fbpx

Samen Sporten 

Meer Bewegen En Voeding…

Back In Shape Traject

Voel Je In 8 Weken Fit

Mag ik aan je voorstellen

Alvin is oprichter van All Fit Bootcamp die zorgt voor motivatie en dat jij in beweging komt.

Gezicht achter All Fit Bootcamp

All Fit Bootcamp verzorgd intensieve trainingen in de buitenlucht onder begeleiding van een ervaren trainer die jou motiveert om je trainingsdoel(en) te behalen. Woon jij in de regio West-Friesland, lees dan verder.

Doelgericht trainen

Bootcamp is van origine een spierversterkende trainingsmethode die door het Amerikaanse leger in bezette gebieden werd uitgevoerd. Soldaten werden op zeer intensieve wijze in korte tijd getraind met het materiaal wat daar op dat moment voor handen was. Het doel was op een zo efficiënt mogelijke manier, snel resultaat te boeken.

Gemotiveerde mensen

Omring je met de juiste mensen. Want, je omgeving heeft invloed op jou. Maak daar gebruik van en zorg dat je met een gemotiveerde groep traint. Dat motiveert jou weer en draagt bij aan je doelen halen.

Liefde voor sport

Al van jongs af aan is Alvin een gepassioneerd sporter en is hij fanatiek bezig met het beoefenen van hardlopen, kickboksen en (outdoor) fitness. 

Lessen van defensie

Door zijn loopbaan bij Defensie weet Alvin wat het betekent als er zowel fysiek als mentaal veel van iemand wordt gevraagd. Deze learnings en zijn ontwikkelde kernkwaliteiten past hij toe in zijn trainingen.

Zeg eens eerlijk…

Bestaat jouw beweging nu voornamelijk uit van de bank naar de keuken lopen tussen je favoriete tv series door? Of is het je gelukt om een sportschoolabonnement af te sluiten, maar blijft het daar dan ook bij? Wat als ik je vertel dat het voor iedereen mogelijk is om meer te bewegen + meer fitheid te ervaren?

In het Back in Shape traject stoom ik jou klaar om structuur in je weken aan te brengen en meer bewegen duidelijk onderdeel van je dagelijks leven te laten zijn. Samen geven we jouw lichaam een boost zodat je nieuwe energie krijgt & je 100% weer blij bent met je figuur. Boek geheel vrijblijvend een call in om kennis te maken met mij en mijn werkwijze!

Een fit lichaam en je streefgewicht behalen is wat iedere man en vrouw wil, jij dus ook. Maar ja, jij bent de hele week druk en hebt waarschijnlijk ook niet alle tijd van de wereld en ook niet het budget om een personal trainer in te huren die het voor je gaat doen. Been there done that! Gelukkig snap je heel goed dat je niet vanaf de zijlijn kunt blijven kijken naar anderen die wél sporten en er fit uitzien. Je weet dondersgoed dat je in actie moet komen! En wel nu! Tja, maar bij wie moet je in hemelsnaam aankloppen voor hulp?

En Wil Je?

 • Weten wat wel en vooral geen goede oefeningen zijn en daardoor minder tijd kwijt bent met trainingen die niets bijdragen?
 • Een gebalanceerde training, zodat je alle spiergroepen aanpakt en je geen blessures oploopt?
 • Trainen met een gemotiveerde groep mensen met elk hun eigen niveau, zodat jij altijd in die flow blijft en je je nooit ‘de meest langzame van de groep voelt’. Iedereen wacht op elkaar.
 • Een voeding strategie voor je lijf zonder trucjes zoals beperking in calorieën of shakes?
 • Meer motivatie en een groepsgevoel zodat je vanzelf van de bank komt en WILT sporten?
 • Meer FUN tijdens het sporten?

Dan hebben Alvin en ik de oplossing voor jou. Met het Back in Shape-traject. Yes! Wij gaan en willen je dolgraag helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen, zodat jij je weer fit voelt en tijd overhoudt voor je privé agenda.

Tadaa De Oplossing!

