wil eten & voor ondernemers  die hun eigen marketing beter willen doen. Als digital savvy kun je al je dromen online waarmaken, waar je maar wilt. 

Referenties

“Julia heeft altijd het beste met iedereen voor, dat is wat je terug ziet in haar blog en haar events. Inspirerend en echte verhalen van een ervaringsdeskundige, met verstand van zaken. Hier krijg je energie van!!”

“Ondernemend, creatief, vol nieuwe ideeën, weet van aanpakken, kan veel tegelijk en schakelt snel.”

In samenwerking met Julia heb ik de Happy Happy Juliet retraite mogen doen. Deze week biedt je een moment voor jezelf, waar je kan genieten van o.a. gezond veganistisch eten, sporten, actief wandelen, yoga en natuurlijk de Franse cultuur. Alles is in de puntjes verzorgd. Echt een aanrader om dit te ervaren! Je komt weer terug met nieuwe energie en nog meer kennis over eten.

En nu is het jouw beurt. 

Ik ben oprecht heel benieuwd. Wie ben jij? Waar droom je van een fit gevoel, energiek leven of je gewicht in balans? Waar loop je tegen aan om je dromen te verwezenlijken? Wat houd je nog tegen?

“Ik geloofde ‘er’ zelf ook niet meer in, totdat ik deze methode een kans gaf.” Als er op dit moment ook maar iets is waar je in vast loopt en je hebt het idee dat ik je kan helpen, vul het formulier hieronder in.

Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen. Misschien heb je ergens het gevoel dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Mijn missie is om elke vrouw en man verder te helpen met hun leefstijl uitdaging als ze met mij in contact komen. Soms is dat door een voor mij eenvoudige tip over bewegen, eten, tussendoortjes, die voor jou een wereld van verschil kan opleveren, of vertel ik je over m’n programma’s en methodes, maar ik verwijs je net zo lief door naar een andere lifestyle coach als ik denk dat dat het beste past bij je uitdaging. Ik geloof in iemand helpen door haar met de juiste persoon te matchen.

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik reageer van maandag t/m vrijdag binnen 48 uur op je bericht.

powered by Typeform