Speciaal voor jou hebben wij het Back in Shape-traject voor jou samengesteld. Zie je graag anderen sporten, maar weet je eigenlijk zelf niet zo goed wat bewegen voor jou kan doen? No worries, met Back in Shape weet je na 8 weken trainen precies hoe je de beste versie van jezelf wordt. Samen met het Boost je energie voeding programma, krijg jij alle tools om Back in Shape te komen. Zo kun je jouw tijd slim inzetten, zodat je met efficiënte trainingen je streefgewicht bereikt en je fit voelt.

1. Small Group Training 8 weken lang
In kleine groepen trainen we wekelijks op een vast tijdstip, 1x per week en dat 8 weken lang.
2. Persoonlijke en online coaching
In de intake bespreken we je doelen, wat wil je bereiken? Je wordt gemotiveerd door de trainer tijdens de training, je wordt toegevoegd aan de WhatsApp groep (als je wilt) met motiverende berichten van Alvin, daarnaast volg je het online voedingprogramma welke je ook motiveert met wekelijkse e-mailings om je ‘on track’ te houden.
3. Onbeperkt deelnemen aan klassieke bootcamp
Kan jij er geen genoeg van krijgen? Zo zien we het graag! Wil je meer trainen, dan ben je van harte welkom in onze reguliere bootcamp lessen. Dit is inclusief en hiervoor worden geen extra kosten berekend. Alles om jouw doelen te behalen. Tegelijk ervaar je hoe het is om met een grotere groep te trainen in de buitenlucht.
4. Voeding programma van 12 weken
Meer bewegen is 1, voeding is 2. Je ontvangt een persoonlijke login voor Boost je energie, het voedingsschema van Julia. Zij helpt je met wekelijks nieuwe combinaties om je streefgewicht sneller te bereiken. Geschikt voor elk type dieet. Als jij merkt hoe snel het werkt, dan wil je nooit meer anders. Ook hiervoor geldt, jouw doel staat voorop. En wij helpen jou om deze te bereiken, we reiken je alle tools aan die je nodig hebt.
5. Korting op vervolglessen bij All Fit Bootcamp
Natuurlijk hopen we je na het Back in Shape traject te blijven zien in de bootcamp lessen, zodat je je resultaat kan vasthouden. Niemand krijgt een fit lichaam kado. Nu je gewend bent aan het behalen van je resultaten en weet dat dit ook voor jou werkt, gaat het bijna vanzelf. Je krijgt als cadeautje 20% korting op de reguliere Bootcamp.

Pakketten

Klassieke Bootcamp

Wil jij net die ene stap verder zetten? De wekelijkse bootcamp trainingen geven extra motivatie. In groepsverband en onder begeleiding sporten is gezellig en geeft stimulans. De trainer kan voor elke oefening variaties bedenken waardoor jij op je eigen niveau traint.

Meer details

Volg de trainingen in regio West-Friesland. Kom kennismaken met een gratis proefles. Vervolgens besluit je of het iets voor je is. Dan kies je uit een losse les, 10-rittenkaart (55 euro) of abonnement (40 euro).

55 euro

Back In Shape Traject

Soms heb je een uitdaging en doel voor jezelf om snel weer fit te worden en je streefgewicht te bereiken. Ik ga jou daarbij helpen. Voor deze persoonlijke doelen, geloof ik in kleine groepen en de teamdynamiek en daarom heb ik per maand plek voor maar zes deelnemers. Online volg je het voeding programma Boost je energie.

1x per maand beschikbaar en starten op de eerste maandag van een nieuwe maand. Vol = vol.

Meer details

Dit is wat je krijgt:

 • Intake – wat zijn je doelen en wat wil je bereiken
 • Small group training (1x per week, 8 weken lang)
 • Persoonlijke en online coaching
 • Onbeperkt deelnemen aan de reguliere bootcamp groepstrainingen
 • Voedingsschema voor 12 weken, geschikt voor alle type dieten
 • Aftercare: 20% korting op de aanschaf van een 10-rittenkaart reguliere Bootcamp lessen na voltooien traject

140,- 

Personal Training & Voedingadvies

Werk je liever 1-op-1 met mij? Boek dan een personal training sessie. Ik ga jou helpen om je persoonlijke doelen te formuleren die we vervolgens vertalen naar een ijzersterk training schema. Ik zorg dat je plezier ervaart tijdens de trainingen en persoonlijke aandacht krijgt om te checken dat je de oefeningen goed uitvoert. Daarom heb ik per maand plek voor maar twee nieuwe deelnemers. Online volg je het voeding programma Boost je energie.

Vol = vol.

Meer details

Personal Fit Bootcamp is maatwerk. Gemiddeld is de prijs van Personal Fit Bootcamp € 45,00 per uur. Het tarief is afhankelijk van de frequentie van de personal training sessies en omstandigheden zoals het tijdstip van de training en de locatie. Dit is het tarief van 10 sessies inclusief een online voeding programma van 3 maanden.

420 euro

Ik Ben Alvin!

In 2005 startte Alvin zijn loopbaan bij Defensie. Hij startte bij de Koninklijke Landmacht. Bij de infanterie wordt zowel fysiek als mentaal veel van iemand gevraagd. De infanterie heeft hem veel geleerd over doorzettingsvermogen, discipline, verantwoordelijkheid en kameraadschap. Hij kwam tot de ontdekking dat hij, als ervaren sporter, vooral met buiten sporten mensen kon motiveren. Als sportinstructeur bij defensie kan hij zijn passie kwijt. Dit is waar het allemaal begon voor All Fit Bootcamp.

“Every workout counts. The only bad workout is the one that didn’t happen.”

Ik wil een nieuwe manier van bootcamp neerzetten in de wereld van de perfecte fitgirl selfies waarin het lijkt alsof dit de regel is in plaats van de uitzondering. Met mijn passie voor sporten help ik mannen en vrouwen op een verantwoorde manier bewegen op een passend niveau, waarbij plezier centraal staat.

Reviews All Fit Bootcamp

“Top trainer. Leuke en gevarieerde trainingen en goede begeleiding.”
Frans Veldhuizen

“Alvin is een trainer met natuurlijk gezag. Hij kan je net dat beetje extra motiveren om tot het gaatje te gaan. Iets wat niet alle trainers van nature in zich hebben. Zijn trainingen zijn gevarieerd en altijd goed uitgebalanceerd. Het is een mooie mix van eigen lichaamsgewicht en trainen met attributen, waaronder een rope, zandzakken, dumbells en boksspullen. Daarnaast behoudt Alvin goed overzicht, ook in grote groepen, en corrigeert hij je als je de oefeningen niet correct uitvoert. Ik ga altijd met veel plezier naar zijn trainingen en weet na afloop dat praktisch alle spiergroepen aan de beurt zijn geweest. Kortom: trainingen waar je echt fitter van wordt, zowel fysiek als mentaal.”
Isabel Konijn

“Heerlijke groepstrainingen waarbij er evengoed plaats is voor persoonlijke aandacht. Gevarieerde trainingen en heerlijk in de buitenlucht. Lessen worden met veel zin gegeven en dat is te merken.
Ringo Talsma

“Super gezellige en goede trainer, variendere oefeningen en activiteiten. Zeker een aanrader.”
Joey Duys

“Altijd enthausiast die Alvin met zijn klassieke bootcamp trainingen. Mag het graag doen en passend ook voor elk niveau.”
Jan Bot

“All Fit Bootcamp is een gezellige intensieve training in de buitenlucht onder begeleiding van een ervaren trainer waarbij conditie- en krachtoefeningen worden gecombineerd. Hierdoor wordt er effectief gewerkt aan fitheid, een betere conditie, versterking van spierkracht, een strakker lichaam, vetverbranding en je ervaart een energiek gevoel. De bootcamptrainingen bestaan uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen. Door onder andere het gebruik van het eigen lichaamsgewicht, bankjes, traptreden, hekwerken en andere objecten die zich in de buitenlucht bevinden, wordt de omgeving waarin de training plaatsvindt volledig benut.”
Julia Wiegman